Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

randelman

jak zapomnieć o byłej jeżeli była najlepsza we wszystkim:/ ?

Polecane posty

witam rozwinę, że była najlepsza czyli: pasowala mi z wyglądu, inteligencji, wspólne spędzanie czasu, sprawy łóżkowe itp...

na innym wątku czytałam, że non stop Cię zostawiała i wracała do byłego :D lubisz takie panienki widzie :D

Gość missialinda
To dlaczego jest "byla"skoro byla taka doskonala idealna dla Ciebie?

Przecież pytałeś o to wczoraj. Rady nie ma. Chociaż najlepiej mieć jak najmniej czasu wolnego. Wypełnić go zajęciami. Dzięki czemu nie będziesz o tym tyle myślał. Ale przed snem i tak będziesz o niej myślał. Jedynie czas leczy rany i uświadomienie sobie tego, że to nie było jednak to.

Gość Cammilla34
a co sie wydarzylo ze nie jestescie razem?

heh no tak i sie zastosowalem do waszych rad oleje ją.... tylko ciezko bo mysli ciagle wracają...

weź się w garść człowieku ! laska jest manipulantką, zachowuje się zdzirowato i tyle

poszukaj jeszcze lepszej ,wtedy zapomnisz o bylej Napiszesz ze niemozliwe?>ależ skąd, przecież wszystkie jesteśmy takie same;)

hehe no juz raz to zrobilem ale teraz ciezej bo jak sie nie poznaje dziewczyn nawet podobnych w 1/3 to ciezej wybic sobie z glowy....

Gość to już 1,5 miesiąca
u mnie to juz półtora miesiąca i dalej nie jest łatwo, zajmuję czas czym popadnie byle nie myslec,z dnia na dzien pomalutku zaczynam myslec trzeźwo, nie idealizuj swojej byłej,niech dotrze do ciebie to czego nie zauwazałeś wczesniej a pozaty jesli ktos z kims nie chce byc to nie jest wart miłoci,tęsknota dopada to oczywiste ale nie ma co sie dolowac tylko tłumaczyc,tłumaczyc i tłumaczyc

Gość fsgsdfgd
jaki wniosek ? faceci lubia kurwy ;p

nie wiem skąd jesteś ale u mnie w mieście gdzie się nie obejrzysz same dzwiki :D więc znajdziesz znajdziesz, nie wiem czy lepszą, ale podobnych w tym fachu jest multum :D

heh dziwka to ona raczej nie była bo miała dwóch kolesi przede mną, a jestem z Torunia i wszędzie jest tak samo wiem bo widzialem tez w innych miastach - takie maamy czasy - potem Panny Mlode ida Z WELONEM DO ŚLUBU czyste i bez grzechu;]

powiedziała Ci tyle ile chciała a potem jechała raz z Tobą raz z byłym :D no rzeczywiście wzór cnót :D

ależ skąd, przecież wszystkie jesteśmy takie same to w takim razie ja się chyba zdecyduję na zamianę płci

randlemanie - po pierwsze przestajemy się mazać. Cały misterny PR chłopakom psujesz. Ike, a czemu chcesz zmieniać płcie? Sobie, czy komuś chcesz zmieniać?

Zatem wolałabyś jedno dobre pytanie? Czy wtedy mógłbym liczyć na odpowiedź, czy też byś mnie wykpiła?

Zatem wolałabyś jedno dobre pytanie? a jak myslisz?:P Czy wtedy mógłbym liczyć na odpowiedź, czy też byś mnie wykpiła? a to już zależy od mojego humoru i rodzaju pytania:)

Ike, czyżbyś straciła czujność, wszakże powinno być "się wykpiła", a nie "mnie wykpiła" Myślę, że wolałabyś takie pytanie, z którego mogłabyś się efektownie wykpić. Mam rację?