Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWISTER

NIE MOGE DOPROWADZIC DZIEWCZYNY POMOCY!!!

Polecane posty

Gość TWISTER

Witam mam taki problem prosil bym o zetelne porady Sypiam z dziewczyna od roku i mam taki problem nie moge jej doprowadzic na rozne sposoby. Jwsli chodzi o milosc francuska to po okolo 15min jest ladny efekt lecz przy zblizeniu jest problem 15-20min i lipa ja nie wytrzymuje dziewczyna juz nie chce Probowalem juz rozne pozycje inne tempa i nic nowego a bardzo mi zalezy na tym bo wiem ze moja dziewczyna tego pragnie prosze o pomoc!!!

nic nie kapuje ..gdzie chcesz ją doprowadzić ? zapytaj ją może sama tam dojdzie..

Gość TWISTER
Do orgazmu eopie

Gość wwweeeikieiei
ja dochodze tylko oralnie. I czasami podczas normalnego stosunku, kiedy piesci mnie dodatkowo reka. Tak jest wiekszosc z nas skonstruowana.

sprobuj oralnie liz delikatnie lechtaczke, ssij troche jej wargi sromowe.... wszytsko delikatnie i...... odpowiednio dlugo a po jakim czasie wprowadz jej palec do cipki jeden wystarczy, nie caly tylko tak lekko wsun ale liz ja dalej :) ja tak zawsze dochodze, mowie do meza w odpowiednim momencie ze ma juz wlozyc i dochodze :)

Gość to ja coś spróbuję napisać
1. Zadbaj o atmosferę (orgazm zaczyna się w głowie) np. łagodne komplementy w czasie seksu, przyciemniane światło (może ona nie może się rozluźnić) 2. Wybierz taką poztcję w której ociersz się o jej łechtaczkę (np klasyczna) lub dodatkowo pomóż sobie ręką (w trakcie pieść ją tak jak językiem tylko dłonią najlepiej z lubrykantem) 3. Może spróbuj z jej zasłoniętymi oczami ( będzię się czuła swobodnie) 4. Pamiętaj o równym rytmie. Kobiety generalnie wolą równy. 5. Nie wiem czy doprowadzanie jej oralnie przed to dobry pomysł. A może spróbuj gra wstępna przed a minetka po (jeśli nie jesteś z tych co zasypiają). W ten sposób przynajmniej będzie miała na co czekać i nie zniechęci się do reszty. Tyle co przychodzi mi do głowy.

a ja mysle ze oralny seks dla kobiety przed stosunkiem to swietna sprawa po pierwsze , jak kobieta sie podnieci, a nawet dojdzie to bedzie bardziej chetna do stosunku bedzie juz miala mokro wiec latwiej wejesc i jest przyjemniej poza tym facetowi tez juz bedzie stal ja lubie przed dosc, a potem, juz tylko marze zeby mi wlozyl bo to jest takie uczucie ze musze go miec w srodku

Gość TWISTER
Dobrze ale jesli probowalismy kiedys orala i przerwalismy bo partnerke za bardzo bolalo to co mam zrobic?

jak to bolało ??? Pewno za mocno ja ssałeś albo przygryzałeś łechtaczkę Musisz robić delikatnie z wyczuciem i ona powinna ciebie nakierowywać w jaki sposób masz to robić Większość kobiet dochodzi podczas pieszczot łechtaczki a nie podczas stosunku więc traktuj to jako normę i ciesz się z tego że ma z tobą orgazm

Gość mineetkaa
chyba pomyliłeś orala z analem?!! Po porodzie miałam podobny problem, zero chęci na sex ,a jak już był to zero przyjemności. Koleżanka mi poradziła pisać sprośne smsy do męża, wysyłać mu zdjęcia piersi, muszelki gdy on jest w pracy. Wydawało mi się to głupie, ale zaryzykowałam. Tak wciągneliśmy się w zabawe smsami,że mąż w drodze do domu,załatwił nianie do dzieci,a my mieliśmy jechać do hotelu, nie dojechaliśmy. Był mega sex w aucie. Teraz często tak robimy. Pisze mu ,że ide na zakupy i nie mam nic na sobie,albo ,że właśnie gole muszelke. Może to głupie, ale uwierzcie ,że cały dzień tylko myśle o tym aby wrócił i.... Jesteśmy 10 lat po ślubie, a robimy to wszędzie, szalony sex

Gość no nie wiemmmmm
zacznij najpierw od sprawdzenia czy nie dochodzi tylko z toba, czy nie miala z tym problemow juz wczesniej. niektore tak maja ,ze nie dochodza albo tylko w okreslony sposob. to nie musi byc twoja wina:)

Gość no nie wiemmmmm
acha napisales ,ze przy oralu ladny efekt to znaczy co?? dochodzi wtedy czy nie?? jezeli tak to wcale sie nie dziwie ,ze potem "normalnie" nie moze. dla mnie raz wystarczy:) potem musialaby byc przerwa:)

Gość TWISTER
Przy oralu dochodzi bez problemu po 10-15min lecz przy normalnym stosunku niet i probowalismy rozne kolejnosci i nic:(

Gość Szczęśliwy posiadacz 17-stki
Współczuje naprawdę! Zajebiste uczucie gdy laska dochodzi z 5 razy pod rząd podczas orala/seksu/robótek ręcznych nie ważne jak. Naprawdę coś zajebistego mam nadzieje że w końcu ci się uda!! PZDR