Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania i przemek

Gdzie wesele w Lublinie ?

Polecane posty

Gość gość
Tylko poczta pantoflowa jest najprawdziwsza .W ubiegłym roku byłam na 5 weselach: w sonatinie,gościńcu w Wólce,w Łucce,horyzoncie,i w koronie. W kazdym jest inny klimat,ale ogólnie poziom jest wyrównany tylko rozbieżność cenowa duża,ja stawiałabym na lokal z ogrodem i jednym weselu w lokalu i na jednej sali.Najgorsze jest jednak to że niektorzy wcale nie informują o drugim weselu,Z taką niespodzianką spotkała się moja kolezanka.Nie będę pisac o + bo dobry lokal sam się lansuje,ale wybrałabym na peryferiach Lublina w niedalekiej odległości z ogrodem i smacznym jedzeniem.Sami domyślcie się który.

Gość gość
myślę że Gościniec w Wólce. zgadłam?

Gość gość
Tak zgadłaś Gościniec w Wólce,podoba mi się i będę na weselu w sierpniu Z czystym sumieniem ich polecam..

Gość gość
Ja też polecam,bawiłam w kwietniu tego roku - było bardzo fajnie.

Gość Anka i Marcin
Mieliśmy nasze wesele w Sonatinie, więc możemy z pierwszej ręki opisać, jak to wyglądało. Przede wszystkim jest tam dobra organizacja, właściciele są bardzo przyjaźni i jak potrzeba to trafnie doradzą, co i jak. Wiadomo, bardzo przejmowaliśmy się własnym ślubem i weselem, ale wypadło naprawdę super, dużo miejsca do tańczenia, na dworze też było przyjemnie. Jedzenie zawsze na czas, wiec nikt nie skarzyl się, ze zimne danie dostal :) możemy szczerze polecić :)

Gość gość
Czy ja wiem, sala naprawde fajna, ceny spoko, ale czy to dobry pomysł, jesli jest sie z Lublina, żeby gdzies pod lublinem robić?

Gość gość
Hmm zależy od kilku czynników, jeśli potrzebujemy dużej sali w miarę z rozsądnymi cenami, to dobrym pomysłem są właśnie obrzeża, bo zazwyczaj jest taniej, a sale naprawdę eleganckie. Jeśli chodzi o Sonatinę to od Lublina to tylko 20 km. Na to samo wyjdzie, jak byśmy poruszali się w obrębie samego Lublina.

Gość gość
zgadza się to tylko 20 km,ale nie wrócisz podmiejskim,a z Gościńca,albo Sasa tak.

Gość gość
Hej, Hej :) Spróbujcie zdecydowanie poszukać tutaj http://www.gdziewesele.pl/Lublin/ ,wielu moich znajomych korzystało z tej strony podczas organizacji ślubu i wesela (chociaż nie tylko :)) i byli bardzo zadowoleni :) Jest tam dużo ładnych lokali i można trafić na naprawdę przystępne ceny, a przy okazji też wybrać fotografa i całą oprawę ślubną!

Gość Amelia263
z tego, co wiem, to sonatina jest blisko lublina i ceny spoko

Gość worka3
Co ciekawego widzicie w weselu w mieście? Dla mnie to męczarnia. Mnie podobają się wesela w górach. W zeszłym miesiącu była na weselu w Zielonej Polanie- http://www.zielonapolana.com.pl/wesela.php Piękna okolica, masa miejsc na spacery, liczne ławki i stoliki na dworze. Dla młodszych był dostępy salon gier i baby club. Jedzenie i atmosfera naprawdę świetne!

Gość gość
faktycznie, zaje/biste okolice Lublina- kretynka!

