Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiula Mysiula Bęc

Czym podmywacie miejsca intymne?

Polecane posty

Gość Kasiula Mysiula Bęc

Napiszcie proszę czym się podmywacie. Słyszałam, że najlepsze jest zwykłe szare mydło.. Ja używam płynu do higieny intymnej z Ziaja, ale ostatnio dostałam jakiejś infekcji. Swędzi, piecze. Zakupiłam Lactacyd Femina, ale po tym też piecze. Co jest najlepsze, żeby zapobiec infekcjom?

Gość czerwona sukienka____
Używam Lactacydu. a jak cały czas piecze to moze warto by przejść się do lekarza?

Gość kiedys sie szarym mydlem
umylam to mialam starsznie such askore. :P Nie wydaje mi sie zeby bylo ono dobre do mijesc intymnych. Ja uzywam plynu do hig int wenus. Kiedys uzywalam lactacyd ale on kosztuje 12zl a wenus 3 i nie widze jakiejs wiekszej roznicy.

Gość ja używam zwykłego mydła
bo płyny do higieny intymnej wypróbowałam juz chyba wszysstkie i po każdym mam jakieś uczulenie

Gość czerwona sukienka____
sorka, nie doczytałam, złapałaś infekcję. A może jesteś podatna na infekcję i co byś nie stosowała to i tak bedziesz ją łapała?

Gość ohohohojejeje
najlepiej się podmywać w strugach deszczu to takie ekologiczne :D

Ja obecnie (w ciąży) uzywam Pianki do mycia okilic intymnych z firmy Pharmaceris- jest bardzo fajna. Mydło mnie zbyt podraznia.

Gość wrześniowa mamuska
też używam ziaji mi wciąży służyła i od tego czasu stosuję

Gość jak masz infekcje to idz do gi
na po globulki i podmywaj sie laktacyd, lub rob nasisadowki z jugurtu naturalnego niestety raz zlapana infekcja lubi powracac

Gość dziewczynki mam pytanie
Polecam płyn LUBEX - cena w aptece ok. 45zł, ale jest bardzo wydajny, też na choroby skóry, skutecznie zastępuje mydło, nie podrażnia, jest delikatne i przede wszystkim lecznicze.

Gość rowerzysci cholerni
ja tez Ziaja. kilka razy kupilam Laktacyd, ale nie zauwazylam roznicy,wiec zostalam przy Ziaji. plyny nie uchronia cie przed infekcjami, szczegolnie teraz,latem. jak zalapalas jakas infekcje na tle bakteryjnym, lub jakas grzybice to plyn niestety nie pomoze. kup sobie albothyl,moze pomoze. a jaknie, to do lekarza. a zeby zapobiegac infekcjom mozna sobie co jakis zas kupic jakies globulki dopohwowe typu ecovag czy lactovaginal.

Gość zdecydowanie Lactacyd
dla mnie najlepszy, przyzwyczaiłam się chyba :)

Gość gbbgfb
ziaja -konwalia;)

Gość A JA ROBIĘ TAK:
polewam pizd**ię benzyną i podpalam idealny efekt depilacja i higiena w jednym!!!! wypalone wszystkie bakterie i żadna infekcja się nie łapie !!!! P O L E C A M

ja uzywam plynu do higieny intymnej AA. bez zapachu,i srodkow "ulepszajacych" wyglad,jest bardzo gajny i odkad go uzywam nie przydarzyla mi sie zadna infekcja.oczywiscie jesli juz cie cos tam piecze to koniecznie do lekarza,bo sam plyn ci nic nie pomoze.