Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgyjjtyhbjlcbiltf

6 dni po stosunku - komus wyszedl test pozytywny????

Polecane posty

Gość fgyjjtyhbjlcbiltf

zastanawiam sie czy jest sens robic, - marzy mi się pozytyw

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma sensu

Gość saleminka8
poziom hormonu jest bardzo niski i raczej wynik nie będzie wirygodny,a nakręcanie sie na ciąże moze spowodować wydłuzenie się cyklu...wiem coś o tym ;) zrób 16 dni po takim dniu :P

Gość saleminka8
o ile okres się nie pojawi:P

Gość mantaua
mi wyszedl pozytywny 5 dni po seksie

Co ci szkodzi poczekac? Nie lubisz niespodzianek? Nie wytrzymasz? Mi sie ostatnio okres spoznil 5 dni, co sie nie zdarza i maz naciskal na test bo nie mogl wytrzymac, powiedzialam kategorycznie nie, bo uwazam, ze cos sie musi zmienic i bede to czula, nic sie nie zmienialo a miesiaczka przyszla, po co robic???

nie ma szans.A kto pisze, że mu wyszedł 5 dni po seksie najpewniej nie wziął pod uwagę, że ciąża musiała być z wcześniejszego współżycia.Proces zagnieżdżania zaczyna się między 5 a 6 dobą i trwa do około 10/12 dnia po owulacji. To oznacza, że dopiero od zakończonego procesu zagnieżdżania ciąża możliwa jest do wykrycia; bo dopiero od tego momentu produkowany jest hormon ciążowy w ilości wystarczającej do wykrycia (10 mIU wzwyż).A dzień stosunku to nie to samo co dzień owulacji, owulacja może być 3-5 dni później, kiedy może dojść do zapłodnienia.

Gość ciezarowkaa25
mi wyszedł bladzioch w 26 dc przy cyklach 28 dniowych - 6 dni i to od stosunku a nie od owulacji to mega za wcześnie

trzeba byc glupia baba zeby myslece ze po 6d po stosunku wyjdzie takiej ciaza :O Brak slow...