Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuruburusss

FACET - znak RAK , kobietki pomozcie , blagam!

Polecane posty

Gość szuruuu
i nie ma nikogo , szkoda

Tez mam podobny problem z facetem rakiem :( jednego dnia robi krok w przód, czuje, że mu na mnie choć trochę ale zależy, interesuje się mną odzywa a za parę dni krok ale tym razem w tył.... Nie napisze co u mnie, co robię ma to gdzieś, na moje smsy odpisuje bo nie jest cytuje jakimś gburem, który przestanie się odzywać. I bądź tu człowieku mądry o co mu chodzi. Dodam, że na razie jesteśmy na etapie poznania jak na razie tylko telefonicznego ale ja nie wiem co o tym myśleć i czy nie dać sobie zwyczajnie z nim spokoju? Pomóżcie proszę.

Ja już pisałam w innym temacie ale spróbuję i tu. Jestem na etapie spotykania się z jednym rakiem. Był cudowny, romantyczny, dopóki się nie obraził... nie wiadomo o co. Teraz jest zgryźliwy, chamski, zamknął się w sobie. Nie wiem, co robić. Pomocy!

Gość gość
raki to mściwe kootasy ;-)

Gość gość
A baranie torby to impotenci...

Gość gość
to nic nie da

Gość gość
twój raczek już pewnie zakootasił co innego uwierz ;-) takie raczki

Gość Pysiakicia
Tylko nie skacz koło niego. Bo będzie Cię miał w garści.

Gość gość
Zakootasil przeterminowanego ogora w piccy aneczki i z piccy wypadły twin penises

Gość gość
raki nieśmiałe ?? haha ;-) zakootasił na bank ;-)

Gość gość
byłam z rakiem, zerwałam po wielu wspólnych latach bo nie udźwignęłam zdrady emocjonalnej.On nie widział problemu i nie miał sobie nic do zarzucenia.W swoim mniemaniu nie zrobił nic, co by mnie zraniło i nawet nie miał tego w planach, jak się wyraził.Generalnie trudny typ, niby miły, romantyczny, opiekuńczy ale też król focha,nieodgadnione myśli, którymi niechętnie się dzielił.Relacje z rodzicielką na zasadzie nieodciętej pępowiny, kłamca i facet, który uzależnia od siebie emocjonalnie.Ale też nieodparty urok osobisty, co tu dużo gadać , minęły prawie 4 miesiące od rozstani a ja nadal w rozsypce psychicznej.

Gość gość
zrób loda z połykiem

Gość gość
11.46 Zanim zerwałas to trzeba było mu zrobić to samo co on tobie, wtedy by do niego dotarło. To są typy na które działa tylko oko za oko, ząb za ząb. Jak nie poczuje na własnej skórze to nie zrozumie. Ja mu dałam taka nauczkę i wtedy dopiero kopa dostał i on dopieto żałuję i przeżywa ale mnie to nie rusza. Satysfakcja murowana i nie żałować toksycznego typa. To są egoista w każdym calu. Pokonasz go tylko ta sama bronią. On nie widzi problemu? Oni tacy są. Powiedz mu, ze dobrze się stało bo ty tez miałaś kochanka juz dawno i nigdy, przenigdy do niego nie wracaj bo będziesz cierpieć, on za jakiś czas znowu zrobił by to samo. To są faceci którzy muszą cały czas czuć się niepewnie i się starać ale kto to na dłuższą metę wytrzyma takie trzymanie na dystans. Jak będzie wiedział, że ciebie ma to odpuści i będzie wydziwiał a potem zdradzał.

Gość gość
kurfffa znafffczyni się odezwała która miała rogi od samego początku związku z Panem Raczkiem ;-)

Gość gość
nie było miesiąca w którym poroże nie przybierało ci na rozmiarze ;-) najfajniejsze jest to że "wszyscy" u ciebie o tym wiedzą tylko nikt ci nie powie tego prosto w oczy ;-)

Gość gość
[15:51 a na końcu trzeba było dać jakieś przedstawienie i jakieś szopki odstawiać żeby to wszystko "dobrze" wyglądało ;-)

Gość gość raczysko
Prawidłowo facet :-P

Gość mirandellla
Słyszałam z opowieści koleżanek że podobno kobietom wiążącym się z raczkami własnie poroże rośnie średnio 1 cm miesięcznie :-P

Gość gość raczysko
Bez przesady 1, 2mm tygodniowo ;-)

Gość gość
no naszy były wykladowca CZ z tego co wiem jest rakiem :D haha, a jak z baranimi torbami ma się sytuacja?

Gość ewelina z patosfery
co masz na myśli ??

Gość gość
twój dawny przelozony, nie pamiętasz barania torbo. miał niezle k****iki w oczach ten raczek :)

Gość ewelina z patosfery
nie wiem o co hosjiii :)