Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobre rady098765

macie poblem? piszcie ! chętnie pomoge go rozwiązać.

Polecane posty

Gość dobre rady098765

jw.

Gość dobre rady098765
no tak ale wiekszosc watków to takie na które nie mozna nic mądrego odpowiedzieć.

Gość pani Pe
nie mogę o nim zapomnieć już 2 lata! on mnie nie chce znać, nie spotykamy się a ja nadal nim żyję.

Gość dobre rady098765
pani Pe nic sie nie zmieni w twoim zyciu jesli bedziesz ciagle o nim myslala, wyjdz z domu, znajdz nowe miejsca przestan rozpamietywac, zadreczac sie, zafunduj sobie nowy styl ( fryzura makijaz, ciuchy) pokaz ze ci nie zalezy na nim ze tamto sie nie liczyło, poszukaj kogos innego, baw sie

Gość dobre rady098765
następne prosze :)

Gość ka-sik
nie mam powodzenia u mezczyzn. z jednej strony mi to nie przeszkadza, ale z 2 wszyscy znajomi kogos maja, rodzina ciagle gadza ze zostane stara panna:(

Gość ksifhf
poznalam chlopaka.. ale jest raczej nie smialy, chociaz z kolegami cwaniak.. jak poznac, ze mu sie podobam? czy o niego walczyc? pisać? nie będę zbyt nachalna? i najwazniejsze pytanie, w takim niezbyt dobrym kontakcie, po czym poznac, ze mu sie podobam? zadko się widzimy w realu..

Gość pomozcie ludzie
nie wiem z czego,a le bardzo spuchły mi stopy i łydki. zauwazylam wczoraj poznym wieczorem. do teraz zero poprawy mimo nacierania roznymi specyfikami typu masc przeciwko obrzekom i jakiej masci an bazie kwasnej wody. robie okłady, przytykam lód!!! NIC MI CHOLERA JASNA NIE POMAGA!!!!! WYGLADAM JAK JAKIS KOCZKODAN CZY INNY PIERON!!!! A JUTRO MUSZE WYJSC!!! W SPODNICY, CHOLERA!!!! MATKO LUDZIE RATUJCIE!!AAAAA

Gość dobre rady098765
ka-sik hmm powodzenie to rzecz względna, moze to zabrzmi banalnie ale moze zmień cos w sobie zrob to o czym zawsze marzyłaś, cos co cie dowartosciuje bardziej, niekoniecznie chodzi o wygląd. faceci to wzrokowcy ale wola inteligentne dziewczyny ktore maja cos do powiedzenia a nie ladne a puste, a rodzina sie nie przejmuj.

Gość Qaśka
Mam taki problem: Jestem leniem, miałam prasować, uczyć się na egzamin, ugotować obiad, nie zrobiłam nic :P Co mi doradzisz, abym była bardziej wyrywna do żelazka i książek ??? :P :P

Gość dobre rady098765
ksifhf jesli on do ciebie napisze to mu odpisz, ewentulanie sama napisz cos w stylu jak minał dzień czy co tam słychac u niego ale nie za czesto, faceci nie lubia nachalnych dziewczyn, nie narzucaj mu sie , staraj sie go zainteresowac soba, ale nie wymyslaj, nie przesładzaj, faceci lubia zwykłe dziewczyny.

Gość ka-sik
no wlasnie ja duzo czasu poswiecam nauce i karierze i wlasnie problem w tym ze nie mam czasu a nawet sil na szukanie kogos:O dziwna jestem z jednej strony chcialabym miec juz kogos na powaznie a z drugiej nie..

Gość dobre rady098765
pomozcie ludzie najlepiej udaj sie do lekarza, moze to byc cos powaznego np zapalenie zyl, lub poprostu od pogody czasem gdy jest duszno i goraco puchna rece lub nogi . ale skoro nie pomagaja ci masci i oklady idz do lekarza, ewentualnie najlepiej nogi w górze potrzymac.

