Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (o.o)

"CHCE SIE Z TOBA KOCHAC"

Polecane posty

Gość (o.o)

Hm.. Chciałabym powiedziec tyle: chlopcy sa dziwni. chodze do 2 klasy gimnazjum. mam wielu kolegow ale jeden z nich zachowuje sie dziwnie czasem nawet "niestosownie" czesto rzuca jakimis podtekstami, co mnie bardzo wkurza i oniesmiela. trwa to juz dosc dlugo. nie wiem czy sie mna interesuje (w sensie czy mu sie podobam) czy tylko chodzi o jakas "zabawe" durna. dzisiaj w zeszycie od historii napisal mi bykami "chce sie z toba kochac" -oczywiscie nie traktuje tego powaznie. przewrocilam oczami i wrocilam do lekcji. nie wiem co maja 16- letni chlopcy w gowie ale raczej nie mozg. bardzo denerwuja mnie te jego teksty (czasem tez innych chlopcow) np : "(klepie mnie w tylek) i mowi"przepraszam. nie moglem sie powstrzymac. masz bardzo fajny tylek" o.O nie wiem co o tym myslec. czy oni uwazaja mnie za jakas "łatwa"??? nie chodzie ubrana jak pani lekkich obyczajow- w koncu to szkola. nie zachowuje sie tez wyzywajaco. co oni sobie mysla? mam dopiero 15 lat! ;/ niech mi ktos to wytlumaczy bo sfiksuje ;|

Gość dfgdfhjhk;pghgf
Glupi sposob na podrywanie!

Gość ReineMadchen
O MAJ GOD, NIEWYŻYTE SEKSUALNIE NASTOLATKI!!! Najgorsze, co może być.!!! O.O

Gość (o.o)
tyle zxe to nie ejst tak ze ja sie daje. mowie przeciez ze mi sie to nie podoba. ogolnie staram sie ich iggnorowac. ale jak mi ktorys w tylek da to odwdziecze sie plackiem w twarz albo kopniakiem w krocze;|