Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Astaaa

kiedy jest zakończenie roku szkolnego gimnazjum?

Polecane posty

Gość Astaaa

jak to w tym roku wypada? to dla mnie bardzo wazne, bo juz dawno skonczylam szkolę podstawowa i sie nie orientuję

Gość Astaaa
dzieki bardzo. :*

Gość Astaaa
tak btw tez jestem ciekawa diety bo sama muszę zrzucić 12. :D więc wskazówki mile widziane.

Mintaja-no wiesz podobno i liczą się chęci :D a ty w sumie nie masz z czego zrzucać :P Astaaa- nie warto katować się dietami jem.. w miarę normalnie tylko w ograniczonych porcjach ,ale ja osobiście nie jem też kolacji i raz bądź dwa razy w tygodniu dla przyspieszenia metabolizmu jem normalne porcje to równa się minus 1 -2 a nawet 3 kg tygodniowo ale to jest akurat sprawa indywidualna :)

Jestem jakaś popaprana - Ty sobie nawet tak nie żartuj ze mnie :( :classic_cool: ale 3 kg na tydzień to bardzo dużo, no fajnie :)

no nie wyglądasz na fotce na taką która ma coś do zrzucenia :classic_cool: :* dużo ale nie jest powiedziane ,że tyle się schudnie ...pisze ,że można..choć przedtem to się za przeproszeniem z głodu do księżyca wyje :D

heh no dzięki :) ale nie wyglądam tak jak bym chciała 😭 idę odżywkę zmywać i paznokcie malować :classic_cool: :P 🖐️