Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatka26

Metamorfoza Beaty 26l.- foto

Polecane posty

Gość zapuść brwi

Gość beatka26
Tzn jak zapusc brwi nie rozumiem mam ich nie depilowac??....w tych czasach to nie jest chigieniczne

Gość beatka26
Nio jakos nie apetycznie wygl kobiety ktore nie depiluja zarosnietych brwi..

Gość e tam ładne masz brwi
nie zapuszczaj

Gość betka26
uppp

Gość oświecenie
Witaj, Po pierwsze gratuluję odwagi. To naprawdę sztuka zamieścić zdjęcie wśród zazdrosnych, chamskich osób, których hobby jest obrabianie Ci tyłka. Co za wstyd.. Buźkę masz ładną, zdecydowanie typ Oli Kwaśniewskiej, dlatego uważam, że dobrana przez Ciebie fryzurka będzie bardzo pasować, Wysmukli twarz i wyciągnie sylwetkę. Na Twoim miejscu unikałabym mocnych kolorów włosów - masz delikatna urodę, którą mocny kolor może stłamsić. pozdrawiam

Gość betka26
Oświecenie- dziekuje za wpis.A jak myslisz wg siebie jaki kolor na mojej glowie nie przytlumil by mojej urody>?Dobralismy z dzwieczynami gorzka czekolade plus pasemka ew baleyaz w odcieniach janiejszego brazu miedzi itp. A co ty o tym sadzisz>? Pozdrawiam Cie bardzo

ja długości bym chyba nie ruszała, ale to może dlatego, że przez długi czas miałam dość krótkie włosy. Pokombinowałabym coś z grzywką, może na skos, albo jeszcze coś innego. Kolor- 1-2 tony jaśniejszy byłby ok. A, i masz fajne usta;)

Gość betka26

Gość ladna z ciebie dziewczyna
gdybys schudla tak z 5 kg, to twarz zrbilaby sie szczuplejsza.

Gość betka26

Gość betka26

Gość betka26

Gość fbfgngh
Pasowalby Ci miodowy blond, zreszta ola kwasniewska tez taki ma. I fryzurke zrob podobną do niej , cos ala bob. Trudno bedzie ci zdjac kolor, ale przy okazji sciecia ci sie to uda:D Powodzenia.

Gość oswiecenie
Sorki, dawno nie zagladalam na kafe. popieram poprzedniczkę. Możesz położyć miodowy blond (jeśli jesteś typem ciepłym) lub moccę (jeśli jesteś zimnym typem urody. na moje oko chyba jesteś latem, ale nie moge stwierdzić jednoznacznie, ponieważ nie widzę naturlnego koloru włosów). Czasem lato jest bardzo podobne do wiosny. ja całe życie myślałam, żem lato, a tu zonk.

Gość beatka26
Witajcie Jestem po wizycie u fryzjerki, foto ponizej..napiszcie czy w dobrym kierunku idą zmiany na mojej głowie?:)Co byscie jeszcze zmienily...niby fryzjerka moowi ze mi grzywka nie bedzie pasowala..nie wiem jak to jest..kolor tez mi zrobila.. http://www.przeklej.pl/plik/img-0046-jpg-001cpj6pl40i

Gość beatka26
Podnosze tamacik...i czekam na opinie

Gość szuszka
Wyglądasz przepięknie, naprawdę. Jestem pod wielkim wrażeniem. Idealnie dobrałaś fryzurę to kształtu twarzy i typu urody. Wcześniej też wyglądałaś dobrze ale twoja metamorfoza jest wprost spektakularna . Jak widać zmiany są dobre:)

Gość beatka26
szuszka- dziekuje za wow opinie...tak myslisz..a mnie sie wydawalo ze nic sie nie zmienilo zbytnio..licyzlam na wieksze zmiany by lepiej wygladac...ale dziekuje dziekuje...choc samo modelowanie jest dlugie...i chyba nie umiem tak jak fryzjerka...ehhhh....