Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulka_85

Zastawiam sie czy zdradzic faceta... HELP!!

Polecane posty

Jeżeli spodziewałaś sie samych pochwał to niestety cie rozczaruję ale na forum przebywają także mężczyźni i my nigdy nie akceptujemy zdrady.

Gość czorny 1
zaraz tam wulgarnie wkurwilem sie po prostu;)

Ulka nie obelgi tylko opinie, o które zreszta prosiłaś. Owszem, czasami przewinie się jakiś "przyjemny" ale pisząc na forum powinnas sie z tym liczyć. "Jestem dorosla i odpowiedzialna, zawsze postepuje zgodnie z wlasnym sumieniem, raz, jedyny raz mysle o czym "zlym" a od razu slysze obelgi ..." Pozwól, ze tego nie skomentuję. SLuchaj. To jest życie. Normalne, zę ludzie sie mijają. Jak wyobrażasz osbie dalsze zycie? za każdym razme bedziesz sie usprawiedliwiać, żę sie mijacie, poznałaś kogoś, masz motylko w brzuchu, wiec mozęsz "niewiennie" zdradzić? Koebito puknij sie dwa razy w głowe. Skoro niby kochasz Piotrka to warto za przeproszeniem, zeby jakis dzieciaty wsunął kilka razy w Ciebie penisa, zebyś poczuła sie lepiej? Warto? Innych argumentów nie znajduję, bo jak widze normalne nie docierają.

Gość rudawrednna zła
dominiku, tak się składa, że jestem kobietą i zdrady też nie akceptuję, więc prosiłabym bez szowinistycznych wstawek

Ps. Myślisz, zę ten wyskok spoi Wasz zwiazek czy jakie masz nadzieje względem bzykania sie z obcym, spoconym facetem?

Gość a zdradzaj
ale ja ciebie nie obrazam :D wierz lub nie, nie pisze tego zlosliwie pisze szczerze a ze tobie to nie na reke, to juz wiesz, twoj problem - tzreba bylo napisac, ze wolno w tym temacie udzielac sie tylko osobom ktore cie popieraja i nie uwazaja zdrady za cos zlego, pod warunkiem ze sie nie wyda :D jak dotrze do twojej pustej lepetynki, ze za swoje czyny ponosi sie konsekwencje, to zrezygnuje z okreslenia "glupiutka" jak zrozumiesz, ze jesli masz ochote na seks z kims innym niz twoj partner, to musisz zakonczyc najpierw jeden zwiazek, zeby to zrealizowac, to zrezygnuje z okreslenia "szmatka" dociera to do ciebie czy zbyt skomplikowane to i zbyt niewygodne?

Gość parlepotarle
jak już zdradzisz to napisz jak było będzie ciekawsze bo jak na razie nudą powiewa 💤

Gość rudawrednna zła
ulka a na moje pytanie wzgledem czasu nie odpowiedziałaś? i tak jeszcze na marginesie, ja zostałam kiedyś zdradzona, i nie będę nawet pisała jak to boli, facet chciał wszystko naprawić, ale tego naprawić się nie da, ja już nie chcę go znać

Gość juźka&rysio
Człowiek nie jest przystosowany do życia w monogamii. Wszystkie zwierzęta mają po kilju partnerów. Zdradź se i ci ulży. Albo walnij se z barana w ścianę. o. jeśli będziesz miała kaca moralnego to jesteś po prostu słaba(wiem co mówię) a świat należy do silnych(do juźki)żyj z twarzą poker fejs. Pozdro ludzie dobrej woli i nie dobrej

Gość antyantyantyaaaa
"Wiem ze na kafe sa swinie ktorzy bez skrupolow obrazaja ludzi ale nie wydaje mi sie zebym zasluzyla na to biorac pod uwage fakt ze nie prosze o glosy za czy przeciw tylko chce wypowiedzi innych osob, i sama podejme decyzje. " Ja sie tylko wypowiadam,jak wiekszosc ludzi i wyrazam swoje zdanie a ze mnei bulwersuje takie zachowanie to nie pisze najladniej.chyba nie oczekujesz ze kazdy bedzie pisal super grzecznie do takiej osoby jak Ty. Osobiscie nie mam szacunku do osob ktore mowia ze "kochaja" a zdradzaja. Matko! bo co to za MILOSC>? inteligencja nie grzeszysz - po co piszesz o takich rzeczach na smiesznym forum?!nie masz z kim rozmawiac - porozmwiaj z ktoryms ze swoich kochasiów. a z niezbyt pochlebnymi slowami musisz sie tutaj liczyc,nikogo nie obchodzi to czego oczekujesz tutaj przeczytac. to forum! "Jestem dorosla i odpowiedzialna, " uou, odpowiedzialna? jakos tego nie widze w Twojej osobie./ "raz, jedyny raz mysle o czym "zlym" a od razu slysze obelgi ..." nie szukaj usprawiedliienia, robisz sie smieszna.

Gość Ulka_85
Czy ja pisalam ze mam motylki w brzuchu gdy widze tego drugiego? Ludzie nie wymyslajcie boh wie czego. Wszyscy swieci sie znajduje na kafe w chwili obecnej widze. "Jestem dorosla i odpowiedzialna, zawsze postepuje zgodnie z wlasnym sumieniem, raz, jedyny raz mysle o czym "zlym" a od razu slysze obelgi ..." "Pozwól, ze tego nie skomentuję. " Owszem, zawsze. I jak Ci sie nie podoba to wypierdalaj.

