Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szprotka m

Lifting pod makijaż - wygładzanie blizn, porów

Polecane posty

Gość szprotka m

Kiedyś reklamowali w telewizji żel/płyn, który nakłada się na skóre, a po kilku minutach jest ona wygładzona, naciągnięta. Typowy lifting pod make up. Nie wiem jaka była nazwa tego specyfiku, i nie mogę też znaleźć nic podobnego w internecie. Może któraś z was używa czegoś podobnego? Mam bardzo zniszczoną cere po trądziku, rozszerzone pory. A potrzebuje od czasu do czasu wyglądać świetnie (wesela, przyjęcia). To byłoby dla mnie idealne, narazie nie mogę zrobić sobie złuszczania laserem. Proszę o poradę

chyba chodzi Ci o bazę pod makijaż. godna polecenia jest baza Gosha: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20652 Diora rownież http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=9707 ta Diorowska bardziej dba o trwały, perfekcyjny makijaż, czy wygładzi przy bardzo zniszczonej cerze, to nie wiem :( a jeżeli to była reklama w tv, to o ile dobrze pamiętam Soraya się reklamowała http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=13612 i ona jest właśnie silikonowa i niby wygładza etc. nigdy jej nie używałam, więc się nie wypowiem, do najdroższych nie należy, więc myślę, że warto spróbować :) powodzenia i napisz na jaką się zdeycdujesz, a później czy dobrze zadziałała :)

Gość lolitka102
Autorce chodzi o baze napinajaca, a nie utrwalajaca makijaz... Tez szukam czegos napinajacego to jest dobre na poprawienie jedrnosci skory.

mi się wydaje że jej chodzi o ten produkt, który kiedyś reklamowali na TV MANGO. to był taki krem że chwilę po posmarowaniu napinał skórę tak że nie było widacv zmarszczek. to był taki super lifting na parę godzin. ale nie pamiętam jak to się nazywało.

Gość szprotka m
dokladnie, chodzi mi o baze napinającą, nie potrafilam się wysłowić :) electrosoul dziekuje za rady. Kupiłam sobie kiedys Soraja baza silikonowa pod makijaż, która miała sprawiać że twarz będzie gładka a podkład będzie utrzymywał się wiele godzin, i może 2 razy jej urzyłam, wogóle nie nadaje się do zniszczonej cery... właśnie sprawdziłam ofertę tv mango, ale nie ma już tego preparatu. Zatanawiam się nad bazą gosha, czy ktoś jej urzywał?

Gość zamiast tego możesz spróbować
maseczki Dermiki przed wyjściem- tylko nie pamiętma jak się nazywa, sprzedawana jest w saszetakch, ma formę przezroczystego żelu, nakładasz na 10 minut do wchłonięcia, Wg mnie jest świetna co do baz silikonowych - soraya jest do bani. Polecam dermikę poszukam linków ...