Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeezycieee

miałam prawo sie wkurzyc na niego

Polecane posty

Gość mojeezycieee

mój facet z którym jestem pół roku układa sie miedzy nami róznie, czesto jest zimny wobec mnie i sam to mówi i przyznaje ze głupio mu z tego powodu wczoraj był u mnie na noc kochalismy sie było przemiło..i po sexie właczylismy tv..i mówie do niego czy moge sie przytulic a on ze nie, myslałam ze dla zartu wiec pytam jeszcze raz a on nie bo nie ma teraz ochoty...no sie wk**wiałam powiedziałam ze to chamskie i ze mogłby czasem pomyslec zanim cos powie i sie odwróciłam plecami...wiec on sie zdzwił ze sie zenerwowałam i zaczał sie przymilac ale ja juz nie miałam ochoty..wiec on sie obraził ze ja sie obraziłam boze przykro mi ze czasem wyłazi zniego taki d**ek...ze mam faceta a po miłej nocy nie moge sie przytulic nie wiem czy dłuzej tak wytrzymam rano było jakgdyby nigdy nic ale potem napisłam mu smsa ze dla mnie to naturalne przytulic sie do kogos z kim sie kochałam a proszenie sie o to i usłyszenie, że nie masz ochoty jest dosc upokarzajce a on nic nie odpisał.potem wrócił z pracy i mimo ze byłam na gg tez sie nie odezwał..dupek

Gość juz taki temat byl
po co zakladasz drugi raz?

Gość mojeezycieee
po to zeby sie pozalic, bo juz kolezankom nie chce mi sie gadac o moich problemach

Gość staszek spod monopolowego
nie słyszałas ze niektórzy faceci po seksie nie lubią czułości bo ich to drażni

Gość mojeezycieee
słyszałam..wiec zazwyczaj tego nie robie bo wiem jak jest..ale to juz było z 15 minut po zdarzylismy zapalic napic sie czegos właczyc tv... poza tym jak dziewczyna prosi o przytulenie..to troche nie na miejscu powiedziec nie, bo nie mam ochoty

Gość albo jestem jakas dziwna
to poc co pytalas czy mozesz zamiast od razu sie przytulic:O

Gość mojeezycieee
nie wiem tak sie spytałam..mogłam sie nie spytac.mysle ze fakt ze sie spytałam raczej nie zmienia sytuacji zazwyczaj sie nie pytam

to nie pytaj o tkaie rzeczy i masz prawo byc zla bo sie zachowal jak swinia, a obrazanie sie na kogos bo ktos sie na mnie obrazil jest chorą ucieczka ,

Gość mojeezycieee
on jest obrazalski..powiedziałam mu zeby nie zachowywał sie jak 10 latek..bo to raczej ja mam prawo sie wkurwic, i ze mogłby pomyslec czasem o moich uczuciach zanim cos powie:O

egoista i tyle, znam ten typ. czasami to az ku rw ica od srodka rozrywa człowieka

Gość mojeezycieee
poźniej chciał byc miły bo widział ze ja jestem smutna i zaczał sie do mnie dobierac ale nie miałam na to ochoty wiec sie obrócił na bok..i cała noc jak spalismy to nawet mnie nie objał po takich akcjach mam ochote go kopnac w dupe!!

wielka krzywda by mu się stała gdyby poczuł ciepło kobiecego ciała... dzikus jakiś... prehistoryczny. niektórzy sami się tulą ;) chyba takiego potrzeba Tobie

Obrazasz sie na obrazonego bo sie obrazil na obrazona... a wez tgy dziewczyno sie przytul do niego po prostu, daj mu obejzec tv a nie pytaj ... moge??, ale moge???... ale ze moge??? ty sie ciesz ze on nie poszedl spac!

Gość mojeezycieee
zazwyczaj sie nie pytam, spytałam sie ot tak..jakbym wiedziała ze usłysze taka odpowiedz to bym sie po prostu przytuliła i pytan nie zadawała nie on sie obraził na obrazona, ze sie obraziła:P

Gość mojeezycieee
ale tak na chłopaki rozum..kochaliscie sie z dzieewczyna..było super, lezycie w jednym łózku ona sie pyta moge sie przytulic..a wy mówicie nie nie mam ochoty..sorry ale tak sie nie traktuje swojej dziewczyny rozumiem jakby to był sex bez zobowiazan

facet to sie musi troche bidula napompowac, spali troche kalorii wiec i spokoju mu trzeba a nie mamlania nad uszami :)

mojeezycieee... ja sie meza nie pytam tylko sie przytulam... zadawanie pytan jest zbedne :)

Gość mojeezycieee
chciałam powiedziec ze to głównie ja byłam na górze wiec sie bardziej namachałam:D

dobrze, niech ci bedzie ze to Ty odwalilas orke :D... niestety faceci maja juz taka tendencje do padania na lopatki po finale i trzeba sie z tym nauczyc zyc :D

Gość bulaseksek
moze chcial tylko zarzartowac a ty wzialas sobie to do serca przeciez przytulal sie do ciebie tylko sie obrazilas

Gość bulaseksek
babie nigdy niedogodzisz

bo ten facet nie ma podstawowych wiadomości o funkcjonowaniu kobiet, a ty nie masz o funkcjonowaniu facetów. niewiedza przysparza bólu. Warto poczytać.

a ja myślę, że za dużo CKMu może myśli że tą odmiennością Ci imponuje hehe :D a powiedz? jaki to typ? japi? żelek? plastuś? no jaki, please :)

też się głowiłam nad jej teorią :) mądre książki widać czyta hehe :D krokodylka ty sama to wymyślasz? hehehe :D cacy to cacy bardzo hiheha :D

Gość jenk
Po -zapaliliście fajki a ząbki umyliście -?

no wlasnie zapomnialam, bo ostatnio mi radzila jakas ksiazke poczytac jakiegos tam Pana.... ... I cholera nie pamietam co to bylo ?? Kogog to byly wywody??

Gość mojeezycieee
nie normalny facet..nie zelus nie plastus, normalny, prawie łysy z broda

może Chomik wydał już swoją arcy wspaniałą książkę na temat związków ;) nie wiem... mogłam przeoczyć premierę :D

aaaa.... samiec alfa... sam testosteron... ululu... no to kaplica :O