Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basienka39

Macierzynstwo w Krk

Polecane posty

Polecam wszystkim klinike leczenia niepłodnosci Macierzynstwo. Przez 2 lata starałam się o dzidziusia (diagnoza - wrogość śluzu). Miałam 4 inseminacje, wszystkie niestety nieudane. Już prawie traciłam nadzieje. W listopadzie 2008 podjełam decyzję o in vitro. Udało się przy pierwszym podejściu. Teraz mam dwie cudowne córeczki bliźniaczki i jestem przeszczęśliwa!!!!!!!! Czy jest ktoś na tym forum który również się tam leczy/leczył?

Gość Dominika82
Moja koleżanka się tam leczyła i zaszła w ciąże przy drugiej inseminacji. Słyszałam ze to najlepsza klinika w tym rejonie Polski. Mają bardzo dobre statystyki. Gratuluje córek :)

Gość Kosaka
Dobrze wiedzieć. Ja własnie szukam jakiejs kliniki w malopolsce a o Macierzynstwie slyszalam już wczesniej. Którego lekarza mozecie mi polecic?

Gość lousi
Niestety ja od kilku osob slyszalam ze tylko wyciagaja kase- znam przypadek pacjentki ktora sie tam leczyla przez kilka lat, wydala fortune i dpoiero jak poszla do innego lekarza to sie dowiedziala, ze przy jej wynikach szansa na dziecko to jedynie adopcja Potem potwierdzilo jej to kilku innych lekarzy

Gość ewelina_38
Ja z mojej strony mogę polecić klinikę Macierzyństwo, naprawę bardzo wysoki poziom, pełna dyskrecja. Wszyscy lekarze są fantastyczni. Polecam.

Gość agata31
Zgadzam się z koleżanką wyżej, lekarze absolutnie fantastyczni. Klinika po prostu rewelacyjna, a co najważniejsze, bardzo pomagają z czego jestem bardzo zadowolona.

Gość tarnowiankawkrk
Hej, słuchajcie dziewczyny mam do was pytanie. Od dłuższego czasu staramy się z moim partnerem o dziecko. Ja zaczynam powoli się martwic i uważam że powinniśmy iść z moim partnerem do specjalisty po poradę, nie wiem jak zacząć z nim ten temat, jak i również nie wiem gdzie najlepiej się udać, możecie mi coś poradzić?