Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jawamanakasi

Chłopak i rajstopki

Polecane posty

Gość Jawamanakasi

Cześć! Mam 12 lat i lubię kobiece rajstopy (na sobie). Chyba wiadomo, że podbieram mamie. Mieszkam w małym miasteczku. Bardzo mnie one podniecają. Często jest tak, że sam jestem w domu ok. 3 godzin. Czy warto mi kupić rajstopy, pończochy czy podkolanówki, dla paru ładnych godzin, a potem je wywalić,(nie mam gdzie schować). Szczerze mówiąc najbardziej pociągają mnie rajstopy. Moje pytanie brzmi: Czy opłaca mi się podbierać mamie czy kupić nowe rajtki? (Osobiście lubię czarne, z „krateczkami, takie bardzo sexi) Ps. Mam brata, ale on później wraca. Nie wiem czy wszystko jest ze mną ok., ale się tym nie przejmuję. :)

Gość Marysia15243
nie radzę kupować ci specjalnie rajtek na pare godzin, nie opłaca się. Wydasz ok, 15 zł za parę a potem wywalisz, to nieekonomiczne...

Gość kobietkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jawamanakasi możesz kupić i dobrze schować. Ja tak robiłam z tym co mi wibrator zastępowało. W przypadku rajstop to jeszcze łatwiej gdzieś je upchnąć. A jak ktoś znajdzie i spyta po co ci rajstopy to nie przyznajesz się. Mówisz np., że jaja z kolegami robiliście, że np. napad tak dla jak odgrywaliście i wtedy rajstopy na twarz niby miały maskować, albo, że chciałeś kogoś przestraszyć. Coś wymyślisz.