Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdkleopeoo

Wczoraj na imprezie rodzinnej.. sami przeczytajcie i ocencie..

Polecane posty

Gość kdkleopeoo

Wczoraj byla impreza rodzinna mojej siostry. Byli na niej tescie, moi rodzice, chrzestni szwagra, których nie znalam, ja. Kobiety przygotowywaly w kuchni jedzenie, w pokoju bylam ja, moj ojciec i chrzestny szwagra i moja mama. Zeszla rozmowa na jedzenie i wage. I chrzestny mowi ze nie lubi chudych kobiet, ze jak z taka w lozku byc,jak tylko slychac skrzypienia kosci. Mowi ze kobieta powinna miec cialka. Poczulam sie obrazona bo bylam na tej imprezie jedyna chuda osoba.. Plakac mi sie chcialo, ledwo co powstrzymywalam sie od placzu.. Dodam, ze mam kompleks na punkcie mojej chudosci.. Bo ejstem cala chuda..Przykro mi, ze musialam tego sluchac co on mowi..

Gość sraty pierdaty
puknij sie w dekiel ! boze skad sie biora tacy ludzie, nie masz wiekszych problemow? a skoro masa twojego ciala jest twoim kompleksem to w czym problem??? zryj ile wlezie :P

zartujesz,prawda? plakalas bo jakis stary tesc nie chcialby sie z toba kochac?:P daj spokoj,chudosc jest teraz w modzie:)

Gość ja-marta
ludzie to wogóle taktu nie mają! Nie przejmuj się gadaniem jakiegoś prostaka, Twojej figury na pewno wiele kobiet Ci zazdrości:)

a chrzestny,no ale dla ciebie stary kolo....on w ogole nie myslal o tobie.moze chcial zeby grubsze kobiety poczuly sie lepiej,dlatego tak mowil. ja tam ci zazdroszcze.jakbym byla za chuda,to bym zarla ile wlezie:)w koncu moje kochane chipsiki by byly codziennie w menu:D

Gość ja_tam_lubie_chudzinki
trzeba było się odgryźć, że chude robią takiego fantastycznego loda, jakiego zapewne nigdy nie zaznał :) lub że chudą można posuwać uniosłszy ją nad ziemią co daje nieziemskie doznania ! :) i z uśmiechem opuścić pokój :D następnym razem nie daj się zaskoczyć !

Gość kdkleopeoo
Dzieki za odpowiedzi. Ale mowie wam taki mialam wczoraj humor zrabany ze juz nigdy tego faceta na oczy nie chce widziec. Jak dla mnie prostak i tyle. Brak taktu! Ja sobie nie wyobrazam powiedziec w gronie chlopow grubych ze grubi faceci sa ochydni. Jak tak mozna?

Gość bo z takimi nie powinno sie
cackać tylko też walić prosto w oczy.

Gość Kertertetre
Ja bym takiemu powiedziala cos na temat jego wygladu wlasnego. Znalazlabym cos w jego wygladzie i dogadala .

Gość eeeeeeech
autorko wątku> tak na zdrowy rozum - to chyba nie jest możliwe, żeby wszystkim ludziom na całym świecie podobało się to samo. zawsze znajdzie się ktoś, kto chudzinek nie lubi, ale jest myślę tyle samo ludzi, którzy chudzinki lubią. a w tej sytuacji problemem nie jest brak taktu kogoś tam, tylko Twój brak pewności siebie i zdania sobie sprawy z tego, że każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii, która ma na celu tylko wyrażenie własnej opinii, a nie obrażenie Twojej osoby.