Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosaliarosalia

Młodszy chłopak

Polecane posty

Gość rosaliarosalia

Spotykam się z chłopakiem o 4 lata młodszym od siebie . Jest to mój pierwszy chłopak młodszy ode mnie zawsze spotykałam się ze starszymi ode mnie. Nie wiem czy to, że wybrałam młodszego to nie jest pójscie na łatwiznę .W przyszłym roku będę musiała się przeprowadzić do innego miasta. Już to wiedziałam od dawna jednak nic mu nie powiedziałam. Czy mam prawo na nim wymusić przeprowadzkę ? Wiem , że będą ze starszym od siebie nie byłoby to takie proste , wręcz niemożliwe.Boję się, że jestem z nim dlatego, że łatwiej będzie mi nim manipulować. Proszę o wypowiedz przede wszystkim dziewczyny , które są z młodszymi partnerami jak to jest u was. Ale oczywiście każde inne spostrzeznie jest miłe widziane .

Moj chlopak tez jest mlodszy jak szlam na studia on byl w liceum i w sumie troszke ze zwgledu na niego poszlam na studia do najblizszego miasta tak zebym mogla dojezdzac codziennie i codziennie sie z nim widywac. Po dwoch latach on poszedl na studia i zamieszkal w akademiku To byla dla nas masakra Widywalismy sie tylko w weekendy ja sie strasznie bałam czy jest wierny wiadomo, ze nowi ludzie, nowe srodowisko.... Ale udalo sie i po roku gdy skonczylam studia licencjackie przeprowadzilam sie do niego i juz mieszkamy sobie razem i jest super tylko ze... w tym miescie w ktorym mieszkamy teraz ja nie mam za bardzo mozliwosci podjecia dobrych studiow magisterskich ale ze nie chcemy juz sie rozstawac i planujemy zareczyny i slub wybralam sobie szkole wlasnie tam Wydaje mi sie ze chlopak mimo ze jest mlodszy nie da raczej soba az tak bardzo manipulowac Ja tez nie chcialam zeby moj wyjezdzal do akademika ale coz moglam zrobic i nie badz taka pewna ze on tak poprostu zostawi wszystko i wyjedzie z toba Fajne sa zwiazki z mlodszymi to wiem napewno, ale nigdy nie prubuj nikim manipulowac bo pomysl jak ty bys sie czula A po drugie to tez dla ciebie nie bedzie chyba fajne wiedzac ze on ci tak ulega ze rzadzisz nim itp... Porozmawiajcie o przyszlosci o was i jak to ma byc dalej i wtedy postanowisz co i jak..

Gość rosaliarosalia
Niestety mam uczucie ,że to ja mam prawo żądać więcej tzn, to on powinien dostosować się do mnie.