Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 p艂atek r贸zy

problem z facetem

Polecane posty

Go艣膰 p艂atek r贸zy

witam, ot贸偶 wczoraj si臋 pok艂oci艂am z facetem i dzisiaj cisza z jego strony :-( a mi jest tak ci臋zko :-( facet si臋 obrazi艂 jak zobaczy艂, 偶e na gg mam swoje zdjecie w awatarze !!!!!!! :-( czy ja zrobi艂am co艣 z艂ego?? zacz膮艂 mi m贸wic przez tel, ze po co ja z nim jestem,niech sobie znajde kogo艣 lepszego na tym gg, ze zachowuje sie jak dzieciak umieszczajac tam zdj臋cie. Powiedzia艂, 偶e mam spierdala膰 od niego itp. i si臋 roz艂膮czyl:-( odnos艂am wra偶enie, 偶e on chyba nie ma poj臋cia o tym czym jest gg :-(, on chyba nie wie, 偶e tam sie nie poznaje ludzi, tylko pisze z tymi ktorych si臋 zna. I co tu dalej robic????????? moim zdaniem on powienien przeprosic za swoje zachowanie, dodam, ze jeste艣my razem 6 lat, ja mam 24, on 28

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kup se wibrator
du偶e dziecko:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samira chandra
no po Twoim wpisie to odnosz臋 wra偶enie 偶e to w艂a艣nie Tw贸j men tak poznaje nowe kobiety - przez gg :O niestety nauczy艂o mnie 偶ycie 偶e jak partner robi nieuzasadnionego focha to sam ma na sumieniu to o co oskar偶a partnerk臋 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 staszek spod monopolowego
co masz robic? spierdala膰 od niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
samira, nie On w 100% nie poznaje przez gg kobiety, to jest inny facet - nie u偶ywa gg, my nigdy ze soba nie gadali艣my na gg , wiem, 偶e brzmi to jak ze 艣redniowiecza:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
on jedynie kompa co uzywa to allegro, do kupowania jakis czesci do samochod贸w czy innych rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
wkurza mnie to, ze nawet nie da艂 mi wyjasnic, ze to gg nie jest do poznawania czy randkowania , to jest tylko komunikator do znajomych kt贸rych znam, ale co ja z艂ego zrobilam dawajac swoje zdjecia??? nawet jak mu sie to nie podoba艂o to m贸g艂 normalnie powiedziec i by艣my wyjasnili sprawe, a tak jest cisza:-( co ja mam sie odezwac i prosic go czy b艂agac?????????? ryczec mi sie chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samira chandra
no to wida膰 cierpi na chorobliw膮 zazdro艣膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
naprawde wczoraj by艂 nieprzyjemny, mowi艂 偶ebym swoj膮 dupe wystawi艂a:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewcz臋 z kafe
Ale paranoja..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samira chandra
no dla mnie to on si臋 zachowa艂 jak g贸wniarz niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
kurcze, a ostatnio ju偶 by艂o miedzy nami zn贸w dobrze:-( jaki艣 czas temu przechodzilismy trudny okres, k艂贸tnie bywa艂y bardzo czesto, o byle b艂achostki, ale zrobi艂o sie coraz lepiej a teraz zn贸w widze ze wszystko wraca, zn贸w rzuca s艂uchawk膮, przklina, wyzywa mnie w tych k艂贸tniach, nie odzywa si臋 :-( normalnie jestem wkurzona i zrozpaczona, a moja frustracja si臋ga zenitu:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
czy On ma prawo sie na mnie tak z艂oscic? czy ja zrobilam cos zlego????????? i kurcze ciekawe jak d艂ugo bedzie trwa艂 jego foch, a moze juz ze mna zerwie????????? :-( tak jak wczoraj mi napisa艂, 偶e mam spierdala膰 od niego :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obawiam sie ze
moim zdaniem gosc ma kompleksy a z takimi trzeba jak z jajkiem nie mozesz sie z nim klocic w takich kwestiach tylko spokojnie rzeczowo z miloscia wyjsniac ze jest jedyym najcudowniejszym i tak dalej a fote wyrzuc z gg jak mu przeszkadza, przeciez skoro gadasz z tymi ktorzy cie znaja to po co maja cie ogladac- juz widzieli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
echhhh, nerwy mnie sciskaj膮 od rana, brzuch mnie boli, nie moge jesc. Najch臋tniej to bym zadzwoni艂a do niego i chciala to wyja艣nic, ale dlaczego ja mam sie prosi膰???????? moze poczkac a偶 mu przejdzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samira chandra
powiem tak - je艣li facet w k艂贸tniach by mnie wyzywa艂 to niestety ale rozsta艂abym sie z nim cho膰 wiem 偶e to nie 艂atwe zw艂aszcza gdy s膮 dzieci w zwi膮zku... mi艂o艣膰 mi艂o艣ci膮, ale znowu co to za mi艂o艣膰 gdy jest brak szacunku... i jaki przyk艂ad dla ewentualnych dzieci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
