Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jankabezwiamka

Mam 26 lat i poprosili mnie wczoraj o dowód w pubie :/

Polecane posty

angelika ja kupowałam tiramisu, jak byłam w niemczech i zapytali o dowód :O hahaha dowodu przy sobie nie miałam, ale była ze mną ciotka i mnie poratowała :D

Gość nie wiem jak jest w PL w tej
kwestii, ale jak pracowalam w USA w sklepie przy stacji benzynowej, to regulamin mowil, ze jesli mysle, ze ktos ma do 35 lat !!!! a chce kupic fajki czy alk to musze go wylegitymowac. tam jest dozwolone od 21 lat, ale w tym przepisie chodzilo o to, zeby sie nie pomylic, wiec jak ktos mi wygladal na lekko po 30stce to te prosilam o dokument.. czula sie troche jak idiotka:o choc raz myslalam ze laska ok 33 lat, a pokazala prawko a tam 21, moglam jej sprzedac, ale jednak pozory myla..

Hej , a ja mam 60 i wczoraj mi sie spytala w sklepie o dowod jak kupowalam wodke!

Gość gość
Ja mam 24 lata i też od czasu do czasu pytają mnie o dowód!Zawsze pokazuje im kolekcjonerski z offshoreidcardscom bo imprezy dla mnie różnie się kończą więc wolę mieć przy sobie taką wersję. Jakość ma mega więc nikt nie zorientował się co i jak.

Gość gość
Mnie w wieku 29 lat poproszono o dowód, ale wtedy już od daaaawna się to nie zdarzyło, wiec byłam w szoku ;) Ale przewaznie ludzie mnie biora za studentke wiec i tak nie jest zle, a mam 30