Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina209

mam fajne cycki :)

Polecane posty

Gość ppysia
DSAASassa> widzę, że nie masz już żadnych rzeczowych argumentów dla mnie i uciekasz się do caps locka i słownego obrażania ; p brawo!

Gość ewelina209
macie kurewską mentalność serio, nie ma żadnych staników i żadnych cycków jesteście wy i wasze kompleksy i zawiść

Gość ppysia
eee mamy kompleksy, bo chcemy komuś pomóc? żeby jego piersi na starość były w dobrej formie? żeby nie nabawiła się jakiegoś choróbska? zawiść? : D ciekawa dedukcja. wyjaśnij ją proszę.

tylko trezba p[odac ze 3 cm mniej w bisucie:/ jak podałam normalnie to wyszłoz e mam C ha hahaha ja i C , mam B

ewelino przykro mi ale większość ma rację obwód pod biustem 85 oznacza, ze jesteś "przy kości" wiesz co oznacza duży biust? kiedy różnica między obwodem pod biustem a obwodem biustu jest duża z tego co piszesz nie masz się czym chwalić i tyle w tym temacie dla przykładu mój rozmiar: 70 I, wg kalkulatora powinnam nosić 70 K :O ale to dobrze, ze się cieszysz z tego co masz, schudnij troszkę i dobierz lepszy biustonosz :) 🖐️

Gość ewelina209
mam całkiem inny rozmiar i całkiem inną sylwetkę chciałam, żeby te bestie z was powychodziły

Gość ppysia
no fakt. niektórzy patrząc po komentarzach nie dorośli jeszcze do korzystania z internetu. ale cóż zrobić.

Gość ewelina209
ciocia dobra rada? "schudnij troszkę" a po co? po co mam chudnąć? żeby ważyć 45 kg? o to chodzi? mam normalne ciało, normalnej dziewczyny, nie wstydzę się wchodzić na plaże w bikini, mam łądnego i fajnego chłopaka który mnie kocha pomimo ze nie mam miseczki D tylko C

Gość onanapalona
a bez stanika to zwis do kolan:)

dziewczyny nie żałujcie, że macie C, D toż to fajny biust :D a nie zbędne kilosy które trzeba dźwigać :( onanapalona ma rajt :) bez "konstrukcji" dramat :O

Gość ewelina209
kilosy nie kilosy jeżeli lubimy swój biust to problem znika małe są ładne duże są ładne

Gość gość
a ja mam 65E :)