Gość dobre rady098765
Qaśka nic na siłe :) , zeby sie uczyc trzeba byc wypoczetym, pozatym wiedza najlepiej wchodzi jak sie czuje noz na gardle tzn jak egzamin za pare dni heh

Gość dobre rady098765
ka-sik a ile masz lat?

Gość Qaśka
Ale mi zostały tylko 4 dni :classic_cool: więc nóż czy nie nóż to jeden kij :D

Gość niechCzasSZYBCIEJleci.
wkleiłam link żeby nie przepisywać jakaś rada do sytuacji?

Gość oliiiwia
to prosze Cie , pomoz jak najszybciej.podoba mi sie niesmialy chlopak ze szkoly.za pare dni opuszczamy mury gim, idziemy do innych szkół. Tanczylismy poloneza na balu , przy łączeniu.Reagował normalnie(nie kwasil sie itp) . staram sie byc kolo niego ale nie nachalnie. DAŁAM mu super zdj na nk,nic. dalam jego najlepszemu kumplowi tylko 5. Podziękował,i na nastepny dzien sie wgapial ciagle we mnie w szkole...a ten raz tylko kolo mnie usiadł . I wgl moja mama zna jego mame, ona kiedys opowiadała o Nim ze jest spokojny taki,cichy niesmialy-to zreszta widac. on chyba nawet do lasek nie ciagnie..Nie chce nic na chama ale bardzo bym chciala zeby cos z tego wyszlo,nie chce sie sparadowac co robic?On czasem sie na mnie spojrzy,ale normalnie.Na polonezie patrzył jak zaczynalismy no ale nic.

Hej co mam zrobić ? Mam w najbliższym czasie imprezę rodziną na którą zostałam zaproszona z osobą towarzyszącą ( chrzciny), a ja nie mam z kim iść i nie wiem co wymyślić żeby nie iść A jak pójdę to tam będzie chłopak który mi się podoba ale oczywiście ze swoją dziewczyną

Gość dobre rady098765
kasik to tyle co ja, jesli nie czujesz ze jestes na 100 % gotowa na zwiazek to nie szukaj na sile, ja sama jestem ponad 3 lata w zwiazku i bywa to roznie, trzeba duzo cierpliwosci i kompromisu. nic na sile, moze narazie warto sie rozgladac sie i poszukac kolegow jakiejs przyjazni?

Gość oliiwia
prosze pomoz mi bo ja sie zwijam

Gość dobre rady098765
oliwia nie badz nachalna daj mu czas jesli mu sie podobasz on powinien to okazac, ewentualnie staraj sie do niego zagadac w stylu czesc i tyle.

Gość Nie mam na operację
Potrzebuje na operacją 15 tysięcy, jaka rada? To mój kręgosłup więc moje zdrowie

Gość oliiwia
dzieki:) zalezalo mi na odpowiedzi bo ide za chwilę, wlasnie nie chce byc ale co ja zrobie przeciez w ogole nam nie po drodze on mieszka na 2 koncu miasta i bedzie w innej szkole wiec 0 kontaktu..jeszcze mam szanse, dalam mu te super zjd i on nic,a jego kumpel normalnie podziekowal, taki nawet milszy sie zrobil..

Gość dobre rady098765
marteczka ciezka sytuacja. i krepujaca. bedac na twoim miejscu bym tez sie wachala. z jednej strony bym chciala isc zeby go zobaczyc a z drugiej ta jego dziewczyna. ale moze powinnas isc. postarac sie wygladac pieknie w ten dzien zeby go olsnic, zauroczyc, nie patrzec na niego ciagle ale nie olewac tylko zauwazac gdy cos powie.

Gość dobre rady098765
co do kasy to moze rodzina ci pomoze, moze da rade zalatwic jakas zapomoge, refundacje? sa kredyty niskooprecentowane