Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to bardzo dziwne s sumie

Dlaczego Korwina Mikke nie dopuszczaja do glosu w tv ??

Polecane posty

Gość to bardzo dziwne s sumie

Gość najdziwniejszy
a skad o nim wiesz? :D

Gość taa niedobra pupa
Bo czas antenowy na kabarety się wyczerpał w zeszłym miesiącu...

Gość ato dlatego
JKM Chce zmienic wiele dla Polski i Polaków, ma wiele dobrych pomyslow i nie wiem dlaczego ludzie go nie cenia! Politycy nie biora go na powaznie a media nie dopuszczaja do glosu. Jak najbardziej JKM powinien zasiasc na jakims wysokim stopniu wtedy by wniosl wiele dobrego dla tego CHOREGO KRAJU.

Gość meszugene
bo jest chory na głowe

Gość meeeeeskas
Ludzie go nie cenią bo ma przejebane od pisowskiego tvp po pełowski tvn, dlatego nikt go nie promuje bo mówi prawdę prosto w oczy.Rzadko ktoś go puszcza w tv a jak puszcza to w negatywnym świetle.Gdyby nie było internetu myślałbyś że jest niezrównoważonym starym cholerykiem na tym polega siła manipulacji telewizji. Na szczęście jest jeszcze internet i możemy coś zmienić w tym polskim bagnie

Gość tirir
pier*olic lewackich komuchow. JKM na prezydenta!!

Gość tez tak mysle ze
ludzie nie zagłosują na korwina bo nie chcą słyszeć prawdy wolą piękną propagandę - to jest główny problem naszego społeczeństwa

Gość zxfdsfs
@21:09 otóż to!

Gość no ciekaweeeee
http://www.wybory.xaa.pl/ okazuje sie ze sondaże sa przekupione:o Dlaczego w sondażach podawanych w telewizji 50% ma Kumorowski, 36% Kaczyński, a Korwin jest na szarym końcu i ma góra 2% ??!! Tutaj macie dowód że jest zupełnie inaczej w w w . w y b o r y . x a a . p l Ta piepszona telewizja wywyższa tylko Kaczyńskiego i Komorowskiego, a o innych jest cisza i nic sie nie mówi, a te sondaże które podają to chyba robią w zakładach dla obłąkanych.

Gość loloejwefefew
ludzie! tu nie chodzi o to, żeby JKM wygrał wybory prezydenckie, bo to praktycznie niemożliwe! Ale głosujmy na niego , bo jak powiedział jkm-dla niego wygraną będzie DOSTĘP DO TELEWIZJI. Teraz nie wpuszczają go bo się go zwyczajnie boją, ale myślę że jeżeli będzie miał znaczące poparcie, nie będą mieli wyjścia... rozumiecie?? Nie chodzi o to żeby rządził, ale żeby choć trochę ludzie posłuchali prawdy!!

Gość no ciekaweeeee
tez tak mysle:)

Gość loloejwefefew
pooglądaj sobie filmiki na youtube z jego udziałem i zobacz, jak miażdży innych... rusz dupe...

Gość ferite
"No to podaj nam, który współczesny kraj stosuje w praktyce idee Korwina i przez to jest ZDROWY..." Gruzja.

Gość ty pipo grochowa
shatyn :O trochę nie kumasz :O

Gość ty pipo grochowanie
no nie kumasz, tu nie chodzi o to żeby rządził :O

Gość ferite
"Że oprócz Gruzji nie umiecie podac zadnego ktaju w którym bajki Korwina są realizowane w praktyce." oprocz :D gdyby podac 10 innych krajow, to tez bys napisal oprocz tych 10 panstw nie potraficie podac zandych innych :o A teraz napisz, czemu jestes taki anty na Korwina

Gość ty pipo grochowanie
"Zresztą ja chyba nigdzie nie napisałem o tym, żeby Korwin rządził..." nie, W OGÓLE :D :O

Gość loloejwefefew
"a o co?" odsyłam --->" Ale głosujmy na niego , bo jak powiedział jkm-dla niego wygraną będzie DOSTĘP DO TELEWIZJI. Teraz nie wpuszczają go bo się go zwyczajnie boją, ale myślę że jeżeli będzie miał znaczące poparcie, nie będą mieli wyjścia... rozumiecie?? Nie chodzi o to żeby rządził, ale żeby choć trochę ludzie posłuchali prawdy!!"

