Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24532rgfdcsfvgbd

ZAUROCZENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 24532rgfdcsfvgbd

heej . Poznałam go na spotkaniu ( karta mototrowerowa ) Kilka dni przed praktycznym spr. podszedł do mnie i zaczął zagadywać, zaczął tym czy mam skuter, a o kogo, a czy umiem jeźdźić ... i takie tam. Potem, gdy już zdawaliśmy cały czas się na mnie patrzył, gadał coś do kolegów i uśmiechał się, ustawiłam w połowie to wołał mnie żebym teraz jechała ( niewiem z kąd wie jak sie nazywam xd), a później jak już wszyscy zdali też zaczął zagadywać . Dzisiaj mieliśmy razem w-f ( jest o rok starszy) to pytał czy mam już skuter i gadał coś tam jeszcze.. CZY JA MU SIĘ PODOBAM CZY ZACZĄŁ BO MUSIAŁ ( NIE MIAŁ NA CZYM ZDAWAĆ KARTY)

Gość staszek spod monopolowego
nie jest burakiem i dlatego zagadal, myslal ze obciagniesz mu

Gość mysle ze jestes jeszcze
mloda i glupia:) bo z takiego niczego sobie robisz nadzieje

Gość najdzwiniejszy
wlasnie ekscytuj sie :p co wam kurwa ludzie przeszkadza, ze nie jest kolejna pietnastolatka ktora zaliczyla wszystkich w szkole? zazdroscicie jej motylkow i tych pierwszych ekscytacji? jebnijcie sie w leb :o a jak cie ciagle zagaduje to pewnie mu sie podobasz ;) badz mila i usmiechaj sie to go osmielisz

Gość a po co ma sie dziewczyn
rozczarowac za chwile co??za chwile bedzie pisala ze poszla z ni do lozka bo wydawalo jej sie ze on tylko w niej zakochany jest...a teraz ja zostawill

Gość najdzwiniejszy
to niech do klasztoru idzie od razu :D a kto mowi ze ma isc z nim do lozka? :D to ze ty tak robisz nie znaczy ze wszyscy 🖐️

a ty rozumiem jestes jasnowidzem?? :D

Gość najdzwiniejszy
prosty wniosek :p dziewczyna sie ekscytuje tym, ze chlopak okazal jej zainteresowanie, a ty od razu o lozku :D

bo takie sa teraz malolaty...nie zauwazyles tego??:P

Gość najdzwiniejszy
no wlasnie zauwazylem, dlatego tak mnie zirytowaly te odpowiedzi, a widac, ze dziewczyna niedoswiadczona i niesmiala i dopiero wszystko odkrywa :p