Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12312300

mamuśki to nudziary;)

Polecane posty

Gość takbardzomisiechce
HAHAH tak chlejemy :P nigdy z kinderbalu nie wracalam wozkiem tylko samochodem albo taksoka :P nigdy nie bylam na kinderbalu zalana w trupa :P:P aczkolwiek mezowi sie zdarzylo nie raz i wielu jego kolegom :P albo spimy u znajomych :) dzieci sie super ze soba bawia :) troche umiaru w ocenie :P:P

Gość to chlanie
to o tym piciu dobre teraz wyszo jakie te mamunie sa idealne

12312300 - dobierz sobie inne towarzystwo, jak Twoje byle kolezanki staly sie monotematyczne to czas na zmiane, naprawde sa kobiety, ktore sa matkami a potrafia rozmawiac na inne tematy niz ich dzieci Co do palaczy: http://www.allen-carr.pl/index.php?option=com _content&view=category&layout=blog&id=10&Itemid=29 polecam, z ksiazka rzucilam ja i maz, i znajomi, ktora polecamy, nie palimy ponad rok i tym razem z poczuciem, ze na zawsze, naprawde jest easy i bez bolu, cieszysz sie kazdym dniem bez peta i zero ochoty by znowu zaczac, prosze zajrzec na forum i poczytac opinie innych ************************************************************************* ❤️BABYHOPES / PO TRZYDZIESTCE / USA / 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4442771 🌻TESTY OWULACYJNE - ktos stosuje? stosowal? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4454939 ...i ja 😘 http://www.thegratefulgoddess.com/images/Sto ne_Sodalite_m.jpg

Gość takbardzomisiechce
opieka społeczna idiotko przejdz sie do pierwszej kanjpy z placem zabaw to zbierzesz zniwo bo tam kazdy pije piwo a dziecko sie bawi :) to jest normalna rzecz :))) to jak mam dzieci to mam byc abstynentem do konca zycia?? tacy ja ty bez elastycznosci rozpoznania sytuacji nie powinni w opiece spolecznej pracowac!!!

Gość opieka spoeczna
no widzisz tatusiowie popici .... zal sluchac takie cos

Gość gogo1289
o tak to drugi scenariusz mamuski pilnuja potomstwa a faceci pija piwko:)chlopy zawsze wiedza jak sie urzadzic:)

Gość opieka spoeczna
no trzeba byc elastycznym chlac pry dzieciach a potem dochodzi do tragedii

Gość opieka spoeczna
i nie idiotko do mnie pijaczko

Gość nie gadam o kupkach
mnie się też koleżanki wykruszyły - ale wcale nie żałuję bo mam nowe towarzystwo i rozmawiamy o wszystkim ale model spędzania czasu bardziej mi odpowiada.... ...bezdzietne koleżanki jakby się zatrzymały w rozwoju - nie wazne że mieszkają na wynajętym - najwazniejsze są drogie ciuchy i gadanie o nich - o butach - torebkach - siedzenie po nocy w knajpach i obczajanie facetów.... mnie to już kompletnie nie kręci - wole grilla - spacer - basen - pogadać o urządzaniu domu... o inwestycjach... i właśnie o dzieciach :P

Gość takbardzomisiechce
ty widzisz tragedie a ja widze sposob na rozrywke :) autorka zas widzi we mnie nudna mamuske :))) kazdy ma swoj sposob widzenia sytuacji, ja wole wypic w gronie znajomych przy dzieciach niz zostawiac dziecko badzkomu by wyjsc do zadymionej knajpy pzre[puscic ostatnie pieniadze by nie byc nudnym :/

Gość 12312300
dobralam sobie towarzystwo bezdzietne!a uwazam ze posiadanie dzieci nie powinno absorbowac calego zycia!!!to wszystko kwestia dobrej organizacji i "mamuski"dla wlasnej hihgieny psychicznej powinny miec jakos odskocznie.

Gość 12312300
i nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc - gadanie o zaliczonych facetach z pustakami z dyskotek to nie moj model spedzania czasu.mam 30 lat i ten etap dawno za soba

Gość opieka spoeczna
dzieci wtedy na kinderbalu siedza w zadymionym pomieszczeniu patrzac na pochlanych tatusiow i bite wyzywane od kurw matki kolejna melina jakich wiele. I nie nazywajcie tego kinderbalem dla dzieci tylko libacja dla doroslych

Gość opieka spoeczna
taka jest prawda chlejecie na imprezach a dzieci samopas

Gość nie gadam o kupkach
może nie całego... ale jednak na siłę latać po knajpach, żeby nie zostać uznanym za nudziarza? chcesz udowodnić, że masz dziecko - a jest tak jakbyś nie miała -tylko po co? moim zdaniem to wspaniałe że życie się zmienia i ja ciesze, że dzieci moje życie zmieniły.... chodziłam na imprezki teraz organizuje grilla w ogrodzie - ciesze się z nowej rolety z nowych mebli ratanowych - omawiam to z koleżankami - wypije drinka lub 1-2 piwa - nie potrzebuje sie upijać - dla ciebie to może nudne - dla mnie nudne jest ciągłe latanie po knajpach :P

Gość pot
cieszysz sie z nowej rolety nowego wieszaka samoprzylepnego nowej szczotki do kibla

