Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszokowana jolcia ;)

siostra przyszłego męża to prostytutka

Polecane posty

asiula dokładnie gdyby nie wiedziała czym się zajmuje to było by ok. Potępiam prostytucję ale szwagierka miała prawo wyboru skoro autorka twierdzi,że nie zrobiła tego z biedy to pewnie dlatego aby ,,mieć więcej'' Nie rozumiem jak ktoś może wytykać innym błędy rodziny. Pewnie jej przyszłemu mężowi wcale nie jest do śmiechu,że jego siostra jest prostytutką ale co ma się jej z tego powodu wyrzec? Bo pewnie tego by Jolcia oczekiwała. Może on o tym wie tylko nic nie mówi bo po co? wstydzi sie.

jeden z wielu: skoro nikomu nic do tego, to w czym problem, gdyby napisać to na kominie, idąc tym tokiem myślenia? jakby ktoś mi bliski był złodziejem, to nie oznacza, że mam go kryć: mogę tą osobę kochać, pomimo tego, że nie pochwalam jej złodziejstwa i jej nie kryję i pomimo tego, że mi to przeszkadza i o tym tej osobie mówię: kocham cię, ale konsekwencje zachowań, które mi się nie podobają ponoś na własną rękę, sorki, ale nie musimy myśleć tak samo i nie muszę w niczym brać współudziału. chcesz kraść- Twój problem, a mi sie to może nie podobać a poza tym lubię określenie "pisać na kominie". jak byłam mała, mój kochany Wujek mnie straszył,ze będzie napisane na kominie, że nie jem obiadów i martwię Babcię. Pamiętam, jak mi zawsze było głupio:)

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
A kto dał Tobie prawo ingerowac w czyjeś prywatne życie?

Wiesz za pewne tematy i tajemnice rodzinne o ktorych sie nie mowi i ich nie porusza.

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
asiuula- to była ironia!!!!

no tak dulszczyzna w pełnej krasie ... a odpowiedzialność za własne czyny ? wtrącanie się - nie zabraniam jej wykonywac tego zawodu Z tym, że ona także powinna mieć świadomość, że jest związana z wieloma osobami bliżej badź dalej i jej działanie na te osoby w jakiś sposób wpływa Idąc tym tokiem myślenia: ona decydując się na taki zawód wtrąciła się w życie swojej rodziny - bo przynosi im smutek i pewnie obwinianie rodziców: co zrobiliśmy źle, ze tak upadła

taki, jeden - sorki:) to ja się wyznam teraz publicznie: mam ten sam kolorek włosów co Doda. tylko ciemniejszy, bo nie farbuję włosków;)

a mi aniu żal twojego żałosnego poziomu moralnego Ale .... masz jak sobie zasłużysz Na pewno dostaniesz to na co zasługujesz i tego ci z całego serca życze :)

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
zaszokowana jolcia ;)- Twoje argumenty do mnie nie trafiają, jest dorosła, wie co robi, czyli odpowiedzialna za własne czyny. Związana z osobami- no chyba że ma męża, poza tym nie widzę związku. Wtrąciła się w życie rodziny- raczej rodzina [niedoszła jeszcze] próbuje wtracac się w jej życie.

ania45: zupełnie jak w mojej rodzinie, wszyscy uprzejmie udawali że nie widzą, jak mój starszy pierze moją mamę. w rodzinach z wyższym wykształceniem ma się uprzejmy, krótki wzrok. albo uprzejmy słownik, w którym nawet nie ma brzydkich wyrazów, jak przemoc. Prostytucja najwyraźniej też. No i Chrystus kazał nie sądzić, by nie być p-osądzonym. a przeważnie wierzący, choć bez nieprzystojnej histerii, tyle, co trzeba;) jak się traktujemy poważnie, to niech każdy sobie robi co tam lubi, ale wymaganie od ludzi, żeby nic nie sądzili na ten temat, to prośba o dużą uprzejmość jak ja rozrabiam, to nie będę jeszcze oczekiwać, że się wszystkim spodoba, cena do zapłacenia za wolność wyboru;)

gdzie się rodzina wtrąca: przecież nie ma mowy o tym, żeby zakazywać jej być prostytutką, jolcia nie mówiła, że chce jej ograniczyć swobodę wykonywania zawodu, albo, że ktoś się tego po niej spodziewa

