Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

**** BÓL PODBRZUSZA ******

Polecane posty

3 dni po seksie (bez zabezpieczenia) pobolewa mnie podbrzusze... Czy to może być jakiś sygnał, że się udało? :)

Gość Spocona
Może tak a może nie. Zrób sobie test albo idz do gina bo testy nie zawsze są skuteczne.

Ale test nie zadziała 3 dni po stosunku (chyba ze nie jestem w temacie :) ). Seks w 12 dzien cyklu...

Gość ojjj po co sie nakrecac
zawczasu? wyuluzuj moze sie uda, a moze nie zawczesnie na takie myslenie pozdrawiam

Gość tfdsnf
za wczas na jakiekolwiek przypuszczenia ale jezeli chcesz no to powodzenia

najlepiej zrób sobie test tak po 7 dniach od współzycia a najlepiej to wykaże ci jeśli zrobisz test w dzien spodziewanej miesiączki

mam takie pytanie kiedy mialaś okres czy mam rację że 1 czerwca?bo pisalaś że jestes w 12 dc

Gość pyt.
dzieczyny ja zaczynam sie martwic.. @ mialam 5 czerwca..dwa dni trwał.. w 4dc mialam dziwną obfitą jasną różową wydzieline.. i mam bóle podbrzusza... co to moze byc tak zaraz po @?

Gość saleminka8
pyt. i czym sie martwisz? bo nie widze powodu,nikt nie działa jak w zegarku:P ja miałam okres 18marca i czekam na kolejny i nie ma cymbałka,to że jedną czy drugą boli brzuch po udanym....który zaoowocował ciażę,nie znaczy że każda tak ma. Mnie nie bolał w obu ciążach,w pierwszej ciaży objawy pojawiły się dopiero po dniu spodziewanej miesiączce,w 2 ciąży już 4 dnia po zapłodnieniu.Wiem bo wiem ile trwau mnie faza lutealna i wiedziałam kiedy miałam owulację:P

Autorko, ból podbrzusza 2 dni po stosunku o niczym jeszcze nie świadczy. Na razie czekaj na okres, obserwuj swoje ciało, czy pobolewają Cię piersi, czy się powiększają, czy masz upławy w dziwnym kolorze, czy masz częstomocz i czy wydzielasz więcej śliny niż normalnie, czy jesteś częściej zmęczona, czy Cię mdli. Jeśli chcesz dziecka, to życzę Ci powodzenia :) Wykonaj test 7 dni po stosunku lub idź do ginekologa :) Pozdrawiam :)

Gość pyt.
a tobie tak łatwo to bagatelizowac bo o nie dotyczy ciebie wiesz.. martwi mnie to cos rózowego bo pierwszy raz to sie pojawiło. dodam ze glupia nie jestem bo juz w ciazy bylam wiec cos na ten temat wiem.

Gość saleminka8
po prostu eM. przecież upławy się nie zmieniaja w ciaży są ciagle takie same,bo progesteron nie opada tak jak ma to miejsce przed okresem,więc upławy ciągle są lepkie i białe,mogę być też żółtawe... ;) 2 dni po stosunku nawet komórka jajowa się nie zagnieździła jeszcze ;) a częstomocz pojawia się znacznie później Z POWODU ROSNACEJ MACICY KTÓRA UCISKA PĘCHERZ, a ta rośnie dopiero około 7 tygonia gdy ppęcherzyk rośnie i poszerza ściany macicy,przecież pęcherzyk wielkości max 2-3mm nie powiększy macicy na tyle by częściej chodzić do wc :P ja zaczęłam częśćiej chodzić dopiero w 14tygodniu DLACZEGO NIE POTRAFICIE POCZEKAĆ DO DNIA SPODZIEWANEGO OKRESU I ZROBIĆ TEST Z KRWI,BO JAK Z APTEKI A WYJDZIE NEGATYWNY TO ZNOWU POJAWIĄ SIE PYTANIa "czy test sie myli" ...

Gość saleminka8
pyt. każda ciąża jest inna i nie są identyczne objawy w każdej,a to coś różowego może świadczyć o problemach hormonalnych,przecież robotami nie jesteśmy,hormony mogą nawalać,ja miałam rózowe upławy gdy miałam owulację,ale tak mi sie zdarzyło tylko kilka razy, wtedy miałam dłuższy cykl niz zwykle. Nie lepiej zapytać lekarza?

Gość pyt.
idę za mesiąc to mu o tym pwiem.. narka