Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez sęsu

chryste, nigdy tak nie kochałam jak kocham teraz! i gówno!

Polecane posty

Gość bez sęsu

23 lata bez miłości, żadnej! były jedynie chwilowe zauroczenia i motylki, które sobie odlatywały po miesiącu i mi się facet nudził. 23 lata oswajania się z tym, że nigdy nie będę kochać, bo widocznie taka moja natura. 23 lata szczęścia, bo brak miłości i zapędów związkowych równa się brak problemów związanych z rozstaniami i innymi głupotami. teraz leci rok 24 i chyba mi właśnie życie dokopuje za te wszystkie lata braku miłości, bo kocham. pierwszy raz kocham, pierwszy raz się oddam bez zastanowienia, zacznę gotować, prać, sprzątać, cerować skarpety (czego nigdy nie robię), mogłabym być na każde jego zawołanie. a on nie chce, ma mnie, moje lata, moje uczucia głęboko w dupie. czemu ta miłość do mnie przyszła akurat teraz? i czemu w ogóle do mnie przyszła? byłam taka kurwa szczęśliwa, że nigdy nie będę cierpieć i się przejechałam. ja pierdolę, to wszystko jest bez sensu :(

Gość jhkjhjhjhjh
ale co? spotykaliscie sie? spotykacie? czy go zobaczyłas na ulicy a on cie nie chce? znasz go dobrze czy tylko widujesz przez szybke?