Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina209

mam fajne cycki :)

Polecane posty

Gość ewelina209

85D kocham je

Gość ppysia
jeśli rozmiar dobrze dobrany - good for you! : )

Gość ewelina209
oczywiście, że dobrze :)

no i czemu to robisz/?? sama wiesz, że jakaś dziewczyna płacze z wpowodu małych , a Ty chcesz ją dobić. No to gratuluję. PROWO

Gość ppysia
weź. nikogo nie obraziła w swoim poście. jak się cieszy, to czemu ma o tym nie mówić, tylko dlatego, że ktoś nie potrafi sobie wyhodować kręgosłupa? to może ja nie powinnam jeść lodów na dworze, bo niektórzy mają nietolerancję laktozy i mogą mnie zobaczyć, co?

Gość hsusdsyuydusgyufyis
zawsze dziewczyny o imieniu Ewelina, Pamela, Andzelika i Mariola kojarza mi sie wlasnie z takimi piersiatym dziewczynami z zakladow fryzjerskich lub kosmetycznych o naturalnej opaleniznie z solarium hihi i odrostach żółtych :)

Gość morganfreemannnn
moja dziewczyna tez myslala ze nosi ten rozmiar,bo wydawalo jej sie ze 85 oznacza ze ma duzy biust,a 85 oznacza,ze ma sie tluszcz pod cyckami... znajac zycie powinnas nosic okolo 70 i miske pewnie kolo F

oj nie o to chodzi, jak ma to niech ma, ale czuję , ze to specjalmnie, zobaczyła mnóstwo wpisów dziewczyn o małych piersiach i stwierdziła " a co tam , pochwalę się swoimi", z czystej przekory

Gość ewelina209
tak ciesze sie nimi bo mam wiele rzeczy które bardzo bym chciała zmienić a one są zbliżone do ideału :D

Gość ewelina209
twoja dziewczyna ma tłuszcz pod cyckami ? niedobrze

Gość ppysia
morganfreemannnn> to rozumiem, że jak ktoś ma tłuszczyk pod piersiami, to nie może cieszyć się ze swoich piersi? no albo czy w przyrodzie nie występują dziewczyny, które faktycznie powinny nosić 85d? po co nawracać tam, gdzie niekoniecznie musi być ro potrzebne...

Gość DSAASassa
ojjej to bardzo gruba jestes. 85 pod biustem? ja mam 75e. kurcze przykro mi w zwiazku z twoim biustem

Gość ppysia
to ja też się pochwalę, że mimo, że wiele rzeczy bym w sobie zmieniła, to nie zmieniłabym oczu : ) i sylwetki : D (założyłabym na to osobny wątek, gdyby nie było to dla mnie czymś infantylnym)

Gość ewelina209
ale ja jestem szczupła :) i nie mam tłuszczu pod cyckami...nie no mam bo każdy ma ale nie na tyle, żeby zmienił mój rozmiar stanika

Gość DSAASassa
to chbya ci sie wydaje ze ejstes szczupła. masz pod biustem 10 cm wiecej niz ja. jejku. jestes gruba.

moja koelżanka ma 75 C i one są wilkie, do tego pewnie masz wielkie suty na pół cyca:P 85 to kto gruby, nawet jak ma się pod bisutem tyle to stanik kupuje się o 10 cm ciaśniejszy, a jak kupujesz 85 noo to .... D hmmm, jak myśkle o moejj koleżance to D mnie przeraża

Gość ppysia
DSAASassa> o kurcze... to bycie grubym to jakiś wstyd, hańba?? ale jeśli dziewczyna faktycznie jest szczupła i nosi obwód 85, to nie jet on dobrze dobrany, na 100%. chyba, że ma jakieś 2 metry wzrostu.

Gość DSAASassa
bycie grubym to zaden wstyd. po prostu mowie ze autorka jest. 85 pod biustem to bardzo duzo. ja przy wzroscie 162 i 57 kg wagi uwazam ze nie ejstem najszczuplejsza a mam 75E wiec ona musi byc duzo grubsza.

Gość praaaaaaaaaaaaża
ale zazdrosc ;d ...

Gość morganfreemannnn
no wlasnie o tym mowie,na pewno ma zle dobrany,bo jakby miala dobrze dobrane 85 pod biustem, to nie byłaby szczupla (jak sama twierdzi)

Gość buhahahahhaha
jesli masz 85 - to jest obwod pod biustem to jestes spasla jak krowa, a do tego D co wcale nie jest duzym biustem. Kompletny brak znajomosci tematu z Twojej strony. Pewnie kupujesz te swoje marne staniki na targu w tym swoim " Z A J E B I S T Y M" rozmiarze.... smiech na sali

Gość ppysia
DSAASassa> ale ja jestem od Ciebie szczuplejsza, woooow! i do tego wyższa (a mam 172cm/51kg)! to Ty w porównaniu ze mną musisz być niewyobrażalnie gruba. do tego nosisz rozmiar 15cm większy od mojego! szok! (i co, miło się poczułaś?)

Gość ewelina209
ale jesteś mała o jaaaa.... ja mam 177cm i ważę 64kg. a ty rzeczywiście najszczuplejsza nie jesteś skoro przy takim wzroście wazysz 57 kg

Gość ppysia
a kolega/koleżanka nade mną wykazał/a się może i znajomością tematu, ale również brakiem jakiejkolwiek kultury osobistej. Twoim rodzicom gratuluję wychowawczej porażki.

Gość DSAASassa
") ppysia DSAASassa> ale ja jestem od Ciebie szczuplejsza, woooow! i do tego wyższa (a mam 172cm/51kg)! to Ty w porównaniu ze mną musisz być niewyobrażalnie gruba. do tego nosisz rozmiar 15cm większy od mojego! szok! (i co, miło się poczułaś?) MIŁO BO AZ SNIESZNE ZE SA TAKIE IDIOTKI NA SWIECIE:) DZIEKUJE CI :* ROIZBAWILAS MNIE DO ŁEZ.:):)

Świetnie, gratuluję, urzekła mnie Twoja historia. Mam większe i jakoś nie czuję potrzeby żeby się tym chwalić na forum :o A przy 85 pod biustem i z D to są wielkości 70B :) Ciesz się dalej 🖐️

Gość ppysia
ewelino... przy takim wzroście i takiej wadze Twoim rozmiarem nie może być 85d, choć tak Ci się wydaje. jak skaczesz, to czujesz jak piersi skaczą razem z Tobą? to 85d obwodowo tylko wtedy mogłoby pasować, gdybyś je skróciła o dobre 25cm, ale to wtedy jakaś masakra by się zrobiła z fiszbinami. weź idź lepiej dziecko do dobrego sklepu z bra-fittingiem i daj miłym paniom ekspedientkom pomóc sobie i swoim piersiom.

Gość majeczkamajka
ehh i przez to dziewczyny nosza zle dobrane staniki, bo mysla ze ktos sobie z nich jaja robi,tymczasem naprawde gdyby troche poczytaly, to by sie okazalo ze z tymi stanikami to prawda.