Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12312300

mamuśki to nudziary;)

Polecane posty

miimetrowa szkoda klawiszy :) Ja po urodzeniu dziecka wiecej szaleje niz przed , duzo zakupow , wypadow z kolezankami :) , nie mam niani ani nie daje dziecka do zlobka pracuje w domu z dzieckiem potem sie zamieniamy :) jest fajnie :) Nawet mi sie nie marzylo takie zycie jak teraz mam :)

Takbardzomisiechce - racje mowisz, jest inaczej, ciezko sie zgrac, zoorganizowac czas, jak jednej pasuje to drugiej nie, jak bylysmy wolne to kazda w tygodniu wykroila pare godzin, a teraz umowienie sie kilka razy w roku to rewolucja, a szkoda, bo fajnie w babskim gronie napic sie kawy czy cosmopolitan :)

Ty jestes chora od tych knajp :) 30 razy w miesiacu :) jeszcze nie widzialam matki w knajpie z wozkiem pod parasolem na rynku owszem :) widzialam nie pochwalam mam w rodzinie az za duzo chetnych nianiek :) maz ma dwie siostry ja mam jedna i dwie babcie ktore maja pierwszego wnusia zyc nie umierac :)

Ojj widze właśnie,że szkoda . A ty idioto"won mamuski"-dla twojej wiadomosci moje dzieci to nie bachory . Ja też na prawdę nie narzekam,a ja już po baletach nie chodzę,nie mam ochoty :)-tak dla twojej wiadomosci .

chyba się za duzo uwagi naogladałaś :) owszem są patologie ale są i nowoczesne matki z nowoczesnymi wozkami :) ktore stroja dziecko i wygladalja milion razy lepiej niz przed slubem szczuplutkie zadbane opalone i faceci sie na nie gapia non toper!!czasy sie zmienily zyjesz stereotypem

Gość mamuśki to nudziary
wymiotować mi się chce jak słysze o tych kupkach siuskach,i ogladaniu zdjęc dzieci na nocniczku a fe

Gość mamuśki to nudziary
to mleko w tych piersisch fe teraz były upały to pewnie ser się wam w staniku robił

Gość 12312300
do wszystkich zainteresowanych -mam najprawdziwsze dziecko w domu!!!nikogo nie chce obrażać pisząc kwoki(napisałam za przeproszeniem..)nie latam po imprezach co tydzien (ten etap mam za soba)ale w tym momenice wiekszosc moich kumpeli od wyjazdow,imprez (rowniez kulturalnych,nie tylko alkohol.) to babeczki bezdzietne."Mamuśki" się wykruszyły i przedwcześnie postarzały (w sensie mentalnym,choć również stopień zadbania również uległ zmianie!!!)

Gość takbardzomisiechce
a mnie sie czesto rzygac chce jak widze siksy ktore sie ekscytuja taka czy inna impreza, wyjazdem, dyskoteka czy kolejnym dupkiem co ich przelecial :/ z 10 lat temu to moze tak a dzis wole pogadac o dzieciach o ich rozwoju, o domu, o finansach gospodarce polityce niz tylko o tym co w kinie czy serialu :/ dennej modzie itp.. a zdjecia na nk to tylko niedowartosciowani ludzie wklejaja :D

Gość palacz malboro
najgorsze jest to że w parkach siedzą i zapalić nie mozna ja lubie dzieci ale jak wam dym przeszkadza idzcie gdzie indziej. I przestańcie zrzedzic

palacz ty idz do pubu :P matki do parku i bedzie spokoj a nie sie czepiaja , ze dzieci w pubie palacze w parku :P

Gość ppskskdgvg
no ale z taka to nawet nie porozmawiasz o polityce i ksiązkach filmie , dobrze,że choc jedna jest tu inna:)

Gość 12312300
Żałuje ze starciłam tyle fajnych kolezanek z ktorymi teraz spotykam sie tylko na kinderbalach i mam wrazenie,ze wiekszosc z nich ma faktycznie zyje w innym wymiarze.temat nr 1,2,3,4,5,6 to dziecko i pochodne,a ja chce z nimi pogadac tak jak kiedys o facetach,zwiazkach,emocjach,polityce,kulturze,modzie etc.

