Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też

fotograf, makijaż, wiązanka - widełki cenowe Warszawa?

Polecane posty

Gość a mnie jak spalam
dużo ! ja w Warszawie u świetnej makijażystki (sztuczne rzęsy,peeling,cienie, malunki na twarz) płacę najwyżej 80zł

Gość fot
Jesli www.artofbeauty.pl to swietny fotograf i swietne plenery to ja sie zastrzele. Blagam!! to co jest na stronie - przecietne. I jesli patrzysz tylko na sprzet jakim sie fotograf sie posluguje to mi bardzo przykro, bo to nie sprzet robi swietne zdjecia a oko fotografa. Mozna miec sprzed za 25 tys. a zdjecia do dupy, natomiast genialne zdjecia mozna wykonac nawet puszka po piwie (camera obsura). Pozdrawiam

Gość też
Ponieważ widzę, że ktoś reaktywował topik, a ja jestem już "po", zapodaję, ile finalnie zapłaciłam: - fotograf: 2200 (ceremonia w kościele, miniplener, studio, bez tzw. reportażu z przygotowań i tylko początek przyjęcia) - makjaż: 250 (w salonie kosmetycznym, pakiet: makijaż próbny i ślubny) - wiązanka: 250 (w zaprzyjaźnionej kwiaciarni obok domu, więc z odbiorem własnym, pakiet: wiązanka i dwie butonierki)

Gość też
Ha, skoro się polecamy z usługami, to ja mogę OSOBIŚCIE: - obrobić krótki filmik amatorski z nagrania byle jakim narzędziem i wrzucić na stronę www - zrobić ślubną bazę danych (i z niej potem nadruk korespondencją seryjną adresów na kopertach zaproszeń) :P