Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaania19

Jak go odzyskać?? Bardzo proszę pomóżcie!!

Polecane posty

Gość annaania19

2 miesiace temu rozstalam siez chlopakiem przez nieporozumienie...posłuchalam co gadaja inni i uwierzylam ze mnie zdradził! czego nie zrobil;/ probowalam go odzyskac ale to na marne.. caly czas mamy kontakt czasami do mnie napisze zagada.. ale jak prosilam go o spotaknie powiedzial ze nie ma czasu ze mam dac mu spokoj.. ale jednak pisze! nie rozumiem tego.. chyba za bardzo mi zalezy .. a faceci nie lubia nachalnych lasek..kocham go bardzoo prawie rok bylismy razem.. jak mysliscie ? jest mozliwosc ze znow bedziemy razem? mozee go troche olac i zrozumie co stracil..?

Gość kredek
dać sobie spokój nie będziecie razem - on nie chce, z niewolnika nie masz pracownika - odsuń się od niego nie, żeby coś zrozumiał, tylko, żebyś Ty mogła dalej żyć normalnie

Gość gość
mój mąż wyprowadził się trzy miesiące temu po pięciu latach małżeństwa i ośmiu latach naszego związku...też niestety nie chcial niczego naprawiac, chociaż wcześniej nie mówił że jest mu ze mną żle...wszystko planował dawno nie rozmawiając ze mną wogóle...ale go odzyskałam….zamówiłam urok miłosny na stronie poleconej mi przez koleżankę http://urokmilosny24.pl , nie musiałam wcale długo czekać na efekt. Wrócił do mnie i znowu jest super.