Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CjakCecylia

Szpilki w czasie ciąży...

Polecane posty

Gość CjakCecylia

Witam dziewczyny,jestem w 6 mc ciąży,nie długo wybieram sie z mezem na kolacje chcialabym go zaskoczyc i ubrac sie bardzo sexi,zastanawia mnie czy moge zalozyc 15cm szpilki na platformie?To ze jest sie w ciazy chyba nie przeszkadza w noszeniu wysokich butow?pozdrawiam

A noś co możesz :-) bylebyś tylko nie zaliczyła upadku :-) Tylko i wyłącznie dlatego ktoś może odradzać.

Gość CjakCecylia
Bede jechala samochodem podjade pod knajpe wiec byle tylko wyjsc z auta dojsc do stolika i spowrotem;))))))

Gość Zazdrośnik.........
Jak się dobrze czujesz i nogi Ci nie puchną ani nie stają się bolesne przy najmniejszym obcasie to "why not?" Ja od czasu zajścia w ciążę zjechałam do max. 10 cm..... Po prostu po założeniu w ciąży nawet 8 cm szpilki umierałam później z powodu dyskomfortu w łydkach.......... I tak też mi zostało do dziś - moje Dzieci mają 3,5 roku........ Uwielbiam wysoki obcas, jednak, po dniu w pracy spędzonym NA SIEDZĄCO nogi mi dokuczają niemiłosiernie. Ale to taka moja genetyka. Tak miały moje praprapra i mniej pra i babcie i mama......... Czyli rodzinne:) Załóż te szpile.............najwyżej jedną nockę się będziesz czuła mniej komfortowo.......... Na pewno to ciąży nie zaszkodzi.

Gość CjakCecylia
ZAŁOŻE!!!!:) mam nadzieje ze dam rade,zalezy mi na tym bo tak jak juz pisalam chce wygladac megaaa sexiii by moj maz sie zdziwil....

Gość karolina ma wychodne
odnośnie tych szpilek... ostatnio w tył mojego samochodu wjechała paniusia, która wysiadła ze swojego auta na 10 cm szpilach i z uśmiechem na ustach stwierdziła, ze ona mnie przeprasza bardzo ale to było niezależne od niej, bo szpilka wpadła jej pod pedał i nie mogła jej wyciągnąć i dlatego nie wyhamowała :O Ręcę opadają od braku wyobraźni niektórych osób.

Gość ballerona
no, fakt - na czas jazdy samochodem lepiej te szpile sciągnąć

Gość CjakCecylia
Dziewczyny zapomnialam dodac.....fakt ciezko jezdzi sie w szpilkach ale mozna zalozyc klapki na czas jazdy a juz potem szpilki;)

Gość karolina ma wychodne
oczywiście, ze można :) nawet wypadałoby choćby w trosce o bezpieczeństwo. :)