A ja ci zycze by Twoja coreczka tez taka byla co Twoja szwagierka . Jestes dla mnie zalosna i tyle i nie wpiepszaj sie w cudze zycie , nikt nie dal ci do tego prawa ( PANI Z MORALNOSCIA CALE ZYCIE JEST PRZED TOBA I NIEWIESZ CO JESZCZE W ZYCIU CIEBIE SPOTKA )

pewnie, że nie wiem, co mnie czeka, ale jakbym nawet została prostytutką, to z faktu, że to bym robiła, by nie wynikało, ze jest to dobre pewnie, ze wolałabym wtedy, żeby nikt się mi nie wpieprzał, ale to by nie oznaczało, że ten ktoś inny nie miałby powodu, żeby myśleć inaczej ale z drugiej strony niby przyszłość jest niewiadomą, ale nie aż tak zupełną - chyba, że stałabym si ofiarą handlu ludźmi, albo popadła w narkomanię. poza tak skrajnymi sytuacjami takie pisanie to usprawiedliwianie własnych porażek - lub nieszczęść, i zachęta do totalnego tumiwisizmu ale ta siostra to chyba nie jest ofiara handlu ludźmi, skoro wpada do domu

brawo aniu własnie pokazałaś klase (jesli znasz to slowo) ps. podłe postępowanie się nie przytrafia w zyciu - to sa DECYZJe ale są osoby, które o swoim postepowaniu lubią mowic "przytafilo" Powodzenia z taka moralnoscia w zyciu ..... jestes dla mnie zerem i tak tez cie traktuje

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
asiuula- napisałem próbuje wtrącac! a nie wtrąca.

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
a tak w ogole to pochwalam to siostre, bo moja matka tak na zycie zarabiala i siostry tak robiom Mi to nie przeszkadza, przeciez sa pieniadze z tego

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
a ania45 to pokrewna dusza i zna sie na rzeczy Nie wstydz sie ania45 bycie prostytuka to nic zlego ja cie lubie Powiedz ile wyciagasz za nocke?

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Komuś się nudzi - ha, spoko lubię poczucie humoru.

Gość zaszokowna jolcia ;)
dno dna to forum Gnijcie w swoim rynsztoku

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Inteligentne osoby i tak odróżnią - Klona

Gość jolcia jesteś idiotką
warto czytać kafeterię, żeby się dowiedzieć, jakie elementy chodzą po tym świecie. tu nie chodzi o wstyd publiczny.... ale wy jestescie wszyscy zeszmaceni...

Dochodzę powoli do wniosku, że pokolenie małolatów piszacych na kafeterii jest pozbawione inwencji twórczej. W ciągu tygodnia ten temat pojawił się już trzeci raz. i chociaż Polki są za granicą bardzo często siostrami miłosierdzia i dają dupy za bezcen, to ciężko uwierzyć że to zjawisko jest az tak powszechne aby poświęcać mu aż trzy tematy. Wysilcie się trochę:)

wiesz jolcia niby jesteś taka ąę a sama tu inteligencją nie odbiegasz? mój szwagier jest gejem :P i nie pytałam co mam zrobić komu powiedzieć?czy warto? nie mieszałam do tego rodziny że wiem :(tylko z mżem się wspieraliśmy nawzajem.... porozmawaiaj ze swoim to Ci dobrze zrobi i ulży przedewszystkim za barddzo się tym przejmujesz:) powodzenia

Jolciu, skoro zachowywała się tak wulgarnie przy Tobie to przy Twoim bracie pewnie też. I co on na to? Nie przeszkadza mu to? Ja po pierwsze porozmawiałabym z nią... Skoro ma tyle pieniędzy i markowe ciuchy to może faktycznie ktoś jej zazdrości i rozsiewa takie ploty a ona naprawdę jest taka "wyzwolona"? Zanim zaczniesz mieszać w ich rodzinie i opowiadać, że córka Twoich przyszłych teściów i siostra Twojego przyszłego męża jest prostytutką upewnij się, że to prawda.

Autorce przez myśl nie przeszło, że ona jest prostytutką, tylko właśnie że jest tak wyzwolona... :)

Gość Valdek .....
Typowa katoliczka z ciebie ..... pewnie zaglosujesz na PIS ..... Nie bede ci tlumaczyl bo i tak nie zrozumiesz .... problem stanowi twoj niski intelekt ..... Powinnas rzucic chlopaka i zwiazac sie z kim twojego pokroju .... moze jakims ksiedzem ?

litości, co to za porównanie być gejem a być prostytutką? orientacja seksualna to coś takiego jak płeć, po prostu się to ma widzę, że wypowiedź prof. Romaszewskiej to nie był jakiś masakryczny wybryk, a głos ludu