Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 studentka z Krakowa

ankieta na temat Funduszy Unijnych-woj ma艂opolskie

Polecane posty

Go艣膰 studentka z Krakowa

Uprzejmie prosz臋 Pa艅stwa o udzia艂 w badaniu, kt贸re ma na celu zdobycie informacji w zakresie wp艂ywu funduszy unijnych na rozw贸j wojew贸dztwa ma艂opolskiego. Pytania zawarte w ankiecie nawi膮zuj膮 do stopnia wykorzystania funduszy, adekwatno艣ci ich rozdysponowania, jak r贸wnie偶 ich bezpo艣redniego wp艂ywu na popraw臋 jako艣ci 偶ycia mieszka艅c贸w wojew贸dztwa ma艂opolskiego. Informacje te potrzebne mi s膮 do pracy mgr. Z g贸ry dzi臋kuj臋 za pomoc. 1.Czy informacja o Funduszach Strukturalnych UE jest: Bardzo dobra Dobra Wystarczaj膮ca S艂aba Bardzo s艂aba 2.Jakie jest obecnie g艂贸wne 藕r贸d艂o informacji o Funduszach Strukturalnych UE? Internet Media publiczne Publikacje specjalistyczne Szkolenia Punkty doradcze Inne.. 3.Jak ocenia Pan/ Pani rozw贸j inwestycji w wojew贸dztwie ma艂opolskim? Bardzo dobrze Dobrze Nie mam zdania 殴le Bardzo 藕le 4.Czy ostatnie 4 lata by艂y korzystne dla wojew贸dztwa ma艂opolskiego pod wzgl臋dem rozwoju infrastruktury? Zdecydowanie tak Raczej tak Nie mam zdania Raczej nie Zdecydowanie nie 5.Czy wie Pani/Pan z jakich funduszy korzysta miasto Krak贸w i woj. Ma艂opolskie? Raczej tak Zdecydowanie tak Raczej nie Zdecydowanie nie Nie mam zadania 6.Czy zauwa偶a Pan/Pani tablice informacyjne odno艣nie inwestycji w Krakowie i woj. ma艂opolskim dofinansowanych przez Uni臋 Europejsk膮 w ramach funduszy unijnych? Zdecydowanie tak Raczej tak Raczej nie Zdecydowanie nie Nie mam zdania 7.Czy korzysta Pan/Pani z obiekt贸w/us艂ug sfinansowanych w ramach funduszy? Raczej tak Zdecydowanie tak Raczej nie Nie mam zdania Zdecydowanie nie 8.Czy uwa偶a Pan/Pani za korzystne dzia艂anie funduszy unijnych? Zdecydowanie tak Raczej tak Raczej nie Zdecydowanie nie Nie mam zdania 9.Czy wed艂ug Pana/ Pani w艂adze miasta i woj. ma艂opolskiego wystarczaj膮co korzystaj膮 z mo偶liwych funduszy? Raczej tak Zdecydowanie tak Raczej nie Nie mam zdania Zdecydowanie nie 10.Czy wie Pan/ Pani, 偶e mo偶e skorzysta膰 z dofinansowania z funduszy? Tak wiem Nie, nie wiem 11.Czy Pani/Pana zdaniem inwestycje wsp贸艂finansowane ze 艣rodk贸w Europejskich przyczyni膮 si臋 do poziomu 偶ycia mieszka艅c贸w regionu? Raczej tak Zdecydowanie tak Raczej nie Nie mam zdania Zdecydowanie nie 12.Prosz臋 wymieni膰 najwa偶niejsze zdaniem Pana(i) inwestycje wsp贸艂realizowane ze 艣rodk贸w Unijnych w woj. Ma艂opolskim 13.Czy zauwa偶y艂a Pan/Pani popraw臋 stanu dr贸g w woj. ma艂opolskim w ostatnich latach? Raczej tak Zdecydowanie tak Raczej nie Nie mam zdania Zdecydowanie nie 14.Czy wie Pan/Pani, kt贸re z instytucji publicznych korzystaj膮 z funduszy unijnych? Prosz臋 odpowiednio zaznaczy膰 Urz膮d miasta Urz膮d gminy Wojew贸dzki Urz膮d Pracy O艣rodki pomocy spo艂ecznej Centra pomocy rodzinie Metryczka 15.P艂e膰 Kobieta M臋偶czyzna 16.Wiek poni偶ej 20 lat 21-30 31-40 41-50 51-60 Powy偶ej 60 lat 17.Wykszta艂cenie Podstawowe zasadnicze zawodowe 艣rednie wy偶sze 18.Miejsce zamieszkania miasto powy偶ej 50 ty艣 mieszka艅c贸w miasto licz膮ce mniej ni偶 50 ty艣 mieszka艅c贸w wioska licz膮ca powy偶ej 1 ty艣 mieszka艅c贸w wie艣 licz膮ca poni偶ej 1 ty艣 mieszka艅c贸w

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Faktycznie, to mega rozwi膮zanie i jesli mamy inwestowac to z g艂ow膮, m膮drze i w艂asnie dzieki takim rozwi膮zaniom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwa偶am ze najlepszym rozwiazaniem jest dok艂adnie to https://www.bgzoptima.pl/ Zdecydowanie najrozs膮dniejsze oszcz臋dzanie.

Udost臋pnij ten post