Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka z porcelany

Moj facet mnie utrzymuje!

Polecane posty

Gość asertywna kobieta
jezeli sie naprawde kochacie, planujecie wspolna przyslosc i oboje dajecie z siebie jak najwiecej a jego na to stac by cie utrzymywac (i nie robi tego z jakis innych podejrzanych powodow) to chyba wszystko jest ok...

Gość asertywna kobieta
masz prawo skoncentrowac sie na studiach sa kierunki, na ktorych sporo czasu trzeba poswiecac na nauke i wg mnie przy ciezkich studiach w trybie dziennym nie powinno sie pracowac wiecej niz np. 12 godz na tydz

znałam taki przypadek jak facet wtapiał w panne dużo kasy: dawał jej ponad tysiaka na pierdoły, fundował restauracje, kupował jej szmaty, woził samochodem który dużo palił, kupował prezenty typu biżuteria, perfumy, ich 9 letni związek się rozpadł a on głupi żeby ratować jej reputację znalazł jej prace w innym mieście i chate na wynajem i chyba w ogóle jej nie wypominał ile kasy na nią wytopił!!!! :O czym ty się kurwa przejmujesz autorko?? po prostu trafiłaś na dobrego i zaradnego faceta a reszta tępej i ciemnej gawiedzi tylko strzępi języki z zazdrości

Gość lalka z porcelany
doszlam do wniosku ze nie ma co ludziom mowic skad mam pieniadze. U mnie na studiach 90% osob to dzieci bogatych rodzicow i dla nich jest oczywiste ze rodzice daja pieniadze na utrzymanie, kupuja mieszkania, samochody. Nie da sie pracowac na moim kierunku za duzo, ale dorobic cos zawsze mozna. Skoro jednak az tak zle wyglada sytuacja z moim facetem i finansami to zostane przy wersji ze rodzice mi daja kase. Nie rozumiem ludzi i nie zrozumiem pod tym wzgledem bo naprawde nikogo nie okradam, chce pracowac po studiach w zawodzie i nikomu krzywdy tym skad mam pieniadze nie wyrzadzam. Ludzie latwo oceniaja innych nie patrzac na siebie

Gość Nic się nie przejmuj mówię Ci
Ja mam identyczną sytuację. Mój facet doslownie nie pozwala mi pracować bo powiedział, ze nie po to on charuje za granicą żebym i ja musiała pracować. Jesteśmy ze sobą już prawie 6 lat.

Gość dziewczyno!!!!!!
ja na twoim miejscu chwalilabym sie tym na lewo i prawo!!!bogatym studentom udalo sie z rodzicami,a tobie z facetem. i kto jest lepszy??musisz byc super dziewczyna skoro facet chce wkladac w ciebie kase. jezeli go kochasz to nie powinnas mniec wyrzutow sumienia