do obawiam si臋, ale ja mu chciaam wczoraj na spokojnie wyja艣nic, ale nie uda艂o sie , on rzuci艂 s艂uchawk膮 i nara :-( jejuuuu gdybym wiedziala, 偶e z tego taka afera bedzie to nigdy bym swojej fotki jako awatara nie da艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
do samiry, my nie mamy jeszcze dzieci, nawet nie mieszkamy jeszcze razem :-( co te偶 bywa powoli frustruj膮ce :-( powiem tak, on jest bardzo wybuchowy - w k艂otni potrafi powiedziec bardzo ale to bardzo przykre rzeczy:-( , potrafi tak wyzwa膰 ,偶e czlowiekowi w pi臋ty wejdze , pozniej przeprasza:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obawiam sie ze
no bo to sa dziwni goscie ci z kompleksami od razu sie obrazaja, mialam taki przypadek, ciezko bylo, ale moj wrecz przeciwnie chcial gadac az za duzo musialam czasem godzinami mu cos tlumaczyc. wiem ze ci ciezko ja tez nie lubie jak moj facet milczy a w szczegolnosci jak milczy pogniewany. Nie ma rady na to, albo zadzwonisz i wyjasnisz albo poczekasz az facet pojdzie po rozum do glowy czego moze w ogole nie zrobic bo juz penie sobie wyobraza ile to kolesi na gg poznalas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marnne prowo
Skoro nie korzysta z gg to sk膮d wiedzia艂, 偶e masz avatar ustawiony? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewcz臋 z kafe
Nie odzywaj si臋 do niego pierwsza. B膮d藕 ponad to. I nie my艣l, 偶e to Twoja wina bo da艂a艣 swoje zdj臋cie do awatara-to nie jest Twoja wina i nie daj jej sobie wm贸wi膰. Nie t艂umacz si臋 facetowi, bo nic z艂ego nie zrobi艂a艣!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
do marne prowo, to naprawde nie jest prowo, :-( podejrzewam , 偶e u mnie zobaczy艂 , ile razy zostawa艂 sam z kompem :-( no albo u siebie - ma gg zainstalowane, ale wiem ze z niego nie korzysta, poprostu mu informatyk wgra艂 jak zak艂ada艂 komputer, to bardziej by艂o dla jego rodzic贸w , 偶eby Ci mogli sobie gadac z drugim synem, kt贸ry mieszka dalej :-(, ale ja wiem , ze on nie korzysta , on jest inny, nie lazi z kolegami na piwo, na kompie to tylko z allegro korzysta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karrollka
Facet zachowal sie bardzo niegrzecznie wobec ciebie, obrazil cie i to bez powodu, przerwal rozmowe, teraz sie nie odzywa do ciebie, , a ty jeszcze sie zastanawiasz, co masz robic????? Jestem w szoku, powiem szczerze. Gdybym kiedykolwiek uslyszala slowo "sp..", to facet juz bylby skreslony na wieki! Jak mozesz tolerowac takie zachowanie? Kompletnie tego nie rozumiem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
do obawiam sie, no w艂asnie on my艣li, 偶e niewiadomo co tam robie, zreszta mi wczoraj sam powiedzia艂, ze niech sobie poznaj臋 fajniejszych :-( choleraaaaaaa, szlak mnie trafia:-( czy ten gamo艅 nie widzi, ze tylko go kocham, ze teraz za nim cholernie tesknie , ze brakuje mi przytulania:-( kurcze a teraz niewiem nawet czy mam jeszcze faceta :-( :-( :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
dziewcze z kafe, dzi臋kuje, poprostu musia艂am si臋 komus wygadac, od wczoraj te wszystkie emocje negatywne we mnie siedz膮 :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
karollka, wiem poczesci to moja wina, 偶e on si臋 tak odzywa, to nie pierwszy raz, poprostu mu przyzwala艂am i teraz mam za swoje, chyba my艣li, ze wszystko mu wolno :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karrollka
Tak, to twoja wina, skoro mu na takie zachowanie pozwalasz. I takie zachowanie tolerujesz. Nie rozumiem, jak mozna kochac i tesknic za kims, kto zachowuje sie wobec ciebie jak cham?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
karollka, niewem, dlaczego, jeste艣my ze sob膮 d艂ugo i razem przezyli艣my naprawde bardzo mi艂e chwile, ale jak w kazdym zwiazku zdarzaja si臋 te偶 z艂e :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
echhhh nie chce 偶eby teraz sobie my艣la艂, jak to ja z艂a jestem , ze go oklamuje, ze pisze sobie z innymi facetami , bo to nieprawda !!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek r贸zy
czy on tego nie wie, 偶e tylko go kocham i nie w g艂owie mi poznawanie " fajniejszych " :-(

Udost臋pnij ten post