Gość 12312300
chodzi mi o pielegnowanie swoich potrzeb,pasji itp.co bedzie jak dzieci zaczna zyc wlasnym zyciem albo wyfruna z domu.syndrom pustego gniazda dotyczy glowne "mamusiek", ktore oprocz zajmowania sie dziecmi nie maja innych zajec

Gość nie gadam o kupkach
no wiesz roletę sprowadzała z Austrii - sporo kosztowała jest na pilota i moim zdaniem jest zarąbista - z żadnych butów się tak nie cieszyłam :P ...jednak do szczotki nie ma popału :P

Gość 12312300
mam dziecko,kocham je,bardzo chce miec drugie,ale dbam tez o siebie i swoje potrzeby.czy znacie tylko dwie skrajne formy spedzania czasu:kinderbal albo dyskoteka z bzykankiem w WC...???!!!zalamujecie mnie...

Gość nie gadam o kupkach
ale ja mam pasje- np od lat produkuję kosmetyki naturalne .... do tego zajmuje sie tworzeniem efektów postprodukcyjnych do filmów.... mam swoją stronę w necie - własne forum - i w jednym i drugim temacie wymieniam się opiniami z ludźmi z całego świata - to jest moja odskocznia - ale co to ma do rzeczy? ani teraz ani wcześniej nie bardzo mogłam o tym pogadać z koleżankami bo to są po prostu dość rzadkie pasje.... ... my tu mówimy o spędzaniu czasu na co dzień! i tu zdecydowanie wybieram rodzinne rozrywki np ostatnio często jeździmy na kręgle zamiast np wyjścia na piwo wieczorem.

Gość 12312300
tez gadam o dzieciach i roletach - to norma.ale mam wrazenie ze tu sie konczy pole do popisu wiekszkosci "mamusiek".to troche smutne,bo to kiedys byly w wieszkosci fajne babki z ambicjami....moze gadam stereotypowo ale niestety same "mamuski"stworzyly taki obraz

Gość opieka spoleczna
dzieci wtedy na kinderbalu siedza w zadymionym pomieszczeniu patrzac na pochlanych tatusiow i bite wyzywane od k**w matki kolejna melina jakich wiele. I nie nazywajcie tego kinderbalem dla dzieci tylko libacja dla doroslych

Gość markus272727
bo to są nudziary do kwadratu i tylko o srakach gadać potrafią. tfu

Gość 12312300
wlasnie o tym mysle - zloty srodek - mozna byc kochajaca mama,ale tez interesujaca kobieta.

z koleżankami (bezdzietnymi!) umawiam się przynajmniej raz na dwa tygodnie. z tymi co mają dzieci faktycznie spotykamy się placu zabaw, ale przyznaję - nie mamy o czym gadać oprócz tematów naszych dzieci, a to już szczerze robi się nudne! Coś w tym jest - tylko o kupkach,kaszkach i takich tam gadamy, a mi już ta jazda przeszła zupełnie :) Jak syn śpi to zajmuję się rękodziełem i wystawiam swoje prace w necie, powoli wracam do życia zawodowego... A więc nie jest tak źle :)

Gość 12312300
o wreszcie bratnia dusza:)nie krytykuje macierzynstwa ale jego nadmiar moze byc niezdrowy....

macierzyństwo jest super!! Uwielbiam przebywać ze swoim synem, ale chyba bym zwariowała gdybym nie miała odskoczni w postaci koleżanek bezdzietnych i piwka z nimi, swoich zainteresowań, ambicji i planów.

Gość takie tam gadanie..
E tam, jak dla mnie ktos tu niezle zazdrosci:) Wiekszosc znanych mi mamusiek to babki zadbane z ktorym mozna pogadac o wszystkim- takze o dzieciach. Wiec juz nie przesadzajmy. Jak ktos przed ciaza chodzil a dresie z tlustymi wlosami to i po ciazy bedzie to praktykowal, tlumaczac sie macierzynstwem i brakiem czasu. Ja do kina wciaz chodze, z mezem seks uprawiam, z kolezankami sie spotykam, nawet zdarzy mi sie wrocic do domu z takich spotkan zalana w trupa nad ranem :) Ale czesciej wybieram wlasnie grilla w ogrodzie z dzieciatymi znajomymi- czlowiek po prostu w pewnym wieku jest juz znudzony imprezami i tyle. I niewiele ma to wspolnego z macierzynstwem!

Gość a ja nie mam bezdzietnych
znajomych :/ wszyscy z klasy i ze studiow maja dzieci wiec co mam zrobic? przynajmniej moj rocznik i z 5 lat wstecz tez :) a ty od opieki spolecznej masz bardzo waski poglad na libacje, kinderbale i wogole :/ dlaczego jak jest piwo na imprezie to od razu ma byc libacja? u nas zcesto spotykamy sie ze znajomymi na grillu z 1 czy 2 piwami ale jeszcze nikt tu sie eni upil, palic nikt z nas ok 25 osob nie pali a ty od razu snujesz tu teorie o patologicznej libacji :/ jestes tak smao ograniczona jak te co to twierdza ze jak matka to nudziara i tylkko o kuie gada i na nigdy na zadnej imprezie nei byla :/

Gość ciemnogród jednak istnieje bo
po co gadacie z jakims wyjałowionym gównem , co nie pojęcia o niczym :-0