Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama od niedawna

jakie kosmetyki uzywacie i mozecie polecic dla malucha

Polecane posty

Gość młoda mama od niedawna

nie wiem za bardzo jakie kosmetyki wybrac dla malucha np krem na słonce do buzi i ciała czy cos do kapieli jest tego sporo ceny tez sa rózne jakie wy uzywacie i mozecie mi polecic

Gość cała seria
kosmetyków Ziajka, polecam

Gość sjasjjas
napewno nie nivea jako żel do ciala i krem na slonce do dupy

Gość mama81...
Na pewno nie ziajka :/ Patrze na skład a tam na 1 miejscu! Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) największa zaraza w kosmetykach. Sama przestałam używać ziaji, bo każdy ich krem na 1 albo 2 miejscu ma parafine :/ Koszmar.

Gość Hagneta
A po co smarować dziecko czymś po kapieli? Na słońce dla maluszka tylko Ziaję widziałam, dla wiekszego po 6m ja bynajmniej uzywam z serii Iwostin Solecrin.

Gość iLLum
Nivea. Do kąpieli żel do ciała i włosów. Na słońce krem z filtrem 30. Do codziennej pielęgnacji krem pielęgnacyjny Nivea Baby. A po kąpaniu niczym dziecka nie smaruj. Po co? Żeby skóra nie oddychała? Najlepszy do kąpieli jest Oilatum Soft-emulsja. Po kąpieli skórka jest super gładziutka i miękka.

Gość iLLum
Poza tym każde dziecko jest inne i ma inną skórę. Jedno może miec skłonności do alergii na ten kosmetyk, a inne nie. Mojemu dziecku wychodziły czerwone plamy po kosmetykach Bambino.

Gość bardzo polecam kosmetyki
Weleda. Uzywamy juz od prawie 1.5 roku i sa super, oparte na naturalnych olejkach, brak syntetycznie wytwarzanych konserwantow. Wydajne i co najwazniejsze nie mielismy zadnych odparzen.

Gość nalepiej wzorem matek z kafe
wlewaj do kapieli a potem namaszczaj ropa naftowa i jej pochodnymi

Gość gfdrgdrf
ja używam na słońce bubchen dla dzieci bo kosztował 4euro a np nivea 12 euro a tak to hipp tylko do kąpieli a po kąpieli smaruje mleczkiem co ciała,nie zawsze i nie miał nigdy żadnych odparzeń,a ma półtorej roku ;) na odparzenia to jedyna rada.. częściej pieluchy zmieniać

Gość maatylda222
Ja polecam takie kosmetyki http://www.nantes.pl/ Sa idealne jesli chodzi własnie o profesjonalna pielęgnacje skóry twarzy.