Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaWturku

związek z turkiem ... pochodzenie tureckie

Polecane posty

Gość zakochanaWturku

co myslicie o turkach? czy oni sa tacy jak np. arabowie? jak traktuja kobiety? jak w ogole ten zwiazek wyglada? wie ktos? a moze ktoś był w zwiazku z turkiem?

każdy turek każe wylizywć kobiecie anusa

Gość moja znajoma jest w takim
związku. Pewnego razu pogadaliśmy sobie jak starzy znajomi, myślałem, że mi ten dureń jaja urwie, a później zrobił jej taką jazdę, jakbym był jej kochankiem, czy czort wie czym, a to tyl;ko koleżanka z pracy. Oni podobno myślą,że jak kobieta rozmawia z chłopakiem, że to oznacza od razu ruchanie i rżnięcie dupska. Od tej ich religii, to całkiem im się we łbach poyebało.....

Gość nie wiem ale ja jestem tak
zakochana w turku że nie mogę normalnie funkcjonować. Z powodu uprzedzeń chyba takich samych jak ty masz zerwałam z nim kontakt miesiąc temu i od tamtego czasu po prostu umieram. Dziś ni wytrzymałam napisałam do niego.

Gość lalalilala
wszyscy muzlumanie sa podobni. Zlota rada- zobacz jak jego ojciec odnosi sie do jego matki i jak on sie do niej odnosi. Duzo Ci to powie na temat jego stosunku do kobiet. A jak jest z nimi w zwiazku- to juz zalezy od osobnika. Tyle ze bywaja zazdrosni i czasem porywczy, ale nie powinno sie uogolniac.

Gość WeekendWzakopanym
Pewien spolszczony Turek miał camping koło naszego, kurde co za typ...Gdy mój mąż z nim rozmawiał to było ok a gdy do nich podeszłam to totalnie mnie zlał a po chwili odszedł - kurde gdyby to był Polak to bym go opier,,,ale takiemu to nie wiadomo co do łba skoczy a tak przy okazji pożyczył od nas 20 zł, które miał oddać za godzinę i tyle tą kasę widzieliśmy a sam Tureczek jeździł mercem S i podobno miał chatę jak pałac....

Gość Alvaro Mariano
zawsze mnie śmieszyło że tylko polki interesuja się takimi typkami a panie z zachodu jakimś dziwnym trafem na żadnego turka nie spluną nawet, rasistki cholerne:D

wiesz, kazdy ma inny gust ;) nie znam żadnego turka, wiec zaden mi sie nie podoba ;P ale wydaje mi sie ze Polki własnie leca na ich ciemne karnacje, włosy i oczy :P

Gość trzeba mieć mocne nerwy
byłem świadkiem, jak gnoje, takie małolaty, wyzwali kobietę białą z turasem , od brudasek i innym epitetów przy wejściu do biedronki, nieprzyjemna sprawa....

Gość Alvaro Mariano
byłem świadkiem, jak gnoje, takie małolaty, wyzwali kobietę białą z turasem , od brudasek i innym epitetów przy wejściu do biedronki, nieprzyjemna sprawa.... dobrze tak suce ps. w musslimskim kraju gdyby bylo na odwrot tj bialy ze sniadą - juz by nie zyli

Gość Alvaro Mariano
99% Tuirkow wyznaje islam

Gość ale loser!
Tuerk to na 99,9% muzułmanin. No to albo spieprzaj teraz, albo będziesz chciała później z własnej woli, a może być za późno. Wszystko wszystkim, aby nie turek, arab, albańczyk, itp. Radzę wiać gdzie pieprz rośnie.

Gość Cheryll
turasy to straszny narod, a na dziewczyny szczegolnie Polki leca jak pszczoly do miodu. na poczatku mili i ukladni a potem no jak to brudasy

Gość Alvaro Mariano
ewelinka i to cos na zdjeciu ci sie podoba:O?

Alvaro Mariano - oczywiscie ze nie :) ja tylko napisalam ze jest taki koles w reprezentacji niemiec i poslalam zdj ;D

Gość to jest to
aaa, wielka milosc przez neta? :D radze sie dowiedziec jakie tam hobby maja :D

Gość Karo*
Polki są przez nich lubiane bo często właśnie mają urodę słowiańską (niebieskie oczy i blond włosy) a do tego są pracowite i zadbane. Znam kilka polek,które były w związku z turkami no niby nie należy uogólniać ale te kobiety ciężki żywot miały :( bywało nawet,że jeśli chciały się uwolnić od tego związku to nie mogły... często były bite i zastraszane :( ich lima widziałam na własne oczy :( W ich kulturze kobieta nic nie znaczy.