Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhh

To całe allegro jest do dupy!

Polecane posty

Gość kat888
kici ma rację... możesz podwyższyć nieco ceny. Co do kosztów przesyłek - jeśli wystawiać jedną lekką rzecz (typu bluzeczka, śpioszki itd) to daj list polecony ekonomiczny 6zł albo priorytetowy 7zł. Na pewno nie będziesz stratna.

Gość ciskowianka
a mi sie bardzo podobają te rzeczy, i wcale nie sądze ze wyglądają jak sprzed 10 lat. Są fajne, nie zniszczone, aukcja tez fajnie zrobiona. Ja wlasnie jestem w ciąży i nawet jestem z wrocka, ale juz sie obkupiłam w ciuszki no i bede miala dziewczynke.. ale w innym przypadku chętnie bym sie na nie skusiła..

Gość ehhhhh
obniżyłam koszty wysyłki tak jak radziłyście i podniosłam ceny w sumie nie dużo bo tylko na 2 zł..... zastanawiam sie jeszcze nad wystawieniem koszulek z krótkim rękawkiem na lato bo mam sporo- żeby sprawdzić wariant o jednym rodzaju rzeczy :) zobaczymy - raz się żyje

" ngLka z resztą trocheę mnie dziwi mnie twoja opinia bo mój starszy syn ma 9 lat i wtedy miałam kompletnie inne rzeczy dla niego - śpiochy i kaftaniki - taka była moda....cóż ja kupowałam takie rzeczy jak mi się podobały - nie wiedziałam że są nie modne...."Ależ tu nikt nie kwestionuje Twoje go gustu :-) Po prostu na allegro sprzedają się ciuszki z max kilku sezonów wstecz. Bufiaste pajacyki, śpioszki frotte - wyszły z mody 10 lat temu. Ty je lubisz i ok (moja mama też, kupiła mi tego trochę i leży nietknięte :-) ). Tak jak i są miłośnicy dzierganych ubranek ale musisz przyjąć, że takich osób jest zdecydowana mniejszość.Pytasz czemu nie idzie - to napisałam, dlaczego wg mnie Twoje aukcje nie są tak oblegane jak inne.I jeszcze jedno - ludzie kochają firmówki. Jeśli ciuszek jest bezfirmowy, czyli nieznanej firmy to traci u allegrowicza w oczach (nawet, jeśli jest porównywalny gatunkowo). Tak to już jest na allegro :)

Gość ghruujtiytiytkuyoly
w życiu bym nie kupiła używanych ciuchów na allegro kiedy w lumpie można kupić za grosze

chciałam zauważyć, że częściowe zalanie kraju jest przyczyną spadku sprzedaży. Sama jestem sprzedającą, i niestety, spadek jest przez powodzie.

Gość co z kafe

Gość ehhhhh
ngLka >> ale nie odbieraj mojej wypowiedzi za atak - dzięki, że napisałaś swoje zadnie! mnie akurat bufiaste śpioszki z kurkami o których piszesz są z zeszłorocznej kolekcji Quardi foglii - kupione nowe w noralnym sklepie - butiku żaden outlet czy ciuchland - mnie się takie rzeczy podobają po prostu - - uważam, że dziecko uroczo wygląda w takich ciuchach (jak dziecko a nie stary malutki) i do tego jest mu wygodnie....to jest moje zdanie tego nie zmienię - żeby ozdyskać pare groszy na aukcjii- rozumiem że innym sie podoba co innego - więc może po prostu nie ma sensu w moim wypadku wystawiać na Allegro- na pewno wyciągnę wnioski z tych aukcji i z tego co piszecie. ...co do pajacyków czy spiochów- to ja je traktowałam po prostu jako pidżamki na noc - lub pod spód jak było zimno.... więc w sumie moda miała tutaj w ogóle 3 rzędne znaczenie - głownie chodziło o wygodę i w praniu i prasowaniu i ubieraniu. ps ubranka dziergane tez uwielbiam ;)