Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna dziewica

Czy dziewica powinna zgodzić się na anal?

Polecane posty

Gość pewna dziewica

mój facet prawiczek zresztą - panicznie boi się ciąży i nie chce się ze mną kochać normalnie. A że chcę z nim współżyć zastanawiam się czy nie zaproponować analu.. choć mało to romantyczne.

Gość kubaak
Lewatywkę tuż przed nie zapomnij zrobić.

Gość pewna dziewica
no ok dzięki za radę, ale uważacie że moja koncepcja ma sens? ;)

Gość kubaak
Sens zawsze jest, ale tu zaraz cię zmieszaja z błotem, zdołują itd. Konkretnych odpowiedzi sie nie doczekasz.

Nie ma sensu. Lepiej się udać do ginekologa po tabletki albo połączyć prezerwatywę z kalendarzykiem i stosunkiem przerywanym :p

Nie ma to sensu z jednego prostego względu-strach o ciążę nie zniknie za chwilę, za miesiąc, nie zniknie sam z siebie. A ile będzie tylko seks analny uprawiać? Owszem fajny jest, ale różnorodność jeszcze lepsza.

Gość kubaak
Możemy pogadać..ale nie tu

Gość pewna dziewica
napisz tu co o tym myślisz :)

Gość anka 6125
ja uwazam ze to nie jest wcale złe, tez jestem dziewicą, i pare razy miałem sexu alne zblizenia najpierw było ciezko zmiescic ptaszka w odbyt:) ale pozniej ok, ale i tak wole oral i nie m aobaw o ciąze

Gość kubaak
Skoro tego chcesz...to po prostu zrób to.

"ja uwazam ze to nie jest wcale złe, tez jestem dziewicą, i pare razy miałem sexu alne zblizenia najpierw było ciezko zmiescic ptaszka w odbyt ale pozniej ok, ale i tak wole oral i nie m aobaw o ciąze" Aniu droga, jeśli uprawiałaś seks analny to już nie jesteś dziewicą. Być może Twoja błona dziewicza jeszcze nie została przerwana, ale dziewicą nie jesteś. Przykro mi :(

Jeżeli jesteś za młoda albo jeszcze nie gotowa na normalny seks (tzn. nie chcesz iść po tabletki, boisz się prezerwatyw, chcesz zachować cnotę) to gdzie się pchasz z tyłkiem?

Gość kubaak
Jedni ci powiedzą tak...drugi że nie...i nie wiele wiecej sie dowiesz.

Gość pewna dziewica
nie jestem za młoda. pisałam - mój facet panicznie boi się ciąży. brałam nawet tabletki jakiś czas ale on obawiał się mimo to. może to i dobrze że jest aż taki odpowiedzialny tylko chcę mieć normalne życie seksualne... całujemy się, przytulamy, uprawiamy seks oralny, brakuje mi penetracji...

Gość pewna dziewica
jestem gotowa na normalny seks i pragnę go. ale nie będę błagać o to swojego faceta jeśli on nie jest przekonany.. seks to deser, uczta.. a nie obowiązek.

O rany... zmień faceta, ten jest jakiś dziwny o.O Może go wziąc do ginekologa, żeby mu wyjaśnił jak tabletki działają? Do tego prezrwatywa i stosunek przerywany :D Może zawsze być kryptogejem i wmawiać sobie taki pretekst :)

Gość Ince
Hej dziewico.Maślak i tyle.Jak można nie odkryć co nie odkryte dotychczas.Szedłbym jak w dym.

Gość pewna dziewica
chłopak jakoś nie może się do tego zabrać... ale nadal wierzę że przejdziemy przez to razem. trudno najwyżej zawsze będę dziewicą :) hehe wydaje mi się że on przez to że jest prawiczkiem to dodatkowo go to spina... parę razy pokazałam mu EWIDENTNIE ŻE CHCĘ, rozmawialiśmy o tym i nawet się o to kłóciliśmy.. ale w pewnym momencie stwierdziłam: odpuszczam... po co mam prowadzić głupie gadki. nie to nie. on przestał czuć presję... może się przekona... a jeśli nie zdecyduję się pewnie na seks analny.. bo chce przynajmneij ten jeden raz poczuć go w sobie ...

Gość Ince
nie do wiary co piszesz.Musi być ładny,wykształcony i bogaty bo jak to czytam to nie wiem za co go lubisz?

Gość pewna dziewica
to się miłość nazywa :) dodam że gdy on nie czuje presji seksu, umie być bardzo dobrym i namiętnym "kochankiem". Właściwie układa nam się w sferze seksu, bo cała ta otoczka to też swego rodzaju seks. Myślę że inna laska na moim miejscu by nie wytrzymała.... ;]

Gość pewna dziewica
On sam powiedział - gdyby ktoś się dowiedział, uznałby że jestem kompletnym idiotą :classic_cool:

Gość pewna dziewica
poza tym pewnie nie cierpi tak bardzo z powodu braku seksu, jeśli zaspokajam go na wszystkie inne sposoby :o:o:o

Gość Ince
Bo taka prawda.Warto przestrzegać aż tak zasady.Doznaliśmy tylko tego co było i jest.Jutro nigdy nie jest pewne.Ale życzę Wam jak najlepiej i jak dotrwacie i skonsumujecie tę miłość cieleśnie to dopiero zaznacie raju.

Gość pewna dziewica
to doradźcie mi ludzie, co mam zrobić żeby oszalał na punkcie seksu :D dodam że kiedyś zdradził mi że chciałby kochać się na stole żeby widzieć jak mi wkłada... jak go kusić....... :)

Gość pewna dziewica
Ince - dziękujemy ;)

Gość To może od innej strony
Poczytajcie razem o płodności i sposobach zapobiegania ciąży.

Gość derby7564
Jak juz nie masz wyjścia...to myślę że się zgodzisz w końcu bo jak długo można? To jest egoista-onanista. Przyzwyczaił się do onanii...teraz ty go zaspakajasz na różne sposoby i jemu jest wygodnie.jakoś nie widać żeby myślał o tobie...to jest miłość? Właśnie że nie daj mu swej dziewiczej dupci. Odstaw go od cycka na jakiś czas...może zmądrzeje.

Gość pewna dziewica
tak sobie myślę otym i chyba rzeczywiście odstawię go "od cycka" :D może dałoby się klasycznie...

Gość sasetka1988
Idż do gina i bedziesz spokojna, a w dupsko to takie pedalskie