Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuruburusss

FACET - znak RAK , kobietki pomozcie , blagam!

Polecane posty

Gość Loreta27
Żałuję, że go nie poznałam ... widocznie tak miało być ... Teraz go bardziej poznałam z gazet (jest szychą) niż wtedy ...

Gość szuruburuussss
HIENA JA Z WYZU MA RACJE oni uwielbiaja sie "przyjaznic "z bylymi,a tym samym moze dojsc do zrdady emocjonalnej jak mu bedzie zle z toba do tamtej bedzie myslami wracal i wspominal" PIEKNE CHWILE" tacy oni sa

Gość Loreta27
Pewnie... też jestem z rakiem ... :D

Gość Loreta27
Mój też się przyjaźnił z byłą ... Nawet na kawy do niej jeździliśmy ... ale teraz nie ma kontaktu już .. wyrósł z jej towarzystwa ... :P

poza tym nikt nie powiedział, ze kazdy rak, koziorożec czy wodnik zdradza emocjonalnie, bo jakis facet spod tego znaku akurat to zrobił... moj były ( ryby)mnie zdradził, to znaczy ze kazdy bedzie zdradzał??? chyba nie

Gość Ja też z wyżu demo
Hiena, udawaj, że Cię to nie rusza i żae jesteś ponad to. W ten sposób dasz mu do zrozumienia, że skoro nie niepokoisz się jakąś baba, to po prostu dlatego, że jesteś od niej o wiele lepsza i nawet nie myślisz o tym, że "taką tam" uważać za rywalkę. Możesz sie co najwyżej podśmiewać w stylu: "no i co tam u Twojej ( krótkonogiej, długonosej, okrągłej wielkostopej, czy coś) adoratorki? Nadal Ci się narzuca?" i roześmiać się.

Gość szuruburuu
hiena no coz , nie bede cie utwierdzac w przekonaniu co lepsze- wiec co dla ciebie"lepsze" ja przezylam jego zdrade emocjonalna (a moze i fizyczna) z jego byla , on mowil"rozstalismy sie w zgodzie w koncu po co sie klocic" mieli z soba konakt - ona do neigo pisala jak to jest jej zle w zwiazku a on ja tak pocieszal, pewnie tez gadal jej o nas, bylo mi przykro bardzo, i nie wytrzymalam - odeszlam

Gość Loreta27
Cóż rybki mają tendencje do zdrady .... P.S. Jestem rybą ... wiem co mówię ... :P Oprócz raka jest też lew ... :P

Ja też z wyżu demo cchyba tak zrobię, bo ostatnio jak mi mowił to sie wkur**ałam i on to wdział :P odnosze wrazenie , ze specjalnie coraz czesciej o niej wspomina zebym sie denerwowała, wiec jak bede brala na zarty odpusci w koncu :P

Gość szuruburuu
wrocilismy do siebie, ale ja wciaz pamietam i bywaja takie chwile zwatpienia czy dobrze zrobilam ale on oczywiscie wychodzi z zalozenia ze to nie zdrada- on nie zdradza ,wspieral ja tylko , smieszne

Gość szuruburuu
LORETA jestes niemozliwa hahah

szuruburusss moze masz rację, ale zdrade emocjonalna jestem w stanie wybaczyc a fozycznej nie ! oczywiscie bede zla jesli zacznie utrzymywac z nia jakis blizszy kontakt ( bo jak wspomnialam narazie zadnego nie maja, tyle, ze ona ciagle szuka pretekstu zeby sie z nim widziec itd)

Gość Loreta27
Loreta27 pomogłaś mu jakoś "wyrosnac" z jej towarzystwa ?? tak mysle co zrobić heheh" - nie musiałam ... byli ze sobą w liceum lub wcześniej ... a on poszedł na jedne studia, na drugie .. kursy itd. a ona tak została ... i raczej nie mają już o czym ze sobą rozmawiać ... Już są z różnych światów ...

Gość Loreta27
cóż ... to niestety nie podszyw ... :P

Gość szuruburuuuuuu
hiena oczywiscie ze kazdy przypadek jest idywd. ja po czesci opisalam swoja historie z RAKIEM,byla tez pisla do neigo szukala konaktu,gdy go zapytalam nie powiedzial mi ze to ona tak pisze , dopiero po pewnym czasie, wscieklam sie!nei wiedzilam co robic, raz udawalam obojetnosc, raz klocilam sie z nim o nia,ale ja nie wytrzymalam - nei wytrzymalam tego ze ja pociesza! pocieszyciel pieprzony a najgorsze jest to ze nei widzial w tym problemu , ale gdybym ja tak pocieszla swojego bylego faceta to ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj barak mi slow

Gość szuruuuuuuuuuuu
loreta i on sie nei domysla??ze masz jeszcze kogos?

szuruburusss Nie dziwie sie !! trzebabyło zaczac z kims pisac niechy widział jak Ty sie czujesz !! ale widac kochał ciebie a nie ja skoro teraz z Tb jest !! LORETA haha :P omg :P jakie wyznanie :) a co racze Ci juz nie wystarcza ??

Gość Loreta27
Domyśla, ale jeszcze panuje nad tym ... Ale ogólnie to straszne, kiedy dzwoni i każe mówić jak to go kocham, a jestem z lwem akurat ... Lew też potrafi się wściekać ... :O

Gość szuruuuuuuuuuuu
kocha , ale ilez on mi nerwow zjadl , boze

LOTERA wiec trafił swoj na swojego :P moj ex RYBA jest z dziewczyna RYBA :p haha wiem, ze ona tez go zdradza wiec potwierdza sie ze rybeczki lubia :) a raki to chyba lubia atmosfere rodzinna nie itd ??

Gość szuruuuuuuuu
LORETA moj tez jest zazdrosny o kolege brata, kiedys bylismy razem , i wiesz mam ochote tez tak zrobic jak on mi zrobil poprstu zemscic sie za ta jego" byla", i mysle by sie z nim umowic , wyjsc gdzies, a wiem ze on wciaz cos do mnie czuje

Gość Loreta27
Owszem rybki potrafią kochać więcej niż jednego ... :P

Gość szuruuuuuuuu
hiena tak lubia "rodzinny kacik" by mieli gdzie wracac to taka oaza dla nich , by ktos na nich czekal, mowil ze kocha i byl wierny----------a oni nei koniecznie! po swoich" podbojach "uwielbija wracac do domu do tego ogniska rodzinnego

Gość Loreta27
Tak raki bardzo lubią rodzinną atmosferę ... ale lwy także :P Obaj chcą córeczkę ... :P