Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość division

Maminsynek- jak go poderwać?:)

Polecane posty

Gość division

to co w temacie.. Jak poderwać maminsynka?:) Co oni lubią?:)

Gość najdzwiniejszy
mamunie

Gość celammi
zostawić w spokoju niech się mamusia dalej męczy :)

dziewczyno po ci to... zastanow sie dwa razy. no chyba ze perspektywa prania, sprzatania i gotowania podczas gdy on lezy przed tv ci odpowiada.

Gość dzaljuta
dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na co ci maminsynek? na co? moja mama takiego miala i dzis jest rozwodka nawet tu nie napisze co on dla mamy swojej robil bo to az szokujace!!!!(byl to moj ojczym) ale dam np.taki przypadek w mojej mamie byl bardzo zakochany ale.....wrocili z 'miesiaca miodowego'bo.....mamusia tak chciala bo cos tam...... w rocznice slubu mamusia chciala zeby z nia siedzial to do domu nie wrocil bo mamusia chciala i buntowala do dzis z nia mieszka...............a ma chyba 47 lat ogolnie facet dobry ale zupelnie pod urokiem mamy no dobra napisze co si estalo,to szokujace zdarzenie nie wiem o co poszlo ale moja mama z babcia poszly do ich domu ale o czym gadac to nie wiem! domyslam sie tylko,ze po to zeby tesciowej powiedziec zeby syna nie buntowala(ale nie wiem) mamusia tak podbuntowala,ze on,kochany malzonek z bronia do nich wyskoczyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a taki kochajacy!!!!!!!

Gość takie typowe symptomy
Ale jazda...

Gość zacznij podryw od mamusi heh