Gość gość
Na wesele podmiejskim?....napewno nie ! My i tak wynajmiemy busa czy zrobimy w Sonatinie czy w innym miejscu... napewno nie wesele w centrum lublina. Sonatina ma swój urok i piękny ogródek na wesele w lecie ;)

Gość gość
up

Gość gość
Wybieram sie odwiedzić kilka lubelskich lokali. Zobaczymy co z tego wyjdzie... w lublinie jest wiele lokali na poziomie wystawnych i tez drogich nie chce nawet takiego luxusu. Bardziej marzy mi sie ładna sala która ma to cos i moi goście będą czuli sie w niej przytulnie, a mówie z tego co oglądałam w Lublinie będzie trudno... Oglądająć zdjęcia na stronie sonatiny sala w miarę sie spodobała ale jest daleko przez cały Lublin jechać i pózniej jeszcze kawałek to nawet sie nie opłaci ale jak ktos ma blisko to warto sie zastanowic . My od strony Horyzonta i zobaczymy jakie ceny zaproponują wkoncu to tez za LBN.

Gość gość
Ja mogę polecic Sonatinę moje siostra wynajmowała u nich salę i była bardzo zadowolona.

Gość gość
Sonatina nie najgorsza

Gość gość
Sonatina słynie z dobrego jedzenia. Nie wydaje i sie zeby była najgorsza.. Mam obeznanie z lokalami w lublinie i okolicach bo trochę śpiewam i zdarza mi sie kilka razy w roku odwiedziec ten lokal.

Gość pedross
Tutaj cała baza firm z okolicy - http://www.weselezklasa.pl/baza-firm/ Na pewno odradzam wybieranie pierwszej lepszej - porównaj lokalizację, menu, salę, jej ustawienie, ceny, pakiety, zniżki itp. Zazwyczaj dużo lepiej po prostu wybrać lokalizację, poza miastem - jest znacznie taniej.

Gość gość
Hej, moja siostra się zdecydowała na robienie wesela w www.akropol.lublin.pl Super wygląda jak jest oświetlony, zerknijcie sobie w galerię. Poza tym byliśmy w zeszłym tyg. Próbować jedzenia i smaczne było, jest tu ktoś kto wynajmował ten hotel na jakąś uroczystość? Jestem ciekawa opinii innych i czy dobrze robimy, że tam będzie wesele:)) pozdrawiam

Gość gość
hej, my mieliśmy 40km od lublina w poniatowej a konkretnie w hotelu słowik, piękna okolica dlatego się zdecydowaliśmy (stawy poniatowskie i lasy)

Gość gość
Cześć! Witam wszystkich którzy biorą ślub i szukają sali, jestem w podobnym położeniu. Rodzice radzą, że hotel Piano jest bardzo przyzwoity, co myślicie? Miał tam ktoś wesele? Ponoć do 150 osób przyjmują, a my będziemy mieli 100 więc pasuje, tyle że jestem ciekawa opinii osób, które już tam miały imprezę robioną. Z góry dzięki! Liczę, że się ktoś trafi:)

Gość gość
Siostra ostatnio robiła wesele w http://www.klubimpuls.eu/ - strasznie mi się podobało. Wytańczyłam sie okrutnie, mają bardzo ładne sale i przepyszne jedzenie.

Gość Lenamagda12
Zobaczcie sobie Hotel Irys. Mają nową salę na wesele :) No i gratuluję zaręczyn przede wszystkim! :)

Gość Marta33
jeśli ktoś nie ma parcia robienia wesela w samym środku Lublina to według mnie warto przemyśleć Sonatinę - byłam na 2 weselach tam - świetny lokal i cudowny ogród.

Gość gość
jakby ktos miał ochote robic wesele w okolicy lublina a nie koniecznie w samym lublinie to polecam Hotel Izabella w pulawach jestem 2tygodnie po weselu i było super! Bardzo mili właściciele hotelu pomogli nam w każdej wątpliwości

Gość Ani31
moja Siostra robiła wesele w Sonatinie - same miłe wspomnienia, pyszne jedzenie, świetny ogród... polecam!