Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Jakie macie sposoby na rozstępy?

Polecane posty

Co prawda jestem dopiero w 7 tygodniu, ale chce zadbac o swoje ciało wczesnej tak, abym później bez problemu wrócila do dawnej formy:) Widac, ze wiele kobiet sobie z tym radzi bo mają piękne płasciutkie brzuszki bez tych okropnych wklęsłych paskow... Noi tu moje pytanie, jakie mialyscie na to sposoby?? Moze macie jakies domowe porady?? Wszystkich chętnie wyslucham.. Ps/jesli ten temat pojawia sie po raz 2 to przepraszam, ale odswierzam ciągle spis tematow i nie pojawiał się ten...

Gość Samica psa
mi nic nie pomogło nawet krem za ponad 100zł... po dwóch dzieciakach cała w niebiesko-fioletowo-białe paski jestem...

aja nie mam ani jednego rozstepu a za mies rodze. plecam balsam z avon skin so soft fioletowy age cos tam

Gość Klaaraa
rozstępy zależą od genów i wieku. Im starsze mamy - tym mniejsza szansa na rozstępy... jak mama miała - córka raczej też będzie ich szczęśliwą posiadaczką. Kremy tu nic nie pomoga

nie do końca. Ja niestety dorobiłam się kilku a moja siostra ani jednego. Ja stosowałam Dax cosmetics Perfecta mama więc nie polecam!!! Moja siostra dermikę body de luxe. Jest skuteczny ale nie tani, ponad 5 dych kosztuje.