Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona_Zagubiona_

Czy wszyscy faceci są tacy sami ?

Polecane posty

Gość wszyscy są tacy sami
ale tylko dla takich samych kobiet :classic_cool:

więc to moze ja powinnam sie zmienić i cieszyć sie ze swojego nieszczęścia haha :D noo tak świetna rada , chyba wezme sobie ja do serca ale fakt faktem upierdliwością niczego nie zdziałamy

Gość Dziewczyno, ja jestem facetem
Nie nie musisz sie zmieniac, ale nie probuj niczego zaltwic rozmowa i pamietaj, ze jesli on nie bedzie chcial sie zmienic to sie nie zmieni. Moze sprobuj kombinowac czyli np. olewaj go :) pomysl :), dzialaj ;)

Gość aneta222222222222
ja mam dokładnie tak samo i ciężko mi zerwać z moim facetem...może mamy wspólnego skoro zachowuje się dokładnie jak mój...

Niestety z przykrością muszę stwierdzić, że nie wszyscy są tacy sami. Ja chcę spędzać czas z moją kobietą, rozmawiać, kochać się z nią, szukać nowych doznań. Niestety to ona woli towarzystwo swoich kolegów. Nie pomogły dotąd żadne rozmowy. Pomogło trochę, gdy zagroziłem, że w końcu odejdę, lecz czy pomogło naprawdę? Czy "uspokoiła" się tylko na "chwilę", tak jak poprzednio, by potem znów testować moją cierpliwość? Jej przewagą nade mną jest to, że ją kocham, jednak cierpliwość się kończy. Pomyliła pojęcie "dobrego faceta" z "pantoflarzem", tylko nie zdaje sobie z tego sprawy.

aneta hehe raczej to nie ten sam , bo widocznie wielu jest takich facetów , niestety xD OnNieDoKoncaSzczesliwy - natomiast ty chyba po prostu trafiłeś na złą kobiete , tak ja ja na złego mężczyzne życie - nikt nie mówił że będzie łatwo

Na dobrą kobietę to trafiłem kilkanaście lat temu, jednak ona popełniła błąd i się rozstaliśmy. Niestety zrozumiałem zbyt późno, że to można było wybaczyć. Zabrakło doświadczenia życiowego, które mam dzisiaj.

Gość aneta222222222222
a skąd jesteś?