Gość palacz malboro
no ja wiem ale czy pijaki w parkach wam nie przeszkadzają\? nie boicie się tam chodzić?

Gość piękna z ogrodu
kinderbale hahah ale się uśmiałam kto chodzi na takie badziewie? Co wy tam robicie za pajace się przebieracie? Bo dzieciaki się bawia tak a wy co ?

ja mam dwie kolezanki jedna ma dziecko druga nie nie roznia sie niczym :) gadamy o wszystkim o dzieciach nie bo ta trzecia nie ma o czym :) czasem wspomnimy ale rzadko :) za duzo mam na glowie zeby ciagle nawijac o dziecku :)

Gość piękna z ogrodu
wstyd się przyznać że chodzi się na takie główno:) masaksa kinderbale ale się usmiałam

Gość piękna z ogrodu
a propo męzowie dają rade wysłuchiwać o tych kupach? Pewnie cały dzień poza domem niby pracują a tak naprawde obracają kochanke hahha bo wam z piersi mleko leci:)

Gość takbardzomisiechce
na kinderbalach my tez sie bawimy :P:P dzieic maja swoja impreze a my swoja np grill piwko muzyka itp :> a dzieci maja piaskownice zjezdzalnie itd

Gość 12312300
z ręką na sercu zróbcie bilans swojego życia towarzyskiego wyłączając kinderbale i spotkania z innymi mamami na placu zabaw....nie chce prowokować czy obrażać, ale takie mam od dłuższego czasu refleksje i postanowiłam sie z wami nimi podzielic

Gość popijam ogórka kawą
Te piekna a co to wszyscy karmia?

12312300 - dobierz sobie inne towarzystwo, jak Twoje byle kolezanki staly sie monotematyczne to czas na zmiane, naprawde sa kobiety, ktore sa matkami a potrafia rozmawiac na inne tematy niz ich dzieci :) Co do palaczy: http://www.allen-carr.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=10&Itemid=29 polecam, z ksiazka rzucilam ja i maz, i znajomi, ktora polecamy, nie palimy ponad rok i tym razem z poczuciem, ze na zawsze, naprawde jest easy i bez bolu, cieszysz sie kazdym dniem bez peta i zero ochoty by znowu zaczac, prosze zajrzec na forum i poczytac opinie innych ************************************************************************* ❤️BABYHOPES / PO TRZYDZIESTCE / USA / 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4442771 🌻TESTY OWULACYJNE - ktos stosuje? stosowal? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4454939 ...i ja 😘 http://www.thegratefulgoddess.com/images/Sto ne_Sodalite_m.jpg

Gość takbardzomisiechce
piękna z ogrodu jestes albo nienormalna albo masz lat max 15

Gość popijam mleko kawą

Gość gogo1289
drogie mamy!proponuje czasem przeczytac jakas ksiazke lub obejrzec co innego niz TzG czy MjM.

Gość opieka społeczna
to wy chlejecie piwska na tych kinderbalach? a dzieci? w piaskownicy potem pochlani robicie awantury i jedziecie pijane wózkiem i dzieciok wam z niego wypada na ulice jedna para była taka w tv pokazywali pewnie z kinderbalu wracali:=

Gość Amplipupa
A mam koleżankę- mamę 2 małych dzieci. Pracuje na pełen etat, bierze do domu fuchy, sporo czyta, interesuje się muzyka, filmami, biega. W ogóle to biega czasem z pracy do domu - żeby mieć po pracy wiecej czasu dla dzieci. każda chwila jest dobra. O dzieciach opowiada, ale nie o kupach. Aż miło słuchać czasem..

Gość opieka społeczna
pryewanie tak jest rodzice popici a dzieci samopas pracuje w opiece nie pisycie takich rzecz na forum ze pijecie na imprezach dla dzieci