Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Basia

Szukam bratniej duszy z Tych... :)

Polecane posty

Gość Mała Basia

Szukam bratniej duszy z Tych... :)

Gość kauzyperda ;)
hahalo halo ja jestem z tychow :)

Gość Mała Basia
Myślałam, że nikogo z Tych tu nie będzie.. a jednak :) Jak mija dzień ?:) trochę słonko za chmurkami się chowa...

Gość kauzyperda ;)
a dziekuje ok przeciagam sie jeszcze kot w nocy nie daje spac muchy goni i skacze po mnie :) a jak u ciebie ??

Gość Mała Basia
Ja już od wczesnego ranka nie śpię, a wstałam z myślą nauki na egzamin :P Ale chyba widać jak bardzo mi się chcę..., a zaraz będę się trząść ze stresu.. :P A plany na dzień jakie ? :)

Gość zdecydowanie przedostanie
a z Tychów moze byc? zenon lat 13

Gość kauzyperda ;)
a wiesz ja tez powinnam sie uczyc na egzamin ale jakos nie mam weny na pewno obiad trzeba zrobic a za nauke pewnie wezne sie popoludniu a co studiujesz??

Gość Mała Basia
To przecież to samo miasto jest. "z Tych" i "z Tychów" :P to to samo

Gość Mała Basia
Jestem na kierunku humanistycznym- politologia. Czyli uczą mnie jak zostać wykształconym bezrobotnym :P a Ty ? i co na obiadek pichcisz dziś?

Gość kauzyperda ;)
tez myslalam o politologi ale wybralam prawo na obiadek hmmm kotlety z piersi z kurczaka z jakas surowka ale nie przepadam za gotowaniem natomiast lubie szyc i jestem w trakcie robienia patchworka dla Narzeczonego na urodziny masz kogos sama jestes??

Gość Mała Basia
Prawo... trudny kierunek.. i jak CI idzie? Gotować też uwielbiam :) i lubię desery ciasta też robić (Ale nie może być wtedy nikogo w kuchni :P) a z szyciem to już gorzej :P Gratuluje narzeczonego:) A mam chłopaka :) tak z pół roku dopiero

Gość kauzyperda ;)
hehehe piec to ja tez lubie ale potem od slodkosci kg leca pozatym tez nie przepadam za tym jak ktos krzata mi sie po kuchni co do studiow coz mam juz ich dosc byle to skonczyc i normalnie zyc duzo zalezy od przedmiotu jak jest przyjemny mozna zdzierzyc mase nauki ale jak sie czegos nienawidzi to naprawde cieeeezko to idzie na ktorym jestes roku ?? jaka specjalizacje wybralas badz wybierzesz?