Gość loloejwefefew
pisałeś o stosowaniu idei Korwina w praktyce, a zdaje mi się że bez jego rządów takiego stosowania nie będzie

Gość ferite
No ale konkretnie, jakie to bajki on opowiada :o

Gość loloejwefefew
kurde jeżeli nie zgadzasz się z ideą Korwina to nie zadawaj pytań do popierających : "Jakiej prawdy ?" bo jeżeli go nie popierasz to to co mówi nie jest dla ciebie prawdą. :O

Gość loloejwefefew
kurwa dla każdego prawda POGLĄDÓW jest inna :O

Nie podam przykładu którego domaga się Shatyn, bo polityką innych krajów się nie interesuję. Przyznaję, na polskiej polityce i historii polityki też średnio się znam. Mam jednak zdrowy rozum i widzę że w wielu kwestiach JKM ma rację, po prostu, to logiczne wnioski. Uważa że wychowanie dzieci i ich edukacja należy tylko do rodziców (tu mogę Ci podać negatywny przykład- Szwecji). Nie truje jak Kaczyński czy Komorowski że trzeba podwyższyć składki na ubezpieczenie zdrowotne czy zwiększyć wydatki na NFZ- uważa że nie powinno być NFZ-u (popieram rękami i nogami. Nie popiera dofinansowywania przez państwo upadających przedsiębiorstw. Uważa że nie powinno się oszukiwać ludzi którzy już pracują zmienianiem wieku emerytalnego czy wysokości emerytury w ich zawodzie. Uważa również że nie powinno być emerytur, tylko godne zarobki które pozwolą na robienie oszczędności. Nie jest zwolennikiem państwa opiekuńczego, które wychowuje sobie leniwych, nastawionych roszczeniowo obywateli a podcina skrzydła ludziom przedsiębiorczym (tu też Ci mogę podać negatywny przykład państwa które przesadza ze świadczeniami- Francja). Nie chce, jako obywatel, być traktowany jak dziecko któremu pokazuje się co jest dobre, a co złe- a to popieram całym sercem, nie ma ofiary, nie ma przestępstwa. Gdyby pan Janusz Korwin- Mikke był prezydentem, nie weszlibyśmy do Unii, a że nie wiadomo z jakimi jeszcze organizacjami nasi politycy wyskoczą, wolałabym żeby to on stał na czele państwa. Nie jest pokazywany, bo jego poglądy są logiczne, spójne, odpowiednio uargumentowane (a nie odpowiedź na pytanie- czy zwiększy Pan podatek X- hm, cóż, należy zastanowić się nad reorganizacją, obecna sytuacja pozwala to brać pod uwagę itd.)

Gość ja nie zgadzam sie ze
wszystkim co mówi Korwin, ale natomiast zgadzam się z większością jego poglądów dlatego na niego głosuje żeby w końcu pojawiał się w telewizji i mówił prawdę politykom prosto w twarz. Przecież głównym celem takich programów nie będzie przedstawianie poglądów Korwina tylko dyskutowanie o problemach dziejących się we współczesnej Polsce!! Myślę że Korwin tu mógłby pomóc słowami!! wiecie, żę jkm jest mistrzem Polski w Brydża? :)

Gość ferite
I likwidacja socjalu + obnizka podatkow to bajki? Akurat o podatkach to kazdy z nich mowi, chociaz tylko Korwin podaje argumenty, jak to zrobic. Wiec gdzie tu bajki?

Gość łojoj coś pokrecilesss
ale o co ci chodzi z tym samodzielnym wychowaniem, teraz może jest inaczej??? wytlumacz mi bo ja nie znam się na jkm

a może teraz wychowuje?? kochany życie wychowuje, a nie szkoła

a co ty myślisz, że jeżeli szkoła by nie wychowywała to co?? Co by się zmieniło??? Tak czy inaczej byłyby 1 dla tych co się nie uczą itd...