Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikiixx

................WSZYSTKO DLA MALEGO CHŁOPCA ....................

Polecane posty

Gość aaaaalicja
SUPER RZECZY i MYSLE ZE CENA TEZ OKI :d szkoda ze mieszkam w uk bo ten zestaw nr 2 z kombinezonem b.b.b. by mi sie przydał bo rodzę w grudniu ;)

Gość aaaaalicja
i rożek i te spiochy no super sprawa! Fajna aukcja!

Gość assssska
juz wczoraj byl ten topik z tymi samymi rzeczami wiec nie ma co zasmiecac forum

jeśli ma Pani rodzinę w PL to paczkę mogę wysłać w kraju już tak robiłam , a przelew może przyjść z zagranicy pozdrawiam

Gość mleczko....
zebym miala mniej ubranek dla synka, napewno bym kupila;) ale szafki juz mi uginaja;) niska cena;)

Gość aaaaalicja
oki tylko musze założyc konto na all!! jeszcze nie zakladalam bo tu kupywałam z ebay'a..

Gość aaaaalicja
A przy zakładaniu konta podac adres na pl? mozna w sumie podac na inne kraje, ale jak wysylasz tylko w pl to chyba podac polski..?

Gość buahahahahahhahahahahahahaha
hahah..ta idiotka zmienia nicki i zachwala sama te swoje szmaty...jaki zal...łoooo matko:D:D:D:D:D:D

Gość aaaaalicja
mam jeszcze jedno pytanie odnośnie rejestracji, nie posiadam konta w zadnym z banków podanych w liscie, wiec jak zrobie przelew z mojego konta w uk?! szkoda ze tu nie akceptuja pay pala :( prosze o odp!!

Gość aaaaalicja
co za debilka, co zazdroscisz ze ktos tu moze cos polecic i sprzedac wieśniaro? nudzisz sie?

Gość aaaaalicja
autorko wysłałam ci maila na allgero...

no cóż to świadczy tylko o kulturze innych , sprzedawałam również swoje rzeczy i Pani ktora je kupila miala podany adres zagraniczny

spierdalaj aaaaalicja ty jebany cwoku.....

jest dzial zakupy i tam wypierdalac z tymi handlarami!!!!!!! pierdoli im sie we lbach.......wszedzie linki do jebanego allegro, wczoraj ta szmata cala kafe zalala linkiem z dywanem...zalosna dziffffka!!!!!

zwsze sie znajdzie ktos komu sie nudzi a ublizanie to jedyny sposob na rozladoanie napiecia ze nie ma sie co ze soba zrobic

tobie szmato sie chyba nudzi....przyznaj sie ile wczoraj wkleilas linków do tego zasranego dywanu co?????????

Gość aaaaalicja
autorko to jak z tymi płatnościami?! czy bede mogla zaplacic ze swojego konta w uk?

Gość kikiixxx
jem kupe i jestem internetowym zjebem na maxa:D:D jutro wystawiam tez swoja kupe na allegro, zapraszam do licytacji..ciebie aaaalicja tez...lubisz kupe jesc?

Gość aaaaalicja
czy to była twoja odpowiedz? W ciągu ostatnich 2 miesięcy: - nie kupiłeś żadnego przedmiotu od autora wiadomości - nie sprzedałeś żadnego przedmiotu autorowi wiadomości Obecnie: - autor wiadomości nie licytuje w żadnej z Twoich aukcji - nie licytujesz w żadnej aukcji autora wiadomości * Ten e-mail został wysłany przez Użytkownika za pomocą serwisu Allegro.pl. Odpowiedź na ten e-mail zostanie wysłana do autora listu, a nie do serwisu Allegro.pl. * Przypominamy, że wysyłanie spamu (niechcianych e-maili o komercyjnym charakterze) oraz udział w transakcji kupna/sprzedaży przedmiotu poza Allegro ("poza aukcją") jest niezgodne z naszymi zasadami ( Regulamin ). Transakcje "poza aukcją" nie są bezpieczne i nie dają możliwości wystawienia komentarza kontrahentowi oraz skorzystania z Programu Ochrony Kupujących bądź udziału w bezpiecznej transakcji Escrow.

Gość aaaaalicja
:o

Gość aaaaalicja
nie mam zamiaru nic licytowac dopóki sie nie dowiem jak moge pozniej za to zapłacic, chyba nie chcesz sie rozczarowac monika?

Gość aaaaalicja
Przypominamy, że wysyłanie spamu (niechcianych e-maili o komercyjnym charakterze) oraz udział w transakcji kupna/sprzedaży przedmiotu poza Allegro ("poza aukcją") jest niezgodne z naszymi zasadami ( Regulamin ). powinnam chyba to namawianie do zakupu na twojej aukcji zglosic do allegro

Gość aaaaalicja
dobra nie chce mi sie wiecej w to bawic i nie mam zamiaru podbijac ci cene skoro nie wiem jak pozniej za to zaplace, powodzenia 🖐️ a ta odp na maila to jakas porażka...