Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolinamuminkow

samotna ciąże

Polecane posty

Gość dolinamuminkow

Witam. Chciałam się tylko komuś wyżalić.Im bliżej porodu(lipiec) , tym bardziej czuję się opuszczona.Z każdym dniem jest mi ciężej.Znajomi przestali dzwonić , mama tak samo.W osiedlowym sklepiku co jakiś czas słyszę pytania-a gdzie tatuś?Nie czuję obowiązku tłumaczyć się wścibskim sąsiadom z tego , że tatuś nie poczuwał się do takiej roli.Nawet nie zna szacowanej płci dzieciaczka.W bloku , gdzie wynajmuję mieszkanie , widzę , jak ludzie szepczą coś ściszonym głosem patrząc się na mnie.Czuję się trędowata.Wolę wsiąść w samochód i pojechać tam , gdzie nikt nie wie , kim jestem.Do tego dochodzi lęk o opiekę nad takim maleńkim dzieckiem , czy sobie poradzę.Nie chcę być depresyjną matką. by również dziecku nie odbierać radości życia.Chciałabym mądrze zajmować się córką.Tylko jak nie przelać na dzieciątko swej frustracji , gdy z każdym dniem , życie przestaje mi smakować..

Gość monokini
współczuje

o dziwo najbardziej depresyjnie po porodzie zachowują się te kobiety które w czasie ciąży były w euforii i nie zdawały sobie sprawy ile wysiłku trzeba włożyć w odchowanie szkraba po drugie myślę, że wyolbrzymiasz- jest tyle samotnych mam , że tylko idiotę to dziwi podszeptywaniem się nie przejmuj i po trzecie- najważniejsze- dzieci rosną szybko- bardzo szybko:) jeszcze ułożysz sobie życie a z faktu posiadania dziecka będziesz bardzo zadowolona głowa i brzuch do góry! nie ma co się załamywać

że tylko idiotę to dziwi o widzisz właśnie takich idiotów jak malanowski i kpiarz- miałam na myśli:) olać i tyle :P

nie no spoko niech sie laski kurwią z kim popadnie a potem niech narzekaja jaki świat i ludzie sa źli

kpiarz też właśnie uważam, że to spoko :)

Gość nic nie jest czarne i białe
a skąd wiesz co robiła, hę? może była z kimś w długim związku a facet na myśl o tym zawinął się i zmył?? autorko głupimi ludźmi się nie przejmuj i ich jeszcze głupszym gadaniem, musisz być silna, będzie trudno ale czego człowiek nie jest w stanie znieść-bardzo wiele!!

Gość nic nie jest czarne i białe
*miało być a na myśl,że zostanie tatusiem