Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śląsko dzioucha

Mieszkańcy miejscowości turystycznych nad Bałtykiem...

Polecane posty

Gość dziewczynaaa33
kpiarz a moze ja sie zaczne czepiac twojej stylistyki? :)

I naprawde nie zniechęca cię że ta woda przepłynęła przez cmentarze, spryskane chemią pola szamba i teraz splynęła do i tak brudnego i zimnego bałtyku?

Gość dziewczynaaa33
jeziora/gory takze maja swoja historie, swoje szczatki itp. a malo to ludzi utopilo sie w jeziorach i cial nie odnaleziono? a gory? spadl w przepasc i krzyzk na droge :) dla mnie to bez roznicy.. woda z cmentarzy scieka wszedzie, do studzienek a stamtad to niby gdzie leci?

Gość dziewczynaaa33
Zabije, sciagnie z nich skorke i opchnie na allegro :)

poza tym ja lubie prawdziwe może a nie takie jakie mamy. Nieprzejżysta woda, brak ciekawej roślinności czy jakihś fajnych kolorowych rybek. Wakacje to ma byc bajkowy czas a walory Bałtyku sa watpliwe . . .

Gość dziewczynaaa33
bylam kiedys w oczyszczalni sciekow widok nieziemski a zapach szkoda slow :) facet nawet sie chwalil ze zwierzeta tam laduja :) np. kilka lisow itp. i musza je wylawiac, bo po prostu sie utopily blee, albo to sciaganie tego szlamu, syfu, filtracja wody i my to wszystko pijemy :)

Gość lkjfew;i
jasne ze sa szczatki jak waoda plynela przez cmentarze itp a groby byly swierze to co myslisz ze tam nic nie ma ,jasne wiesz jasne ze sa .A jak chcecie sie kapac w takim syfie to ok:) a badan nikt nie zrobi ani nie zamknie zadnej plazy bo po co u nas w Polsce nie przejmuja sie takimi rzeczami

Gość dziewczynaaa33
zacznijcie sobie zdawac sprawe ze pijecie taka syfiasta wode na co dzien, kazdy z nas, wiec co za roznica czy bedziesz plywal z trupem w jeziorze (gdzie czesto nie ma zadnego odplywu) czy moze w morzu, gdzie sa stale prady i ryby miesozerne :) no co wy chcecie ;p w przyrodzie nic sie nie zmarnuje, a wy tak marudzicie :) ja za to bym nie pojechala na poludnie - podziwiac komary i bagna? tez mi atrakcja

Gość lkjfew;i
ja jade do tesciowej mieszka w gorach to mam za darmo noclegi i wyzywienie :O

Gość lkjfew;i
wiesz ja mam super tesciowa:) a pozatym darmowy nocleg i wyzywienie po co mam jechac nad zasyfiale morze

ladaco załap się do tej teściowej i bedziesz miał za darmo,malownicze miejsce jest ale kawałek od krupówek ale za to cisza a widok przepiekny ,widzisz całe zakopane z góry i oczywiście góry na wuciągnięcie ręki

Gość dziewczynaaa33
a ja nie bede miec tesciow :)

Gość lkjfew;i
mnie od tesciowej dzieli 500 km widzimy sie raz w roku to jest milo:)

Gość dziewczynaaa33
wszystko jest super do czasu, ja nawet z wlasna matka nie moge wytrzymac i dobrze ze juz z nia nie mieszkam :P

Gość lkjfew;i
ja sie widze z nia raz na rok wiec jest fajnie

Gość śląsko dzioucha
niech się wypowie ktoś kto nad morzem mieszka .

Gość co wy za głupoty
opowiadacie! To co spłynęło z cmentarzy , to po pierwsze zostało już przefiltrowane przez warstwy gleby, a po drugie już dawno to wypiliśmy jako wodę z kranu.Nieczystości z powodzi w wodach z rzek wpływających do Bałtyku naprawdę są znikome ilości.

Gość mieszkaniec zachodniopomorskie
ja uż nie mogę w tym kraju, ludzie czemu tu panuje taka ciemnota, ktoś puści bujdę a później wszyscy bzdury gadaja, bałtyk jest normalny nic sie nie zmieniło po powodzi moja 2,5 córka juz się 3 razy kąpała w tym roku, czy wy naprawde tacy prości jestescie aby wierzyć w takie głupoty i je rozsiewać

Gość 00987890
a widziałaś link na 1szej stronie??

Gość wydma piaszysta
a ja zapraszam do Międzyzdrojów - mam, mieszkanie do wynajęcia w " podchodzących terminach ":)

Gość śląsko dzioucha
kto by mieszkanie nad morzem wynajmował, dajcie spokój!:o HALO! jak pogoda. ???:)