Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aggggggggggga

CZY JEST MOŻLIWE ŻE TO CIĄŻA??

Polecane posty

Gość Aggggggggggga
a śluż jak wygląda na początku ciąży???

Gość Aggggggggggga
prosze o odpowiedź

Gość chinota
takie kobiety jak ty, które nie rozumieją co to są dni płodne i niepłodne, oraz jak użyć testu ciążowego, nawet nie powinny zachodzić w ciążę... Bo co jak będzie się trzeba zająć dzieckiem, też będziesz przy każdej czynności pytac na kafeterii jak to zrobić???

Gość Aggggggggggga
BARDZO ŚMISZNE!!!!!!!!!!!! DZIEĆMI TO JA UMIEM SIĘ ZAJMOWAĆ

Gość Aggggggggggga
mam jeszcze jedno pytanie. Jak miałam ten pierwszy raz 6.06 to możliwe jest że może już być coś widać po brzuchu??? Mam na dole spuchniętą lewą stronę tzn chyba lewy jajnik. Czy to możliwe??? czy to może być inna przyczyna?? prosze Cię o odpowiedź

Gość zwbh
jesli doszlo faktycznie do zapłodnienia to bóle podbrzusza jak najbardziej mozesz odczuwac.. jesli masz temp powyzej 37 i ona sie bedzie utrzymywac to równiez to moze swiadczyc o ciąży.. \co do brzucha to absolutnie nic nie wodac... moze byc nabrzmialy jedynie tak jak przed @.

Gość Aggggggggggga
może być nabrzmiały tak jak przed okresem??? tak?? bo nie wiem co to znaczy@

Gość Aggggggggggga
podwyższonej temperatury to nie mam

Gość Aggggggggggga
przed 20 mierzyłam i mam 36,7. a temperatura powinna się utrzymywać po wyżej 37 przez cały dzień??? a co oznacza @??bo nie wiem??

Gość Aggggggggggga
proszę o odpowiedź

Gość Aggggggggggga
pomocy

co pomocy? :O Temperaturę mierzy się według określonych wyznaczników, a nie raz na wieczór, bo akurat masz termometr pod ręką. boże, widzisz i nie grzmisz

Gość o ludzieee
Ile ty masz lat? Ty chyba nie masz bladego pojecia ani o swoim ciele ani o seksie. Wez podrecznik od biologii to sie czegos dowiesz!

ja w maju tak jak zawsze (regularnie) miałam okres od 11 do 15 maja jak nigdy baardzo bolesny tak, że miałam wrażenie, że zemdleje nie mogłam wstać i nić robić przez pierwszy dzień.. drugiego dnia było już nieco lepiej.. i ku mojemu zdziwieniu kolejne krwawienie pojawiło się już 27 maja.... a powinno koło 11/12 czerwca... trwało zaledwie do 29 czerwca bezbolesne ... teraz powinnam być już po okresie a tu jego brak... wczoraj jedynie miałam brązowe plamienie dosłownie przez godzinę.. cz któraś miała podobną sytuację ..?? dodam, ze z moim partnerem jako antykoncepcję stosujemy prezerwatywę jednak nie jednokrotnie bywa tak, że stosunek przerywany..co o tym sądzicie?

Gość Aggggggggggga
a już wiem @ to oznacza miesiączkę:) którą mam w sumie trochę leci po mału się rozwija:):)

Gość Aggggggggggga
hej Dziewczyny a jak wczesną ciążę może wykryć test Quick Vue??Prosze o odpowiedź

Gość Aggggggggggga
plisek