Gość Ulka_85
Bylo milo i wesolo, chociaz jakos spedzilam wieczor :p Ale daliscie sie wkrecic < zal > hehehe narka ludziska i troche wiecej rozumu

Gość antyantyantyaaaa
Ula- jesteś żałosna. To tyle. Zostaw tego Piotrka w spokoju i daj mu normalnie żyć. idź się ... z tamtym dzieciatym. Proste! skoro chcesz zdrady - nie mów że kochasz Piotrka bo to gó**o prawda :)

Gość a zdradzaj
no niech sie tylko jeszcze trafi kochas ktoremu sie bedzie chcialo z nia gadac... :D

''Człowiek nie jest przystosowany do życia w monogamii. Wszystkie zwierzęta mają po kilju partnerów. Zdradź se i ci ulży'' Oczywiście w pełni się zgadzam, tylko mężczyzna jest człowiekiem i tylko my różnimy się od zwierząt. Tylko mężczyźni chcą tworzyć stałą, trwałą, kochająca rodzinę i wychować dobrze dzieci. Kobiety jeszcze dalej są emocjonalnie na etapie zwierząt i nic innego się nie liczy oprócz bzykania. Dzięki że chociaż miałaś odwagę sie do tego przyznać.

Gość pacz
byłam w podobnej sytuacji. tylko sie z nim pocalowalam, ale i tak czulam sie pozniej okropnie. moj facet po tym jak widzial ze sie kreci ktos inny wokol mnie zaczal sie bardziej starac i tylko do tego to sie oprzydalo, ja sie poczulam jak debil. najpierw byl tamten taki mily. wiedzialam ze to tylko pociag fizyczny. ale potem poczulam sie jak pirwsza lepsza, bo jak powiedzialam ze sexu nie chce ze nie moge to w jego oczach bylo to kit jej w ucho i wiecej nie slyszalam komplementow z jego strony

Zapomnialam, że na Kafeterii siedzą znudzone dzieciaki, ktore zakladają temat,a gdy nie idzie po ich mysli udają jeszcze głupszych niz są :P

Gość Ulka_85
Dzieciak, mam 16 lat, i mam chlopaka ale jeszcze z nim nie spalam :p

Gość a zdradzaj
a ty dominik to niezle masz zryta psyche, trzeba przyznac :D

Jasne :D :D :D :D :D Chociaz poziom, który reprezentujesz może sie troszke zgodzić :D :D :D Dominik co Ty chłopie przeżyłeś, ze tak sądzisz o WSZYSTKICH kobietach? Masz jakiś uraz?

Gość Ulka_85
Zostal zgwalcony jak byl dzieckiem HAHAHAHA

hej, pomóżcie, mój 26lateni chłopka, z którym róznie nam się układało oświdzczył mi ost że chce być z 19latką, ona dopiero zdała mature;/ on jest po studiach...ja też, mamy po 26 lat dla mnie porażka, boli, ale nie wierze że im ten związek wyjdzie, bo niby jak?? przecież to różne pokolenia, ale się boję, że to może potrwać, bo idą wakacje , będą razem się bawić, nie wiem co robić, ona jest pewna siebie, walczy o niego, ja nie mam siły ścierać się z gówniarą, do niego nic nie trafia... zależy mi na nim, czasami walcze, czasami odpuszczam, oni są niby razem od miesiąca, zakochani i pewni swoich uczuć, a mnie szlak trafia że on jest taki głupi i się kompromituje, bo ja jakoś naprawdę nie moge uwierzyć, że to im wyjdzie... pewnie ona się zabawi i go zostawi, ale ja cierpie... jak po miesiącu można byc pewnym swoich uczuć, oboje zawzięcie twierdzą że to jest to. jej mi żal, w sumie nic nie mam do niej, ale wkurza mnie ta jej pewność siebie, tzn. "jestem pewna że chcę z nim być", w jego przypadku ręce mi opadają, że można być tak głupim.... ehhhh.

Dominik a faceci WSZYSCY nie zdradzają tak? I są jak najbardziej monogamistami? Samce wcale nie kopulują w przyrodzie z jak najwiekszą ilościa samic? No ładnie ktos Cie skrzwdził. ALe widocznie nie wiesz, zę nie można pisac "WSZYSCY bo tego nie wiesz. Tylko Twoja zawiśc (?) tak CI mówi.

I ostatnia rzecz. Dzieki takim niedorośniętym ( sory winetu) dzieciakom to forum staje sie bagnem. Jest temat, inni chcą doradzić,a tu okazuje sie takie coś :O I później dziwią sie, zę nikt nie doradza 'na serio" tylko jaja sobie robia i obrzucaja błotem. CO za świat :O Bawcie sie dobrze dzieci . chyba jestem za stara, aby tu z Wami siedziec :O 🖐️Ps. DOminik skoro tylko faceci sa tacy ekstra to moze czas zmienic orientacje..? ;)

''Dominik a faceci WSZYSCY nie zdradzają tak? I są jak najbardziej monogamistami? '' Większość mężczyzn jest monogamistami. Wśród kobiet nie ma ani jednej która by nie zdradzała. Proszę nie oceniaj nas na podstawie własnej osoby i nie przyrównuj do zwierząt.

Gość jakie z was nocne smarki
cholerka......ale teraz piszecie o kobietach......! to kobieta ma tutaj dylemat!! i skup sie na tym dziecino :D