Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeri szeri lejdi

mało romantyczny facet

Polecane posty

Gość szeri szeri lejdi

Jesteśmy razem 2 lata. Jest cudownie, jest chemia, cudowny seks. Jednak ostatnio zaczęło mi czegoś brakować w związku.. Zauważyłam, że mówi mi mało komplementów. Dla niego "Ty zawsze ładnie wyglądasz" załatwia mówienie komplementów do końca życia. Po co to mówić skoro to jest oczywiste. A ja bym chciała usłyszeć ze ładnie dziś wyglądam, że ładnie mi w tej bluzce czy cokolwiek! Oprócz tego nie kupuje mi w ogóle kwiatów. Zrobił to może ze 4 razy.. Sam z siebie bez okazji tylko raz. Wydaje mi się, że jest to spowodowane tym, że nie jest romantyczny. Traktuje mnie chyba bardziej jak przyjaciółkę. Jakby myślał, że ma mnie do końca życia już na stałe. Chciałam z nim o tym pogadać, ale on nie widzi problemu. Jak mu to wytłumaczyć żeby się starał?

Gość szeri szeri lejdi
up

Gość bgreghergh
może nie lubi kłamać? to po co ma mówić że ładnie wyglądasz bazylu?

Taka jest kolej rzeczy i nie masz wyjścia... Najpierw adoracja, komplementy, prezenty bez okazji a pozniej pozostaje proza zycia. Jak Ci to przeszkadza, to jedynym wyjsciem jest kochanek:)

Gość kwiateekk
hej.. widze że nie jestem sama ma to samo co ty.. moj wogole sie o mnie nie stara muszę nacieszyć sie komplementami moich kolegow i spojrzeniami innych bo moj wogole mnie nie docenia tylko co z tym robic? chyba nic...

Gość gwarantuje ci ze znajdziesz
w koncu kochanka ja tez zrobilam on mnie dowartosciowal a ten gnoj dalej to samo myslal ze nie wiem bede przy nim egzystowac hahahaha

Gość tfu
Opisujesz typowego fajnego mężczyznę. Też kiedyś się zastanawiałam, co z nim może być nie tak, a potem przyszedł inny - o zupełnie innym charakterze - ale jakże podobny do tego pierwszego jako facet. Mężczyzna uważa, że jeśli jest z Tobą to to jest oczywiste, że jesteś dla niego najpiękniejsza, najukochańsza, naj naj i dlatego nie widzi problemu, gdy próbujesz z nim porozmawiać. Moja rada: przeczytajcie razem jakąś książkę, artykuł na temat różnic między kobietą a mężczyzną albo porozmawiajcie o tym o Ty czyjesz, gdy on Ci nie mówi komplementów a co on czuje, gdy widzi Cie wyjątkowo pięknie ubraną. Wtedy może on zrozumie, że różnicie się bardzo.

Gość szeri szeri lejdi
Skoro wcześniej mi mówił komplementy i jest ze mną cały czas to najwidoczniej mu się podobam. Nie chce mieć kochanka. Chce żeby jemu znowu zaczęło zależeć.. Żeby się o mnie starał.

Gość szeri szeri lejdi
Często mówię mu komplementy. Myślałam, że jak będę to robić to się odwdzięczy.

Gość szeri szeri lejdi
Nie znudził się, bo czuje się kochana. Ale zero adoracji..