Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyebanehkłaki

czemu allegrowicz nie chce mi dać odbioru osobistego?

Polecane posty

ma tylko wysyłkę ale jestesmy z tego samego miasta, dalabym jej kase ona mi towar i byłoby git ,a tak 20 zł za wysyłke, może to zniknąć, bedzie szło 10 dni, nie wiem czy dojdzie czy ta pani nie jest oszustką i w końcu odechciewa mi sie;/choooooooooj co jej zależy? to nie jakaś firma ani sklep prywanta osoba, wiec sram do ryja i ide kupic na stadionie!łaski bez

Gość w zaklętym kręgu
bo na pewno wyśle paczkę za 2,50 a tobie powie, że za 20 zł

Bo oni zarabiają nie tylko na towarze, ale też na przesyłce. Miałam taką samą sytuację, to ich kasa, bo zwyczajnie oszukują

no to jak niepełnosprawna to niby co?? poczta przyjdzie do niej?? mieszka na poczcie?? przecież tak czy inaczej musi zanieść na pocztę!! no więc? też myślę , że robi kanty, ma kilka negatywów, więc wolałabym na żywo

Gość ja tez zagłosuje na napieralsk
bo ludzie sie umawiają na odbiór osobisty i nie przychodzą to raz a dwa nie po to robie zakupy przez net by wszyscy wiedzieli gdzie mieszkam .

Gość łubudubu aaaaaa
za 2.50 to poleconego nawet nie wyślę.. a pytałas się czy będzie możliwośc odbioru osobistego?

a no to gratuluję , bo w takim razie nie zarobi :) mogłaby zarobić 30 zł , chciala łapczywie 50 (bo 30 +20) i teraz gooooowno bedzie miała! bo tacy są Polacy!!! chytrusy jedne, to dam zarobić jakiemus Wietnamcowi skoro tak ;) pazerne żydki :/ Shatyn widzę reprezentant

Gość ja tez zagłosuje na napieralsk
jak w opcji nie ma zaznaczone odbiór osobisty to pretensje miej do siebie i plac za wysylke - kwota za wysyłke zawsze jest podana w opisie nie pasuje nie licytuj proste . Jest tylu sprzedawcow na allegro że kazdy sobie cos znajdzie i nie trzeba nikomu problemow robic.

tak pytałam, co z tego że umówiłaby sie? co by straciła skoro i tak np. szła by na pocztę?? zresztą ja już sprawdziłam gdzie mieszka bo miała podany kod pocztowy na allegro :)

Gość ja nie lubię się z nikim umawi
ać i oglądac tych ludzi:O Dlaczego? Bo nie i tyle. Nie mam ochoty witać się z jakimiś cwelami i im podawać ręki, ot i wszystko:classic_cool:🖐️

Po pierwsze dlatego, że ma do tego prawo. I nie powinnaś się z tego powodu bulwersować A po drugie dlatego, że jest trochę kanciarą, bo jak życzy sobie 20zł za przesyłkę, to na niej zarabia. A może też po prostu nie ma czasu ani ochoty umawiać się na mieście z obcą osobą i czekać bez sensu, bo często ludzie nie przychodzą...

Gość taa niedobra pupa
Słyszałam że komuś np. zdarzyło się że ktoś próbował nappaść podczas tego odbioru, można tez zostać okradzionym - niektórzy się boją.