Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 sensible _ solitario

Krempujące rzeczy które wam się zdarzyły

Polecane posty

ZAPRASZAM NA NOWY PRZEŚWIETNY TOPIK!! TU BEDZIEMY OPISYWAĆ KREMPUJACE ALE ZARAZEM ZABAWNE HISTORYJKI ja zacznę: 1. podczas pierwszego razu podczas całowania odbiło mi sie 2. zdarzyło mi sie piernac na wykładzie w auli, gdzie akustyka była taka ze wszyscy ale to wszyscy słyszeli :o 3. zostałam przyłapana na jedzeniu smarków przez byłego chłopaka. zanim mnie uswiadomił ze mnie przyłapał przygladał mi sie dłuzsza chwile, a nawet zrobił kilka zdjec z których sie potem zasmiewał

Gość nowa gracha
dzięki za rozbawienie,haha...

Gość do gggggggggggg
buhahahahahahahaa

Gość hehehehehe156418541563
podszywie nie udalo sie bo wlasciciel niku jest facetem ;p patrz punkt trzeci :P

Gość eojooo
zapomniałaś dodać, że się zesrałaś podczas stosunku oralnego, dostałaś orgazmu u ginekologa i stanęły ci sutki jak się przytuliłaś do brata :P

Gość hehehehehe156418541563
eojooo szacunek hehehehe padłam na twarz ze śmiechu :D

Gość "skrempowany"
" A ić siem ótop"!!:P PS. Tyle Ty miałaś/łeś z aulą i wykładami, ile ja z odprawianiem mszy!!

CIESZE SIE ZE MOJ TOPEK WAM SIE SPODOBAŁ :D przypomniałam cos sobie 4. kiedys jechałam ze znajomymi nad morze plus ich pies. zatrzymalismy sie na siku i zeby pies sobie pobiegał. ja poszłam w kszaki zmienic podpaske. nagle ten pies przybiegł i złapał podpaske która położyłam dopiero co z boczku o "zaaportował" prosto do swych włascicieli. oni widzieli ze poleciał do mnie i widzieli moje przerazenie wiec wiedzieli ze to była moja. co gorsza jechał z nami ich znajomy który bardzo mi sie podobał i chciałam do niego zagadac, ale sie bałam. po tym zdarzeniu juz zrezygnowałam z niego.

Gość wybiegłam toples z łazienki
a do mojego meza przyszedł akurat jego brat :O (brałam prysznic-nie słyszałam-a nie ubieram sie w łazience) :O

skoro az tak was śmiesze to macie jeszcze: 5. kiedyś siedziałam na łące z nowo poznanym facetem i było przytul i tak dalej. ogólnie miło. siedzieliśmy tak z prostymi nogami i tułowiami opartymi rękoma tak w tył, no wiecie, prawie na leząco ale na opartych rekach. i ja reke przez nie uwage włożyłam w krowi placek. poczułam to i zrobiło mi sie gorrąco. chłopak był wiele wart i w ogóle nieczego sobie wiec zaczełam myslec jak wybrnać. udawałam ze nic sie nie stało i trzymałam te reke w miejscu. potem on powiedział to chodz idziemy i mi podaje swoja reke. zaczełam sie krecic zeby tylko mu jej nie podac ale on chyba uwazał ze tylko sie drocze i mnie za nia chwycił na siłe. spojrzał na mnie... jeny!! nigdy nie zapomne tego spojrzenia. zaczoł kompulsywnie podskakiwac i wycierac reke w dzrzewa i krzaki az w koncu straciłam go z oczu.

Gość yyyy eeee
a ja obciągnęłam szwagrowi zamiast mężowi :-O na usprawiedliwienie dodam, że to bliźniacy a szwagier nic w trakcie nie powiedział że to nie on jest moim mężem

Gość Oooo, druga bawi:)
".....brałam prysznic-nie słyszałam-a nie ubieram sie w łazience" To w majtkach bierzesz prysznic??? (Topless = bez górnej części ubioru/stroju, same majtki):))

Gość kika00
Ale prowokacja! Z tym 3 to niemożliwe,zeby kobieta była taka swinia:/ A ten 4 punkst to kiedys taki kawał słyszałam,wiec to było słabe..

6. Kiedyś myślałam że na moim podwórku wylądowało UFO a to był samochód mojego chłopaka na awaryjnych :O

Gość wybiegłam nago z łazienki

a ja jeszcze kiedys zjezdzałam na zjezdzalni w akwaparku i spadły mi majtki. i tez tak toplez musiałam potem biegac po skraju basenu i wypatrywac ich gdzie sa ale sie nie znalazły :/

rzaden kawał, przynajmniej mi nie było do śmiechu.

Gość sopri7898
ja kiedys przeczytalam na forum ze dziewczyna pusciła bąka podczas minetki i sie z tego smialam a potem mi tez sie to przydarzyło

kiedyś myslałam ze jestem w ciązy ale okazało sie ze nie jestem. poniewaz głupio mi było bo juz powiedziałam chłopakowi (nie ten od krowiego placka, nie ten od podpaski i tez nie ten od ufo tylko inny) to włozyłam sobie poduszke taka specjalna i udawałam ciaze. w 6 miesiacu niestety poronilam, a chłopak mnie zostawił i stwierdził ze to moja wina bo jarałam fajki w ciazy :/