Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...fragola

Moja dieta Dukana

Polecane posty

hehe noja nie robilam jeszcze pieczywka, ale wlasnie boje sie ze jak zrobie to zjem caly wiec narazie nic nie robie, jem lekko, musze zwiekszyc ilosc kurczaka i indyka w diecie, bo mam go zdecydowanie za malo. jutro obowiazkowo zrobie sobie filet z piersi w piekarniku z kalafiorem:) no ja narazie czekam na upragnione 7 z przodu..:) biegam dopiero znowu w niedziele bo tak codziennie pracuje. buziaki:*

Dam Ci radę. Nie rób tego pieczywka,bo na prawdę ciężko odłożyć po zjedzeniu dozwolonej porcji :) Przez 2 godziny,po tym jak zjadłam,myślałam jeszcze o nim,że tak leży sobie w chlebaczku itd ... :) Ja bynajmniej szybko nic nie upiekę :) Jak mam fazę z warzywami to nie piekę kurczaka w piekarniku. To zostawiam sobie na same proteiny,żeby nie jeść ciągle pieczonego. W P+W kroję kurczaka w kosteczki i duszę sobie raz w kapuście,raz w pomidorach i gotuję do tego kalafior, raz w pieczarkach,a wczoraj zrobiłam zieloną papryczkę( tylko nie tą typowo zieloną tylko taką jasną,dopiero teraz się ona zaczęła i nie wiem jak się nazywa :D ) z pieczarkami i pomidorami z duszonym kurczaczkiem i zjedliśmy całą porcję z mężem. Dzisiaj po pracy lecę po papryczkę i robię powtórkę :)

Hej dziewczyny! Widze, ze tu cichutko, wiec moze polaczymy sily;)? Razem razniej:D! Dolaczcie do nas na naszym watku! Super byloby, gdybyscie do nas dolaczyly! Im wiecej proteinek, tym lepiej:) NIE POTRAFIĘ SCHUDNĄĆ-TA DIETA ZMIENIA MOJE ŻYCIE http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3923084&start=5430 Czekamy na Was, kochane, razem damy rade wspierajac sie, pocieszajac, mozemy to zrobic !!! Chetnie przyjmiemy nowe Dukanki! Wejdzcie na strone 182:-) Do zobaczenia:)!

Trochu mnie nie było,prawie miesiąc. Muszę poczytać zaległe wypowiedzi w wolnej chwili. Dziewczyny,prawie cały miesiąc grzeszyłam ! W Tunezji codziennie jadłam naleśniki, francuskie pieczywo,bagietki,chipsy,batony,makaron,ziemniaki,ryż i piłam zwykła cole litrami i inne napoje również,owoce. Do tego jadałam inne niedozwolone rzeczy :( Widziałam jak mi brzuch rośnie i bałam się stanąć na wadze po powrocie. O dziwo moja waga po powrocie pokazała 86 kg. To było 30.07.10. Do dnia dzisiejszego powoli starałam się powrócić do nawyków z przed wyjazdu,ale ciągle grzeszyłam (była cola,był popcorn,była pizza,był McDonald i owoce). Przez ten cały czas jak nie stosowałam diety,starałam się jeść przynajmniej mniej i chyba to mnie w sumie uratowało. Dzisiaj rano gdy się zważyłam waga sięgnęła 84.3 i jak dotąd nie zgrzeszyłam. Teraz najbardziej żal mi będzie owoców. Miesiąc bez diety pokazał mi,że jeden owoc czy coś innego od czasu do czasu na prawdę mi nie zaszkodzi a poprawi samopoczucie zdecydowanie. Zmieniłam trochu nastawienie do diety. Skoro tak mało przytyłam w momencie,gdy codziennie jadłam same niedozwolone rzeczy,to nic się nie stanie jak od czasu do czasu zjem coś normalnego( pod warunkiem,że to będzie sporadycznie-od czasu do czasu). Mam teraz cały rok na schudnięcie( do następnych wakacji) więc wcale nie muszę tak drastycznie spadać z wagi. Teraz idę poczytać co tam u Was. Pewnie zrzuciłyście masę kg,jak mnie nie było :) Pozdrawiam Was wszystkie :) PS. Mój mąż też prawie w ogóle nie przytył,a jadł jeszcze więcej niedozwolonych rzeczy i w większych ilościach. Czyż to nie cudowne ? Mamy chyba więcej szczęścia niż rozumu,bo myślałam,że dietę znowu będę zaczynać od ponad 90 kg :)

hej witaj! fajnie, ze juz wrocilas, ale zazdroszcze ci tych wakacji, ja dalej trwam, dorzuciłam ponad godzine aerobow dziennie, waga raz spada raz stoi raz wzrasta ale centymetry mi uciekaja:) całuje!

Gość Dieta Proteinowa Jest Super
Ja uwielbiam dietę dukana, bo to jedyna dieta (jak do tej pory) na której udało mi się schudnąć prawie a będzie tego prawie 10 kg. Uwielbiam w tej diecie to, że nie chodzę głodna, a rezultaty widac właściwie już po kilku dniach. Na początku zrobiłam sobie test dukana, który uważam za bardzo przydatny, bo obliczył mi jaka jest moja idealna waga no i ile będą trwać poszczególne fazy diety dukana. Jeśli go jeszcze nie robiłyście to polecam go zrobić, fajna rzecz. Oryginalny w wersji angielskiej jest na stronie Dr. Dukana, ale jako, że ja nie englisz, to znalazłam Test Dukana w wersji polskiej. Powodzenia dziewczyny

Gość ewcia07
Przy braku motywacji w odchudzaniu przydaje sie dobra aplikacja wpierająca. Ja zalogowałam sie na http://www.allevo.pl/ to pomogło mi liczyć moje potrzeby, moje spalanie, jak ćwiczyć i co jeść :) super wsparcie podczas odchudzania.